בית פורומים שידוכי חרדים

סגולה לחתונה (מסתבר שעובד)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/9/2020 01:17 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"דיפה כל הכבוד לך...באמת גיבורה...אני מקווה בשבילך שתתחתני השנה עם הדבסט של הדבסט של עולם הישיבות והעילוי של המידות הטובות.......אגב, אותי דווקא סיקרן לשקול את עצמי...עניין אותי לדעת עד כמה הצום משפיע על גופי...שקלתי את עצמי לפני הצום וישר אחרי.... נחשי כמה הורדתי במשקל?

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 29/09/2020 01:14:40

קילו וחצי אולי ?

אני לא יכולה להתחתן עם הדבסט של עולם הישיבות, הוא יהיה צדיק מדי בשבילי אבל אני הכי בעד העילוי של המידות הטובות 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2020 01:21 לינק ישיר 

בס"ד

יפה לך...

בין קילו לקילו וחצי(בשקילה ראשונה קילו ובשניה? כמעט קילו וחצי...)  תוך יום אחד....את קולטת?

אני בטוח לא הייתי שורדת את השואה בקצב הזה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/9/2020 01:30 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"ד

יפה לך...

בין קילו לקילו וחצי(בשקילה ראשונה קילו ובשניה? כמעט קילו וחצי...)  תוך יום אחד....את קולטת?

אני בטוח לא הייתי שורדת את השואה בקצב הזה...

איך שאני מכירה אותך את לא היית שורדת כלום 

אבל ניחשתי יפה, אהה ?

את לא ידעת שאני אלופת המשקל, פעם הייתי עולה עליו כל בוקר בעקביות.. פעם אחת אכלתי קציצות קישואים מטוגנות בשמן.. למחרת עליתי 600 גרם במשקל 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2020 01:40 לינק ישיר 

בס"ד

חחחח נכון... עוד ברכבות המוות הייתי מתה מצפיפות....

אבל למה כלום? הנה אני ב"ה שורדת את המגפה חצי שנה...עם כל ההחמרות ב"ה וכו'...

נ.ב

אני מברכת אותך שתזכי בבן זוג צדיק בדרגה שאת יכולה להכיל וכמובן מידות טוייבעס....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/9/2020 01:42 לינק ישיר 

בס"ד

ו... בהחלט שניחשת יפה....

תוכלי לתת לי מאכלים שעלית בהם בקילו תוך יום ומה הכמות שצריך לאכול?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/9/2020 01:46 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"ד

חחחח נכון... עוד ברכבות המוות הייתי מתה מצפיפות....

אבל למה כלום? הנה אני ב"ה שורדת את המגפה חצי שנה...עם כל ההחמרות ב"ה וכו'...

נ.ב

אני מברכת אותך שתזכי בבן זוג צדיק בדרגה שאת יכולה להכיל וכמובן מידות טוייבעס....

אמן 

חחח שורדת את המגיפה, אני לא חושבת שזה נחשב לשרוד, כי לא נדבקת... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2020 01:48 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

רציף כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
מצחיק שצריך לתת לי סגולה כדי שאוכל 7 ארוחות ביום. בכל מקרה חשוב לזכור שברכת המזון מדאורייתא זה רק כששבעים ולכן זה לא פשוט לקיים את הסגולה הזונשלח מהאנדרואיד שלי
אתה מסוגל לאכול 7 ארוחות ביום?? אני בכל אופן ממש מתקשה עם הסגולה הזאת, נשארו לי עוד 3 ארוחות, ואני בכלל לא אוהבת לחם 

נו איך עבר הסגולה ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

תודה על ההתעניינות  עבר בסדר, היה קשה לביצוע, אבל אני מקווה שישתלם, דרך אגב זה הפך לי את הצום לקשה ביותר, כי במקום לאכול ארוחות נורמליות ומסודרות אכלתי בעיקר לחם וכל הזמן שמרתי מקום לארוחה הבאה 

יתכן שזה הכניס לך אמונה
בתת מודע שזה יקרה,
אז זה טוב,
עכשיו תעשי השתדלות,
זה לא בושה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2020 01:51 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"ד

אני לא ממליצה לך להשמין בכח, כי זה לא בריא לגוף.

מה שכן ממה שראיתי המלצות של דיאטניות זה דברים כמו חמאה/אגוזים/ טחינה..

למה את חושבת שאת צריכה להשמין? לפעמים לא משמינים איפה שרוצים, זה יכול להיות השמנה סתם בבטן או בפנים ואז סתם מתכערים..

אני לא חושבת שעליתי אי פעם קילו ביום, כי אני בדכ שומרת.. אבל יש ממש עוגות מיוחדות ושוות, שאיתם בהחלט אפשר להשמין...

