אז אריה דרעי לא השפיע על האדמו"ר ?או שדרעי היה צריך לקחת אתו מישהו, שמומחה להסברה בחינוך מיוחד?. און די זיסע יארן ר' ישראלצע הוכיח שניתן לערוך שולחנות בפורמט קטן.
נשלח ב-29/9/2020 01:19
לא יפה לומר חינוך מיוחד. אני מניח שהאדמור הסביר לשוטרים שזהו הטיש האחרון, ושכבר מפזרים את המתקהלים. לסוכות כבר הודיעו שלא יהיו שמחות בית השואבה. איך אומרים, אם כבר הגענו למוציו"כ, עוד טיש אחד לא יעלה או יוריד במיוחד. סוג של שמיני עצרת עשו לי סעודה קטנה... (אני לא מאמין שאני מסנגר על התקהלות לא חוקית...)
לא יפה לומר חינוך מיוחד. אני מניח שהאדמור הסביר לשוטרים שזהו הטיש האחרון, ושכבר מפזרים את המתקהלים. לסוכות כבר הודיעו שלא יהיו שמחות בית השואבה. איך אומרים, אם כבר הגענו למוציו"כ, עוד טיש אחד לא יעלה או יוריד במיוחד. סוג של שמיני עצרת עשו לי סעודה קטנה... (אני לא מאמין שאני מסנגר על התקהלות לא חוקית...)
בבעלז הודיעו שלא תהיה חתונה ובגור הודיעו שלא השנה יתפללו לפי הכללים ובגור ויזניץ הודיעו שהאדמור לא יתפלל לפני העמוד.
אז גם בויזניץ הודיעו שלא תהיה שמחת בית השואבה
תוקן על ידי מנחה_חדשה ב- 29/09/2020 02:00:21
נשלח ב-29/9/2020 01:59
[quote]
לא יפה לומר חינוך מיוחד.
תוקן על ידי מנחה_חדשה ב- 29/09/2020 02:00:51
נשלח ב-29/9/2020 02:00
לה''ו. בעלז מונטריאול כתבו בכניסה לבית המדרש, שהם תיאטרון, כדי שיוכלו 250 במקום 25...