| נשלח ב-26/9/2020 20:07 |
|
| |
למה בלפור שונה מבתי כנסת?
למה בלפור שונה מבתי כנסת? כי בבלפור מפגינים אלפיים/שלושת אלפים מפגינים קבועים, בשטח פתוח. בתי הכנסת מתקהלים בסך הכל עשרות עד מאות אלפים, במקום סגור. ישראל כהן בטוויטר: התמונות הערב עושות רק טוב לנתניהו ולחרדים. התיעודים של אלפים, מפרי חוק מסתובבים בצפיפות כשרבים בלי מסכות בבלפור - נותנים כח וחיזוק לנתניהו בדעת קהל הישראלית. גם לחרדים זה עושה טוב. להמשיך ולחדד שבעוד הם שומרים על כל ההנחיות (שקר וכזב) - דווקא המפגינים מפיצים את מחלת הקורונה בעיצומו של הסגר. (כן, השבת היה בית הכנסת פתוח והיו תפילות כרגיל, בלי קפסולות ובלי מסכות ושישראל כהן לא יבלבל את המוח). נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי מושגים ב- 26/09/2020 20:10:52
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2020 20:20 |
|
| |
הוא מצלם אדמו"רים בבר מצווה בלי מסכות וכותב שהם שומרים על כל התקנות.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2020 20:22 |
|
| |
ועדיין הגאונים בבית הכנסת הצליחו להפוך את התפילה בבתי כנסת עם אלף איש למלחמת דת.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2020 20:36 |
|
| |
לה''ו. למה היא שונה?! כי מניח הטלית גנץ, והמסורתי אשכנזי ממפלגת כח''ל ושרק שנסע לעבוד עם גנץ בר''ה, וכולכם ''התרגשתם'' מכך ששמשעו שופר, מתנגדים!!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2020 20:40 |
|
| |
דיברתי על ההשוואה, לא על המהות. אמרתי שההפגנות שונות מתפילות בבתי כנסת. לא אמרתי שההפגנות בסדר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2020 20:59 |
|
| |
בסרטון שהוא צירף לציוץ רואים שיירה של רכבים צופרים, זהו. שופרות התעמולה לא מנסים אפילו לשכנע בהיגיון, העיקר שבתוך הידיעה יופיעו מילות ההסתה מדף המסרים. השאלה היא על חברי הכנסת החרדים, הם בוודאי כן יודעים כמה שהסגר לא רלוונטי בערים שלנו, אז למה הם תומכים בפגיעה כלכלית מיותרת ולא מציעים טיפול יעיל יותר? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2020 21:03 |
|
| |
| YYona כתב: |  |
בסרטון שהוא צירף לציוץ רואים שיירה של רכבים צופרים, זהו. שופרות התעמולה לא מנסים אפילו לשכנע בהיגיון, העיקר שבתוך הידיעה יופיעו מילות ההסתה מדף המסרים. השאלה היא על חברי הכנסת החרדים, הם בוודאי כן יודעים כמה שהסגר לא רלוונטי בערים שלנו, אז למה הם תומכים בפגיעה כלכלית מיותרת ולא מציעים טיפול יעיל יותר? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
סגר בערים החרדיות לא רלוונטי? רלוונטי ביותר, היינו בגל הראשון מה זה ילדים טובים. אם רוצים יכולים. לא רוצים. לא נותנים פרס לטרור! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2020 22:29 |
|
| |
גל הראשון היה פחד ממוות, לא מהחוק. הרעיונות שהוצעו כאן בפורום לתפילות ר"ה היו יכולים באמת למנוע הדבקה, בניגוד לסגר. כנ"ל לגבי תחבורה ציבורית, אני רואה בזמן הסגר את הצפיפות בקווים הפנימיים, כולם צעירים שהיו יכולים ללכת ברגל את המרחקים האלו בתוך העיר. בכל הנושאים, נציגי המגזר היו יכולים להתאים את ההנחיות באופן הרבה יותר יעיל מסגר שאי אפשר ממש לאכוף. אם רק המניעים לא היו פוליטיים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2020 22:32 |
|
| |
| YYona כתב: |  |
גל הראשון היה פחד ממוות, לא מהחוק. הרעיונות שהוצעו כאן בפורום לתפילות ר"ה היו יכולים באמת למנוע הדבקה, בניגוד לסגר. כנ"ל לגבי תחבורה ציבורית, אני רואה בזמן הסגר את הצפיפות בקווים הפנימיים, כולם צעירים שהיו יכולים ללכת ברגל את המרחקים האלו בתוך העיר. בכל הנושאים, נציגי המגזר היו יכולים להתאים את ההנחיות באופן הרבה יותר יעיל מסגר שאי אפשר ממש לאכוף. אם רק המניעים לא היו פוליטיים. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2020 22:38 |
|
| |
| מושגים כתב: |  | למה בלפור שונה מבתי כנסת?
כי בבלפור מפגינים אלפיים/שלושת אלפים מפגינים קבועים, בשטח פתוח. בתי הכנסת מתקהלים בסך הכל עשרות עד מאות אלפים, במקום סגור.
תוקן על ידי מושגים ב- 26/09/2020 20:10:52 |
|
אותם קבועים חוזרים אחרי ההפגנה לביתם ומשפחתם, למקום העבודה שלהם, לסופרים והמכולות.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2020 22:44 |
|
| |
| חצינזק כתב: |  |
כי בבלפור מפגינים אלפיים/שלושת אלפים מפגינים קבועים, בשטח פתוח. בתי הכנסת מתקהלים בסך הכל עשרות עד מאות אלפים, במקום סגור.
|
אותם קבועים חוזרים אחרי ההפגנה לביתם ומשפחתם, למקום העבודה שלהם, לסופרים והמכולות.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2020 22:48 |
|
| |
כבר כמה חודשים שה3000 [יש הרבה יותר] מפגינים נפגשים עם אלפים אחרים ואף אחד לא מנסה לשלוט בזה ההכפלות הללו הם אין סופיות.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2020 22:54 |
|
| |
| חצינזק כתב: |  |
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2020 22:58 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2020 23:09 |
|
| |
| יו_טיוב כתב: |  | | חצינזק כתב: |  |
|
|
|
|
|
? אתה צודק רק בדיוק הפוך. כתבתי שהם ממש לא חיים בקפסולה.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2020 23:15 |
|
| |
|
|
|
|
|