את יכולה לנסות למשל בארוחה לאכול במקום ביצה אחת שני ביצים.. אבל בעיקר עדיף להשמין מדברים בריאים..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2020 01:51 לינק ישיר 
בתתימן

רציף כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

רציף כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן
סתםבחור כתב:
מצחיק שצריך לתת לי סגולה כדי שאוכל 7 ארוחות ביום. בכל מקרה חשוב לזכור שברכת המזון מדאורייתא זה רק כששבעים ולכן זה לא פשוט לקיים את הסגולה הזונשלח מהאנדרואיד שלי
אתה מסוגל לאכול 7 ארוחות ביום?? אני בכל אופן ממש מתקשה עם הסגולה הזאת, נשארו לי עוד 3 ארוחות, ואני בכלל לא אוהבת לחם 
נו איך עבר הסגולה ?נשלח מהאנדרואיד שלי
תודה על ההתעניינות  עבר בסדר, היה קשה לביצוע, אבל אני מקווה שישתלם, דרך אגב זה הפך לי את הצום לקשה ביותר, כי במקום לאכול ארוחות נורמליות ומסודרות אכלתי בעיקר לחם וכל הזמן שמרתי מקום לארוחה הבאה 

יתכן שזה הכניס לך אמונה
בתת מודע שזה יקרה,
אז זה טוב,
עכשיו תעשי השתדלות,
זה לא בושה

נשלח מהאנדרואיד שלי

השתדלות זה לא בושה. בהחלט.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2020 01:57 לינק ישיר 

בתתימן כתב:
בס"ד

אני לא ממליצה לך להשמין בכח, כי זה לא בריא לגוף.

מה שכן ממה שראיתי המלצות של דיאטניות זה דברים כמו חמאה/אגוזים/ טחינה..

למה את חושבת שאת צריכה להשמין? לפעמים לא משמינים איפה שרוצים, זה יכול להיות השמנה סתם בבטן או בפנים ואז סתם מתכערים..

אני לא חושבת שעליתי אי פעם קילו ביום, כי אני בדכ שומרת.. אבל יש ממש עוגות מיוחדות ושוות, שאיתם בהחלט אפשר להשמין...

את יכולה לנסות למשל בארוחה לאכול במקום ביצה אחת שני ביצים.. אבל בעיקר עדיף להשמין מדברים בריאים..

בס"ד

זלא העניין... אני פשוט רוצה לערוך ניסוי על גופי.... שהרי אם ניתן "לאבד קילו וחצי בתוך יום"

כמובן שניתן לעלות כך תוך יום... וזה מה שמסקרן אותי

חוצמזה שאני צריכה גם להחזיר מה שאיבדתי... 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/9/2020 01:59 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"דו... בהחלט שניחשת יפה....תוכלי לתת לי מאכלים שעלית בהם בקילו תוך יום ומה הכמות שצריך לאכול?אני לא ממליצה לך להשמין בכח, כי זה לא בריא לגוף.מה שכן ממה שראיתי המלצות של דיאטניות זה דברים כמו חמאה/אגוזים/ טחינה..למה את חושבת שאת צריכה להשמין? לפעמים לא משמינים איפה שרוצים, זה יכול להיות השמנה סתם בבטן או בפנים ואז סתם מתכערים..אני לא חושבת שעליתי אי פעם קילו ביום, כי אני בדכ שומרת.. אבל יש ממש עוגות מיוחדות ושוות, שאיתם בהחלט אפשר להשמין...את יכולה לנסות למשל בארוחה לאכול במקום ביצה אחת שני ביצים.. אבל בעיקר עדיף להשמין מדברים בריאים..בס"דזלא העניין... אני פשוט רוצה לערוך ניסוי על גופי.... שהרי אם ניתן "לאבד קילו וחצי בתוך יום"כמובן שניתן לעלות כך תוך יום... וזה מה שמסקרן אותיחוצמזה שאני צריכה גם להחזיר מה שאיבדתי... 

רב הסיכויים שכבר החזרת את מה שהורדת, אל תנסי לעשות על עצמך ניסויים! משלמים על זה ביוקר!!
אכילה גסה לגוף זה כמו סם המוות. את זה הרמב''ם אמר. אף פעם אל תאכלי יותר ממה שהבטן שלך יכולה להכיל!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2020 02:03 לינק ישיר 
חייכנית770

בס"ד

אני גם לא יכולה... הקיבה שלי קטנה...

פעם אחת בא לי לעשות את אתגר "אכילת עוגת 3 קומות" לבד... אני רק מתלבטת אם ביום אחד או ב 2-3 ימים...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 29/09/2020 02:15:48

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/9/2020 02:14 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"ד

אני גם לא יכולה... הקיבה שלי קטנה...

פעם אחת בא לי לעשות את התגר "אכילת עוגת 3 קומות" לבד... אני רק מתלבטת אם ביום אחד או ב 2-3 ימים...

חחח אתגר מטופש.
תנסי לאכול אבטיח אחד לבד 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2020 02:18 לינק ישיר 

בס"ד

חחח למה מטופש? זה החלום שלי...

אולי אעשה אתזה יחד עם בן זוגי...ב7 ברכות...

אבטיח? זלא בעיה. חצי אבטיח ביום בכייף אני יכולה... 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/9/2020 02:26 לינק ישיר 

בס"ד

אגב, פעם שמתי מי אבטיח על הפנים... לאחר זמן ממושך?
זה יוצר פנים "אדמומיות" כמו של ג'ינג'י במצב כועס...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > סגולה לחתונה (מסתבר שעובד)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.