בית פורומים בחדרי חרדים

לאחר ראש השנה בחסידות גור: 50% נמצאו מאומתים. 260 מתוך 520 שנבדקו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/9/2020 23:56 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2020 00:30 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2020 00:35 לינק ישיר 

בהתחלה חשבתי שגור וקרלין הם רוצחים, שהרי רק הם ששומרים בקנאות על המסיכות, משתוללת אצלם הקורונה, זאת אומרת שלובשי המסיכות הם הם מפיצי הקורונה. אבל לאחרונה כששמעתי שיש תקציבים ומלוניות על חשבון משלמי המיסים, אני כבר חושב אחרת, אני חושב שהם 'סוחרים' ולא 'רוצחים'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2020 01:19 לינק ישיר 

לפחות עכשיו, כשכל הבחורים יהיו מחוסנים, יוכלו גור וקרלין לפתוח את הישיבות וללמוד באופן רגיל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2020 02:24 לינק ישיר 

מנחם קולדצקי
@nbjovsr88

הקרייה החסידית של גור בחצור הגלילית שהייתה כמעט נקייה עד עכשיו, בין לילה הופכת לאדומה, אולי עם יותר מאומתים מאשר תושבים. 
אותו דבר בערד.
מ-30 חולים בעיר בערב שבת קפצו כעת ל-265.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2020 02:28 לינק ישיר 

הבה נתפלל שה"מאומתים" הללו יסתכם בקצת שיעולים וחום ובאיבוד ריח וטעם למספר ימים, ואז הם מחוסנים בעז"ה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2020 20:52 לינק ישיר 

משה פרידמן @Yossi663525161
סיכום יום כיפור בחצר הקודש גור: כאלפיים חסידים השתתפו בתפילות היום הקדוש בבית המדרש הגדול של החסידות בירושלים בראשות כ"ק האדמו"ר מגור שליט"א, המקום כולו חולק לפי 'קפסולות' ושאר המוני החסידים התפללו במקום מגוריהם כאשר השטיבלא'ך של החסידות בכל מקום ומקום היו פתוחים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2020 21:19 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

מנחם קולדצקי
@nbjovsr88

הקרייה החסידית של גור בחצור הגלילית שהייתה כמעט נקייה עד עכשיו, בין לילה הופכת לאדומה, אולי עם יותר מאומתים מאשר תושבים. 
אותו דבר בערד.

לה''ו. אני דיסקלקולי. מישהו מבוגרי אונו במנע''ס, יכול להסביר לי את החשבון, איך יש יותר מאומתים מתושבים?!
תודה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2020 22:39 לינק ישיר 

דער איידעלע גערער @parenches הנתונים מגור: נכון לעכשיו עם למעלה מ 1,100 מאומתים מקרב המתפללים בתפילות ראש השנה.
ר' נחמיה אלתר נשמע ביוה"כ מרוצה מאירוע ההדבקה ההמוני שייצר: "כך נוכל לקיים ברוב עם את החתונה שנדחתה, שהרי רוב בחורי גור יגיעו מחוסנים" הוא פחות הזכיר את 45 חסידי גור שנכון לעכשיו מורדמים ומונשמים כתוצאה ממעשה ידיו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2020 22:48 לינק ישיר 

hot_trend כתב:
חריף_ומקשה כתב:

מנחם קולדצקי
@nbjovsr88

אותו דבר בערד.

לה''ו. אני דיסקלקולי. מישהו מבוגרי אונו במנע''ס, יכול להסביר לי את החשבון, איך יש יותר מאומתים מתושבים?!
תודה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

יש למעלה מ1000 משפחות גוראיות בערד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2020 22:53 לינק ישיר 

avishai323 כתב:

hot_tr כתב:
חריף_ומקשה כתב:

מנחם קולדצקי
@nbjovsr88

אותו דבר בערד.

תודה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

יש למעלה מ1000 משפחות גוראיות בערד

תקרא שוב את המקור ואז תבין.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2020 23:50 לינק ישיר 

דער איידעלע גערער @parenches  דיווח: ישראל מנחם, בן האדמו"ר מגור נמצא חיובי לקורונה. האדמו"ר נכנס לבידוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2020 12:12 לינק ישיר 

ישראל כהן @Israelcohen911 גבאו האישי של האד' מגור נמצא חיובי לקורונה. האד' עצמו יצא שלילי לקורונה אך נכנס לבידוד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 17:49 לינק ישיר 

הסקופים: המוני חסידי גור כעת בביהמ"ד הגדול בירושלים במטרה לעבור 'אדורך גיין' אצל האדמו"ר. עד ראיה: "יש 'פיצוץ' של אנשים בבית המדרש".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 17:50 לינק ישיר 

כשמדובר בלחזות בפני הוד קדשו של האדמור, הם לא שונים משאר החסידים

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > לאחר ראש השנה בחסידות גור: 50% נמצאו מאומתים. 260 מתוך 520 שנבדקו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.