|
|
| נשלח ב-23/9/2020 19:34 |
|
| |
אם זה נכון, זה מסבך את ביבי עם החרדים

|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2020 19:44 |
|
| |
דווקא "סוכות", לא כ"כ נורא.
אולי רק לטעמך, שאתה חושב שכולנו מתקדםמים כנגד הסגרים וההגבלות והעדינות בגלל בעיות 'נוחות', כמו שהחילונים ברובם חושבים כי אנחנו לא בצבא מאותו טעם.
מדובר באידיישקייט נטו. אכן, לכל אחד היידישקייט מתבטאת במשהו אחר, ובסדר עדיפויות שונה, הליטאי לא יבין מה זה 'טיש', הממוצע לא יבין מה זה 'אומן' אצל ברסלבי, החסיד המודרני לא יבין מה זה 'זמן אלול' ומה גדולה חשיבותו בעיצוב החיים, וכנ"ל הלאה.
שמחת יו"ט ודאי תיפגם ה"י, וכמו שהיה בפסח, שהיינו כולנו 'עצלנים בחג', שיש לכך גם קצת מעלה. אבל זה עדיף עשרת מונים מאשר לסגור חלילה חלילה חלילה ישיבות וכוללים בזמן חשוון.
בלאו הכי, שמחות השואבה הראוותניות וההמוניות, כמו בתולדות אהרן שזה גם לצורך שנור - זו בוודאי לא תתקיים השנה, בין אם יהיה סגר יותר אדוק או פחות.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2020 20:03 |
|
| |
| יוחנןש כתב: |  | דווקא "סוכות", לא כ"כ נורא.
אולי רק לטעמך, שאתה חושב שכולנו מתקדםמים כנגד הסגרים וההגבלות והעדינות בגלל בעיות 'נוחות', כמו שהחילונים ברובם חושבים כי אנחנו לא בצבא מאותו טעם.
מדובר באידיישקייט נטו. אכן, לכל אחד היידישקייט מתבטאת במשהו אחר, ובסדר עדיפויות שונה, הליטאי לא יבין מה זה 'טיש', הממוצע לא יבין מה זה 'אומן' אצל ברסלבי, החסיד המודרני לא יבין מה זה 'זמן אלול' ומה גדולה חשיבותו בעיצוב החיים, וכנ"ל הלאה.
שמחת יו"ט ודאי תיפגם ה"י, וכמו שהיה בפסח, שהיינו כולנו 'עצלנים בחג', שיש לכך גם קצת מעלה. אבל זה עדיף עשרת מונים מאשר לסגור חלילה חלילה חלילה ישיבות וכוללים בזמן חשוון.
בלאו הכי, שמחות השואבה הראוותניות וההמוניות, כמו בתולדות אהרן שזה גם לצורך שנור - זו בוודאי לא תתקיים השנה, בין אם יהיה סגר יותר אדוק או פחות.
|
|
לה''ו. תולדות אהרון יעשו גם יעשו, והמשטרה תגיע דקה אחרי הסיום, ותתן 5000₪ קנס, וזהו... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2020 21:29 |
|
| |
מצדרביעי
| hot_trend כתב: |  | | יוחנןש כתב: |  | דווקא "סוכות", לא כ"כ נורא.
|
|
לה''ו. תולדות אהרון יעשו גם יעשו, והמשטרה תגיע דקה אחרי הסיום, ותתן 5000₪ קנס, וזהו... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
 ולוואי ונתבדה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2020 23:53 |
|
| |
| יוחנןש כתב: |  | דווקא "סוכות", לא כ"כ נורא.
|
|
נחמד שאתה דן על דברים שלא אמרתי
לגופו של עניין, כוונתי שיש בעייתיות בדין ודברים בין גרוטו לנתניהו, גרוטו שהוא הגורם הרפואי אומר שהסגר לא דחוף במיידי, נתניהו אומר שיש לעשות את הסדר מיידי משיקולים כלכליים.
והאמת היא שהסגר נדרש כבר קודם, אלא שהציבור והפוליטיקאים לא היו בשלים לזה. כיום קצת יותר, ועם ערימות מתים וחולים לא מטופלים בבתי חולים גם אחרוני מכחישי הקורונה וחסרי האחריות יתפכחו. נקווה שהשכל יגבר ולא נצטרך מראות קשים בשביל לגלות אחריות.
