|
|
| נשלח ב-25/9/2020 15:17 |
|
| |
דמים בדמים נגעו. מאומתים שעולים על אוטובוס, וכולם כולל הנהגים מפסידים דמים
לה''ו. נהג אוטובוס חרדי, שלח לי עכשיו שני צילומי מסך של משרד הבריאות, שמודיעה לו שהוא צריך בידוד, כי נוסעים *מאומתים* נסעו איתו באוטובוס. ועל אף שיש לו מחיצה מפלסטיק קשיח, ושני השורות הראשונות מתוחמים בסרט, והנוסעים מתקפים לבד, ועומדים לידו מקסימום 10 שניות, הוא נדרש לבידוד, והנוסעים שאוכנו, כנ''ל. עכדיו יש לי הרבה נגד הניפוח הקורונאי. אבל, ברגע שאומתת, ואת/ה נוסע בתחבורה ציבורית, אתה גזלן כספים (דמים). נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2020 15:19 |
|
| |
לא שאני בא ללמד סנגוריה על המזלזלים, אבל מהמתואר לעיל אין כל אינדיקציה שאותם מאומתים ידעו שהם מאומתים בזמן שהיו באוטובוס.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2020 15:51 |
|
| |
ומה יעשו כאלו שנדרשים לבדיקת קורונה והדרך היחידה שלהם להגיע לקופת חולים זה בתחבורה ציבורית?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2020 15:51 |
|
| |
תגיד לאותו נהג שהוא לא צריך להיות צדיק יותר מהאפיפיור:
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2020 15:58 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  | דמים בדמים נגעו. מאומתים שעולים על אוטובוס, וכולם כולל הנהגים מפסידים דמים
לה''ו. נהג אוטובוס חרדי, שלח לי עכשיו שני צילומי מסך של משרד הבריאות, שמודיעה לו שהוא צריך בידוד, כי נוסעים *מאומתים* נסעו איתו באוטובוס. ועל אף שיש לו מחיצה מפלסטיק קשיח, ושני השורות הראשונות מתוחמים בסרט, והנוסעים מתקפים לבד, ועומדים לידו מקסימום 10 שניות, הוא נדרש לבידוד, והנוסעים שאוכנו, כנ''ל. עכדיו יש לי הרבה נגד הניפוח הקורונאי. אבל, ברגע שאומתת, ואת/ה נוסע בתחבורה ציבורית, אתה גזלן כספים (דמים).
|
|
סדנא דארעא חד הוא, מה לי הכא מה לי התם, מבחינת המאומת הפושע, הנהג שווה לאותו זקן חולה. שניהם שילכו מצידו לכפרות.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי מושגים ב- 25/09/2020 16:07:45
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2020 16:43 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | לא שאני בא ללמד סנגוריה על המזלזלים, אבל מהמתואר לעיל אין כל אינדיקציה שאותם מאומתים ידעו שהם מאומתים בזמן שהיו באוטובוס. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2020 16:44 |
|
| |
| muki28 כתב: |  | ומה יעשו כאלו שנדרשים לבדיקת קורונה והדרך היחידה שלהם להגיע לקופת חולים זה בתחבורה ציבורית? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2020 16:45 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | תגיד לאותו נהג שהוא לא צריך להיות צדיק יותר מהאפיפיור:
|
|
לה''ו. לנהג אין VIP. הוא ייקנס ע''י הרשויות והחברה, במקרה הטוב, ויפוטר במקרה הגרוע. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2020 16:46 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  |
| muki28 כתב: |  | ומה יעשו כאלו שנדרשים לבדיקת קורונה והדרך היחידה שלהם להגיע לקופת חולים זה בתחבורה ציבורית? |
|
לה''ו. זק''א ואיחוד, לוקחים חינם...
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2020 21:25 |
|
| |
| hot_trend כתב: |  | | נוירולוג כתב: |  | לא שאני בא ללמד סנגוריה על המזלזלים, אבל מהמתואר לעיל אין כל אינדיקציה שאותם מאומתים ידעו שהם מאומתים בזמן שהיו באוטובוס. |
|
לה''ו. הם יודעים, כי חטפו קנס...
|
|
אפשר איזשהו ראיה או הוכחה לסיפור הסבתא שלך שמתפתחת כאן עם הזמן? פתאום צצו קנסות בסיפור שלך במקומך הייתי פותח בסיפור ככה ששני נוסעים מאומתים נסעו בעוד הם יודעים שהם מאומתים והם חטפו 5000 ש"ח קנס - זה החוק, וגם הנהג נכנס לבידוד הסיפור שלך מריח לי שקר לפחות בחלקו
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2020 21:22 |
|
| |
מה בכלל ההיגיון שהממשלה אוסרת עלינו להיות אפילו במרחב פתוח קילומטר מהבית, בו בזמן היא מסבסדת את התחבורה הציבורית, אחד המקומות עם סיכויי הדבקה גבוהים ביותר? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2020 21:33 |
|
| |
כי בלי תח"צ, אין משק בכלל.
הנהג זכאי לקבל דמי מחלה מהביטוח לאומי עבור כל הימים שהוא בבידוד. כי זה בידוד בעקבות חשיפה בעבודה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2020 21:50 |
|
| |
לתלמידי חכמים דפה אין פה "קם ליה בדרבה מיניה"?? אם הוא ספק רוצח זה לא פוטר אותו מחיובי ממונות? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2020 22:41 |
|
| |
לכאו' אפשר להצילו באחד מאבריו. מ"מ גם אם הוא קלבד"מ, חייב בדיני שמים. כך שלמעשה אין נפק"מ בהבלים אלו.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|