| נשלח ב-26/9/2020 21:16 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  | לפי מה ששמעתי זה היה לוטפאש שהגיע לבית הכנסת ביאלא ורץ להרב זילברשטיין,
הלו, אל תגיע לביאלא, ושהרב זילברשטיין יפסוק הלכות לאלו הסרים והסרות למשמעתו, הרב משה שאול קליין פסק שבבתי כנסת אין צורך במסיכות, ולפי זה מי שילשין למשטרה יש לנהוג בו כדין מויסר,
חושש לבריאותך ? תברר לאיזה בית כנסת אתה נכנס ! |
|
לפי מה שסימנתי כאן באדום, אולי כדאי שתכתוב "חושש לחייך?"
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2020 21:20 |
|
| |
| פיינשמקער כתב: |  | משטרה זה מסירה ממש. עוון פלילי חמור מאוד. אפשר ועדיף - לסטור לו על פניו בחזקה, למי שמגלה אותן ומסכן את הסביבה.
|
|
סנהדרין נח: וא"ר חנינא הסוטר לועו של ישראל כאילו סוטר לועו של שכינה אמר ריש לקיש המגביה ידו על חבירו נקרא רשע ועוד בונוס - זה לאו מדאורייתא
כן מסיכה לא מסיכה זה ספק ספיקא, שמא אתה חולה, ושמא המחלה תהרוג את שכינך, כשהספק השני רחוק מאוד, 0.012 שהוא ימות, וסטירה זה לאו דאורייתא
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2020 21:21 |
|
| |
שאלה
אם רואים ראש ישיבה או רב חשוב שאינם עוטים מסיכה, מה עושים?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2020 21:25 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
כואב לי על כבוד התורה של הרב זילברשטיין שכת המפחידים סוחבים אותו בכוח לתוך הבוץ הזה.
לגופו של עניין אין הנידון דומה כלל וכלל לראיה, לא מיניה ולא מקצתיה.
א. במגיפת הכולירע שהיה בתקופת הגרעק"א מתו בעירו פוזן 521 אנשים תוך חצי שנה, שזה היה 2% מהאוכלוסייה בעיר.
בקורונה המדינה עם התמותה הגבוהה ביותר (בכל העולם!!) במשך יותר מחצי שנה התמותה היא 0.012 מהאוכלוסייה. בישראל התמותה (במידה שאכן כולם מתו מקורונה, וזה ספק גדול) היא 0.0014% מהאוכלוסייה. נו, לך תדמה!
ב. אם הגרעק"א באמת התיר לקרוא למשטרה או לא לעולם לא נדע, ואם נסתמך על מה שכתוב אז גם הבית דין של בעלז הזהיר לשמור על ההנחיות.
ג. כולירע הוא חיידק לא וירוס ולכן אין שום חולק שהזהירות וההרחקות מגינה מהדבקה. קורונה היא וירוס ואין שום קשר בין שמיטה לחביתה.
אני יודע שלפחדנים ולמבהילים דפה לא מעניין בכלל העובדות והם שבויים בקונספציות אפוקליפטיות ומתעקשים בכל מחיר לשמור על עמדתם. שיערב להם!
השומע ישמע והחודל יחדל!
|
|
כמובן שלעת עתה אפילו ניק אחד לא התייחס עניינית למה שכתבתי!! מראה על הרמה של המבהילים! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2020 21:37 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | שאלה
אם רואים ראש ישיבה או רב חשוב שאינם עוטים מסיכה, מה עושים? |
|
לה''ו. לוקחים דבק 3 שניות מטפטפים על צד ימין ושמאל של הפראק, ומצמידים לפרצוף שלהם שנראה כמו מקום שנהוג לשבת עליו... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2020 21:41 |
|
| |
תוקן על ידי אדם_ה1 ב- 26/09/2020 21:42:01
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2020 21:42 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | | תמניא_אפי כתב: |  |
כואב לי על כבוד התורה של הרב זילברשטיין שכת המפחידים סוחבים אותו בכוח לתוך הבוץ הזה.
לגופו של עניין אין הנידון דומה כלל וכלל לראיה, לא מיניה ולא מקצתיה.
א. במגיפת הכולירע שהיה בתקופת הגרעק"א מתו בעירו פוזן 521 אנשים תוך חצי שנה, שזה היה 2% מהאוכלוסייה בעיר.
בקורונה המדינה עם התמותה הגבוהה ביותר (בכל העולם!!) במשך יותר מחצי שנה התמותה היא 0.012 מהאוכלוסייה. בישראל התמותה (במידה שאכן כולם מתו מקורונה, וזה ספק גדול) היא 0.0014% מהאוכלוסייה. נו, לך תדמה!
ב. אם הגרעק"א באמת התיר לקרוא למשטרה או לא לעולם לא נדע, ואם נסתמך על מה שכתוב אז גם הבית דין של בעלז הזהיר לשמור על ההנחיות.
ג. כולירע הוא חיידק לא וירוס ולכן אין שום חולק שהזהירות וההרחקות מגינה מהדבקה. קורונה היא וירוס ואין שום קשר בין שמיטה לחביתה.
אני יודע שלפחדנים ולמבהילים דפה לא מעניין בכלל העובדות והם שבויים בקונספציות אפוקליפטיות ומתעקשים בכל מחיר לשמור על עמדתם. שיערב להם!
השומע ישמע והחודל יחדל!
|
|
כמובן שלעת עתה אפילו ניק אחד לא התייחס עניינית למה שכתבתי!! מראה על הרמה של המבהילים! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
איך אתה רוצה שיתייחסו לתגובה שלך? שיחכו ל2% תמותה מהאוכלוסיה שזה כמעט 200 אלף איש? אגב, התמותה בישראל איננה 0.0014% מהאוכלוסיה אלא יותר מפי עשר מזה, אז הנתונים שלך גם לא נכונים.
ועוד, לפי מה קבעת שהרחקה אינה מגינה מהדבקה בוירוסים? הגורם מספר אחת להדבקות בשפעת הוא לחיצת יד, ועובדה שבתקופת הקורונה בגלל כל ההרחקות התמותה השנה משפעת אפסית יחסית לשנה רגילה.

|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2020 21:45 |
|
| |
תזכירו לי?
זה לא אבא של לאה קוק ?????????
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2020 22:02 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  |
| נוירולוג כתב: |  | שאלה
אם רואים ראש ישיבה או רב חשוב שאינם עוטים מסיכה, מה עושים? |
|
לה''ו. לוקחים דבק 3 שניות מטפטפים על צד ימין ושמאל של הפראק, ומצמידים לפרצוף שלהם שנראה כמו מקום שנהוג לשבת עליו...
|
|
|
|
|
|
|