בית פורומים בחדרי חרדים

ועד הקהילות החסידי מעודד מהצלחת ההדבקה בר"ה: ביו"כ שוב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/9/2020 13:11 לינק ישיר 
ועד הקהילות החסידי מעודד מהצלחת ההדבקה בר"ה: ביו"כ שוב

ועד הקהילות-איגוד חצרות הקודש: האישור להפגנות שאורגנו לערב ולמוצאי יום כיפור יישאר בתוקפו ובעז''ה ההפגנות יתקיימו כמתוכנן.

תוקן על ידי מנחה_חדשה ב- 25/09/2020 13:11:49

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2020 14:25 לינק ישיר 

ממזערים נזקים אחרי שבויזניץ השתתפו אלפים בתפילות ר"ה? ישי כהן: השר דרעי נועד שעה ארוכה עם האדמו"ר מויז'ניץ ובעקבות כך תצא הנחיה על החובה לעטות מסכות; כמו"כ יאסר על חסידים מחוץ לעיר להגיע ומעמדי שמחות בית השואבה יבוטלו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2020 14:31 לינק ישיר 

כל הכבוד, ב"ה הרשויות קולטות שאם רוצים להשפיע באמת על החרדים יש לעבוד בהידברות ולא בהנחתות ואכיפות אלימות לצרכי יח"צ כפי שנהגו בגל הראשון...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2020 14:32 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
כל הכבוד, ב"ה הרשויות קולטות שאם רוצים להשפיע באמת על החרדים יש לעבוד בהידברות ולא בהנחתות ואכיפות אלימות לצרכי יח"צ כפי שנהגו בגל הראשון...

גם הידברות לא תעבוד.
אצל החסידים העסק אבוד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2020 14:35 לינק ישיר 
מצדרביעי

חריף_ומקשה כתב:
גם הידברות לא תעבוד.
אצל החסידים העסק אבוד.

ומה תגיד על מה שסופר פה לגבי ויז'ניץ'?
זאת שוב הונאה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2020 14:42 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
מצדרביעי

חריף_ומקשה כתב:
גם הידברות לא תעבוד.
אצל החסידים העסק אבוד.

ומה תגיד על מה שסופר פה לגבי ויז'ניץ'?
זאת שוב הונאה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2020 16:21 לינק ישיר 
momeir

הנסיעה לאדמו"ר מבוססת על אמונה שבזכות התפילות עם הרב'ה, נזכה ל " בני חיי ומזוני"  .
המחשבה שכדי לזכות ל "חיי" אסור לנסוע  לרב'ה, זו סתירה בין המציאות למצופה, שהחסידים (וגם הרב'ה) לא יכולים לעמוד בו.
אפילו בתפיסה ליברלית , הזכות של בני אדם לנהל את חייהם זה כל עוד הם לא פוגעים באחרים!
אנחנו במצב שבו אנשים מאבדים גם את פרנסתם וגם אחרי שמסבירים לרב'ה ולגבאים את המצב הם מתעלמים.
אנחנו במצב אבסורדי שההיגיון לא עובד. שהשו"ע אפילו לא בגדר המלצה. 

תוקן על ידי momeir ב- 25/09/2020 16:27:30

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2020 16:29 לינק ישיר 

תוקן על ידי יוחנןש ב- 25/09/2020 16:33:22

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2020 16:45 לינק ישיר 

יוחנןש כתב:

נגמרו לו המילים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2020 17:46 לינק ישיר 

מקווה שביבי יעשה מצב חירום ויבטל את הפגנות מורשת הבעש"ט האלה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2020 21:22 לינק ישיר 

momeir כתב:
הנסיעה לאדמו"ר מבוססת על אמונה שבזכות התפילות עם הרב'ה, נזכה ל " בני חיי ומזוני"  .
המחשבה שכדי לזכות ל "חיי" אסור לנסוע  לרב'ה, זו סתירה בין המציאות למצופה, שהחסידים (וגם הרב'ה) לא יכולים לעמוד בו.
אפילו בתפיסה ליברלית , הזכות של בני אדם לנהל את חייהם זה כל עוד הם לא פוגעים באחרים!
אנחנו במצב שבו אנשים מאבדים גם את פרנסתם וגם אחרי שמסבירים לרב'ה ולגבאים את המצב הם מתעלמים.
אנחנו במצב אבסורדי שההיגיון לא עובד. שהשו"ע אפילו לא בגדר המלצה. 

מדובר דווקא על "חיי" רוחניים
אדם שעובר את הימים נוראים בלי תפילות בבית כנסת ועוד אחרי קיץ לא ממש חזק, יש לו ירידה רוחנית
בשביל מה צריך פרנסה אם חיים כמו בהמה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2020 21:25 לינק ישיר 

קבעת עובדה.
בכל אופן בקצב הזה הרבה אנשים לא יצטרכו פרנסה, וגם לא בית כנסת, רק נר זכרון.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2020 21:25 לינק ישיר 

אני בהחלט מבין את הטיעון, אבל אני ממש מתבייש לשמוע שרוחניות של בן אדם תלויה רק בחוויה ולא בהלכה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2020 21:31 לינק ישיר 
momeir

שאגתשביט כתב:
אני בהחלט מבין את הטיעון, אבל אני ממש מתבייש לשמוע שרוחניות של בן אדם תלויה רק בחוויה ולא בהלכה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2020 00:03 לינק ישיר 

תבדוק את התחלואה בישיבות הקפסולות הליטאיות ואת הצורך הדחוף לערוך את יום הכיפורים בהיכלי הישיבות, ואחרי זה נדבר על ועד הקהילות החסידיות, במלוניות הקורונה יש ים של בחורי ישיבות ליטאיות, זה שיש אי אחידות בנושא בין העיתונאים של ר' גרשון לנכדים של הגר"ח, זה כבר נושא אחר, 

אולי אני סתם מוציא שם רע בערב יו"כ, אדרבה, תברר מה קורה בישיבות הליטאיות, או כפי שהם אוהבים לקרוא לזה, 'עולם הישיבוט' לגבי סדרי התפילות ביום הקדוש הבעל"ט, היכן הוציאו את כל הבחורים לתפילה תחת כיפת השמים, היכן יתפללו עם מסכות על הפה והאף לאורך כל החג, כמה מתפללים ישהו בכל מנין, ומי סגר את שעריו ושלח את כל הבחורים הביתה, (אולי נחלת הלויים בעקבות הביקור המשטרתי ?)  ואחרי זה נדבר, 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2020 00:17 לינק ישיר 

מושגים כתב:

יוחנןש כתב:

נגמרו לו המילים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ועד הקהילות החסידי מעודד מהצלחת ההדבקה בר"ה: ביו"כ שוב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext