בית פורומים שידוכי חרדים

סגולה לחתונה (מסתבר שעובד)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/9/2020 13:23 לינק ישיר 

מצחיק שצריך לתת לי סגולה כדי שאוכל 7 ארוחות ביום. בכל מקרה חשוב לזכור שברכת המזון מדאורייתא זה רק כששבעים ולכן זה לא פשוט לקיים את הסגולה הזו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2020 14:39 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:
מצחיק שצריך לתת לי סגולה כדי שאוכל 7 ארוחות ביום. בכל מקרה חשוב לזכור שברכת המזון מדאורייתא זה רק כששבעים ולכן זה לא פשוט לקיים את הסגולה הזו

נשלח מהאנדרואיד שלי

אתה מסוגל לאכול 7 ארוחות ביום?? אני בכל אופן ממש מתקשה עם הסגולה הזאת, נשארו לי עוד 3 ארוחות, ואני בכלל לא אוהבת לחם 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2020 22:06 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

אתה מסוגל לאכול 7 ארוחות ביום?? אני בכל אופן ממש מתקשה עם הסגולה הזאת, נשארו לי עוד 3 ארוחות, ואני בכלל לא אוהבת לחם 

נו איך עבר הסגולה ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2020 22:28 לינק ישיר 
בתתימן

רציף כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
מצחיק שצריך לתת לי סגולה כדי שאוכל 7 ארוחות ביום. בכל מקרה חשוב לזכור שברכת המזון מדאורייתא זה רק כששבעים ולכן זה לא פשוט לקיים את הסגולה הזונשלח מהאנדרואיד שלי

נו איך עבר הסגולה ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

תודה על ההתעניינות  עבר בסדר, היה קשה לביצוע, אבל אני מקווה שישתלם, דרך אגב זה הפך לי את הצום לקשה ביותר, כי במקום לאכול ארוחות נורמליות ומסודרות אכלתי בעיקר לחם וכל הזמן שמרתי מקום לארוחה הבאה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2020 22:44 לינק ישיר 

בתתימן כתב:
תודה על ההתעניינות  עבר בסדר, היה קשה לביצוע, אבל אני מקווה שישתלם, דרך אגב זה הפך לי את הצום לקשה ביותר, כי במקום לאכול ארוחות נורמליות ומסודרות אכלתי בעיקר לחם וכל הזמן שמרתי מקום לארוחה הבאה 

אולי ככה עובדת הסגולה, הבחורה מתעלפת בצום, מגיע פרמדיק חמוד של "הצלה", מפה לשם מחליפים טלפונים...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/9/2020 23:11 לינק ישיר 

השאלה האם הסגולה עובדת גם לבנים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2020 23:31 לינק ישיר 
בתתימן

אדם_ה1 כתב:
תודה על ההתעניינות  עבר בסדר, היה קשה לביצוע, אבל אני מקווה שישתלם, דרך אגב זה הפך לי את הצום לקשה ביותר, כי במקום לאכול ארוחות נורמליות ומסודרות אכלתי בעיקר לחם וכל הזמן שמרתי מקום לארוחה הבאה אולי ככה עובדת הסגולה, הבחורה מתעלפת בצום, מגיע פרמדיק חמוד של "הצלה", מפה לשם מחליפים טלפונים...

חחח אני עדיין מאמינה שזה יעבוד לי 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2020 23:43 לינק ישיר 

סתםבחור כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

בנים לא אוהבים סגולות.. רק בלונדיניות..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/9/2020 00:03 לינק ישיר 
חייכנית770

אדם_ה1 כתב:

אולי ככה עובדת הסגולה, הבחורה מתעלפת בצום, מגיע פרמדיק חמוד של "הצלה", מפה לשם מחליפים טלפונים...

בס"ד

זה סיפור אהבה טוב...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/9/2020 00:09 לינק ישיר 

סתםבחור כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

יתכן... אני חושבת שיש בנות שאוהבות דווקא מלאים...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/9/2020 00:48 לינק ישיר 

סתםבחור כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

יש גם פרמדיקיות 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2020 00:48 לינק ישיר 

ניסיתי את זה, לא הצלחתי...
זה פשוט להיחנק...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2020 00:52 לינק ישיר 

בס"ד

גם אני לא... בסעודה הראשונה שהייתה בלילה.... נרדמתי לפני שהספקתי להגיד ברכת המזון...
בשלישית? כבר כאבה לי הבטן... אז "נחתי" ואולי הגעתי ל4 סעודות וחצי...

אני חושבת שרק שרק בגלל הכוונה... ה' יקדם את הגעת הנסיך בלפחות 4 וחצי צעדים לכיווני...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/9/2020 01:04 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"ד

גם אני לא... בסעודה הראשונה שהייתה בלילה.... נרדמתי לפני שהספקתי להגיד ברכת המזון...
בשלישית? כבר כאבה לי הבטן... אז "נחתי" ואולי הגעתי ל4 סעודות וחצי...

אני חושבת שרק שרק בגלל הכוונה... ה' יקדם את הגעת הנסיך בלפחות 4 וחצי צעדים לכיווני...

חחח זאת באמת סגולה קשה, שנה שעברה ניסיתי אותה ולא הצלחתי, השנה החלטתי שאני מתעקשת. זה היה באמת מאמץ גדול, והקפדתי לשקול את הלחם שאני לא יאכל יותר מדי ולא אוכל לאכול את הסעודה הבאה, אבל בסוף עדיין הגעתי מפוצצת בצורה קשה, ולדעתי זה הקשה עלי את הצום הרבה יותר מכל שנה ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2020 01:13 לינק ישיר 

בס"ד

יפה כל הכבוד לך...באמת גיבורה...אני מקווה בשבילך שתתחתני השנה עם הדבסט של הדבסט של עולם הישיבות והעילוי של המידות הטובות.......

אגב, אותי דווקא סיקרן לשקול את עצמי...עניין אותי לדעת עד כמה הצום משפיע על גופי...

שקלתי את עצמי לפני הצום וישר אחרי.... נחשי כמה הורדתי במשקל?

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 29/09/2020 01:14:40

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > סגולה לחתונה (מסתבר שעובד)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.