וצריך לומר את האמת, אם הציבור היה מגלה בגרות, ערבות ואחריות לא היינו בכלל צריכים להגיע לסגר.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2020 09:44 |
|
| |
ורעיון ששמעתי היום, בהפוך על הפוך. כל החלטה ממשלתית מתקבלת בריאקציה. אולי צריך להחזיר את האחריות לציבור. לתת מידע ושכל אחד יעשה כהבנתו. ברור שה הימור, אבל לא נראה לי שסגר יחזיק מעמד.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2020 09:53 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2020 11:37 |
|
| |
נוירולוג, די כבר עם הביטוי ערימות מתים, כבר חצי שנה מפחידים אותנו עם זה, וזה לא קורה ב"ה. מה שאני כן מכיר זה ערימות חולים בפרוזדורי חדרי המיון, בכל הארץ ובכל עונות השנה והרבה לפני הקורונה, וזה בוודאי דרדר אנשים מבוגרים לעבר המוות האיטי, אבל לזה לא היה יח"צ. מה שבטוח, המרווחים הגדולים הם בתי החולים והם מזינים את הפאניקה.... חשבון פשוט, במחיר של יום סגר מלא, תגייס רופאים ואחיות ישראליים שיצאו לעבוד בחו"ל ומשוועים לחזור לארץ לעבודה נורמלית. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2020 11:43 |
|
| |
פלדלפי
| גשרהמיתרים כתב: |  | נוירולוג, די כבר עם הביטוי ערימות מתים, כבר חצי שנה מפחידים אותנו עם זה, וזה לא קורה ב"ה. מה שאני כן מכיר זה ערימות חולים בפרוזדורי חדרי המיון, בכל הארץ ובכל עונות השנה והרבה לפני הקורונה, וזה בוודאי דרדר אנשים מבוגרים לעבר המוות האיטי, אבל לזה לא היה יח"צ. מה שבטוח, המרווחים הגדולים הם בתי החולים והם מזינים את הפאניקה.... חשבון פשוט, במחיר של יום סגר מלא, תגייס רופאים ואחיות ישראליים שיצאו לעבוד בחו"ל ומשוועים לחזור לארץ לעבודה נורמלית. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בכל השנה אתה מכיר משפחות שנפטרים 3 תוך חודש?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2020 22:29 |
|
| |
| גשרהמיתרים כתב: |  | נוירולוג, די כבר עם הביטוי ערימות מתים, כבר חצי שנה מפחידים אותנו עם זה, וזה לא קורה ב"ה.
מה שאני כן מכיר זה ערימות חולים בפרוזדורי חדרי המיון, בכל הארץ ובכל עונות השנה והרבה לפני הקורונה, וזה בוודאי דרדר אנשים מבוגרים לעבר המוות האיטי, אבל לזה לא היה יח"צ. מה שבטוח, המרווחים הגדולים הם בתי החולים והם מזינים את הפאניקה.... חשבון פשוט, במחיר של יום סגר מלא, תגייס רופאים ואחיות ישראליים שיצאו לעבוד בחו"ל ומשוועים לחזור לארץ לעבודה נורמלית. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
59 נפטרים ביממה האחרונה
על פי הטבע (נקווה שברחמי שמים זה לא יקרה) זה אמור לעלות
בהתחלה התרגשנו וכאבנו את הנפטר הראשון, לאחר מכן הזדעזענו משלושה נפטרים ליום, לאחר מכן התרגלנו לעשרה ליום, לאחר מכן 20, והפכנו לאדישים.
המצב בבתי החולים ובחדרי המיון לא טוב עוד לפני הקורונה, עם הקורונה המתפשטת זה עלול ח"ו להפוך לקטסטרופה.
לא יודע למה נראה לך שיש איזה משרד כוח אדם בחו"ל שמחזיק ברשימה של מאות רופאים ואחיות חסרי תעסוקה שרק מחכים לקריאה לחזור לארץ בטווח מיידי ומיד עולים על מטוס לאייש את בתי החולים.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2020 22:53 |
|
| |
אמנם תשרי הוא שיא הזמנים של בתי הכנסת אבל הוא גם בין הזמנים בישיבות ובכוללים.
תוקן על ידי חצינזק ב- 24/09/2020 22:54:05
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול