|
|
| נשלח ב-29/9/2020 23:33 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | בכירי משרד הבריאות היו אצלו ונתנו סקירה מקצועית. מה יוסיף לו שיחה עם פוליטיקאי? נשלח מהאנדרואיד שלי
איזה בכירים היו אצלו לפני יום כיפור? |
| נומה וגמזו. ביבי לא אמור לחדש דברים נוספים
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2020 23:37 |
|
| |
קצת חסר היום מנהיג ליטאי עם אומץ.זה מה יש. מנהיג אמיתי כבר היה מורה להתפלל פתוח ביום כיפור. חבל על כל יום שמתקהלים במקום סגור. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2020 23:43 |
|
| |
| avishai323 כתב: |  | בכירי משרד הבריאות היו אצלו ונתנו סקירה מקצועית. מה יוסיף לו שיחה עם פוליטיקאי? נשלח מהאנדרואיד שלי
איזה בכירים היו אצלו לפני יום כיפור?נומה וגמזו. ביבי לא אמור לחדש דברים נוספים |
|
אכן אני רואה כעת שרוני נומה ופרופ' גרוטו ביקרו בחצרות הרבנים ברשב"ם ובראב"ד
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2020 23:43 |
|
| |
| ברכת_החמה כתב: |  | קצת חסר היום מנהיג ליטאי עם אומץ.זה מה יש. מנהיג אמיתי כבר היה מורה להתפלל פתוח ביום כיפור. חבל על כל יום שמתקהלים במקום סגור. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מאוד בולט החסרון
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2020 23:46 |
|
| |
איזה כיף שיש לר' גרשון "נוירולוג" פרטי, שיודע איך המוח שלו עובד, מה הוא מבין ומה לא, איך כדאי להעביר לו מסרים כדי שיבין יותר טוב.... באמת היה צריך שיהיה כזה נוירולוג לכל מנהיג ציבור, לא רק לר' גרשון ור' חיים.
רק לפעם הבאה, שים לב שעל ממצאי אבחון נוירולוגי חלה סודיות רפואית וראוי להעביר אותם למטופל שלך בעצמו, עם פירוט על הידע שיש לך עליו, על כמות הזמן שבילית במחיצתו במשך שנות חייו הקצרות ועל הדרכים שהובילו אותך למסקנות אודות הנוירונים שלו והדרכים שכדאי להעביר לו מסרים...
(ולגופו של עניין, להערכתי ר' גרשון חשש שהשיחה תוקלט ויתפרסמו דברים בשמו, למרות שהם אולי נאמרו על סמך אינדיקציה מסוימת ובתקופה מסוימת)
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2020 00:00 |
|
| |
לפיכך ראוי למי שרוצה לכוין אורחותיו להתרחק מישיבתן ומלדבר עמהן כדי שלא יתפס אדם ברשת רשעים וסכלותם וזה דרך ישיבת הלצים הרשעים בתחילה מרבין בדברי הבאי כענין שנאמר וקול כסיל ברוב דברים ומתוך כך באין לספר בגנות הצדיקים כענין שנאמר תאלמנה שפתי שקר הדוברות על צדיק עתק ומתוך כך יהיה להן הרגל לדבר בנביאים ולתת דופי בדבריהם כענין שנאמר ויהיו מלעיבים במלאכי האלהים ובוזים דברים ומתעתעים בנביאיו ומתוך כך באין לדבר באלהים וכופרין בעיקר כענין שנאמר ויחפאו בני ישראל דברים אשר לא כן על י"י אלהיהם והרי הוא אומר שתו בשמים פיהם ולשונם תהלך בארץ מי גרם להם לשית בשמים פיהם לשונם שהלכה תחילה בארץ זו היא שיחת הרשעים שגורמת להן ישיבת קרנות וישיבת כנסיות של עמי הארץ וישיבת בתי משתאות עם שותי שכר אבל שיחת כשרי ישראל אינה אלא בדברי תורה וחכמה לפיכך הקדוש ברוך הוא עוזר על ידן ומזכה אותן בה שנאמר אז נדברו יראי י"י איש אל רעהו ויקשב י"י וישמע ויכתב ספר זכרון לפניו ליראי י"י ולחושבי שמו:
(רמב"ם סוף הלכות טומאת צרעת)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2020 00:16 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | איזה כיף שיש לר' גרשון "נוירולוג" פרטי, שיודע איך המוח שלו עובד, מה הוא מבין ומה לא, איך כדאי להעביר לו מסרים כדי שיבין יותר טוב.... באמת היה צריך שיהיה כזה נוירולוג לכל מנהיג ציבור, לא רק לר' גרשון ור' חיים.
רק לפעם הבאה, שים לב שעל ממצאי אבחון נוירולוגי חלה סודיות רפואית וראוי להעביר אותם למטופל שלך בעצמו, עם פירוט על הידע שיש לך עליו, על כמות הזמן שבילית במחיצתו במשך שנות חייו הקצרות ועל הדרכים שהובילו אותך למסקנות אודות הנוירונים שלו והדרכים שכדאי להעביר לו מסרים...
(ולגופו של עניין, להערכתי ר' גרשון חשש שהשיחה תוקלט ויתפרסמו דברים בשמו, למרות שהם אולי נאמרו על סמך אינדיקציה מסוימת ובתקופה מסוימת) |
|
תגובה קצת מפתיעה ממישהו שבטוח שר' חיים קנייבסקי ברא את העולם, ונכדו יענקי קנייבסקו הוא המשה רבנו של הדור
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2020 01:43 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | גם הגראי"ל שטינמן סירב לפגישה עם ביבי באומרו: "אני לא חזון איש ובי זה יכול לפגוע"
|
|
מאד מסתבר, גם אם לא מאותה סיבה שהבאת מהגראי"ל.
את נוירולוג זה כמובן לא יספק, ומיותר להתאמץ לענות לו
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2020 02:06 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | קצת חסר היום מנהיג ליטאי עם אומץ.זה מה יש. מנהיג אמיתי כבר היה מורה להתפלל פתוח ביום כיפור. חבל על כל יום שמתקהלים במקום סגור. נשלח מהאנדרואיד שלי
מאוד בולט החסרון
|
|
תוקן על ידי לאסלקאדעתך ב- 30/09/2020 02:06:43
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2020 02:47 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | איזה כיף שיש לר' גרשון "נוירולוג" פרטי, שיודע איך המוח שלו עובד, מה הוא מבין ומה לא, איך כדאי להעביר לו מסרים כדי שיבין יותר טוב.... באמת היה צריך שיהיה כזה נוירולוג לכל מנהיג ציבור, לא רק לר' גרשון ור' חיים.
(ולגופו של עניין, להערכתי ר' גרשון חשש שהשיחה תוקלט ויתפרסמו דברים בשמו, למרות שהם אולי נאמרו על סמך אינדיקציה מסוימת ובתקופה מסוימת)
תגובה קצת מפתיעה ממישהו שבטוח שר' חיים קנייבסקי ברא את העולם, ונכדו יענקי קנייבסקו הוא המשה רבנו של הדור |
|
אם נסכם את דבריך, אתה תמה למה לא נשמע לי הגיוני שמי שברא את העולם זקוק לנוירולוג? אולי לא שמת לב (אחרי הכל לומדי בקיאות לא מרבים להשתמש בשכל), אבל זה מה שכתבת. באופן אישי אני מציע לך לקבוע תור דחוף לפסיכיאטר.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2020 11:36 |
|
| |
גיחזי ר' גרשון מאוד מפחדים מהקלטות, לאחר שבזמנו נחשף ההקלטה השטוטית שבו הוא מדריך בן אדם מה לעשות עם בנו שיצא לתרבות רעה, וד"ל.....
זה באמת מביך.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2020 11:41 |
|
| |
| timobl כתב: |  |
גיחזי ר' גרשון מאוד מפחדים מהקלטות, לאחר שבזמנו נחשף ההקלטה השטוטית שבו הוא מדריך בן אדם מה לעשות עם בנו שיצא לתרבות רעה, וד"ל.....
זה באמת מביך. |
|
חצוף מחוצף! עפרא לפומיה!
הגרי"ג הביע דעתו דעת-תורה מול מצלמה ונתן הדרכה ברורה איך לנהוג בכבוד ובידידות עם הנושרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2020 15:41 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | איזה כיף שיש לר' גרשון "נוירולוג" פרטי, שיודע איך המוח שלו עובד, מה הוא מבין ומה לא, איך כדאי להעביר לו מסרים כדי שיבין יותר טוב.... באמת היה צריך שיהיה כזה נוירולוג לכל מנהיג ציבור, לא רק לר' גרשון ור' חיים.
תגובה קצת מפתיעה ממישהו שבטוח שר' חיים קנייבסקי ברא את העולם, ונכדו יענקי קנייבסקו הוא המשה רבנו של הדור
אם נסכם את דבריך, אתה תמה למה לא נשמע לי הגיוני שמי שברא את העולם זקוק לנוירולוג? אולי לא שמת לב (אחרי הכל לומדי בקיאות לא מרבים להשתמש בשכל), אבל זה מה שכתבת. באופן אישי אני מציע לך לקבוע תור דחוף לפסיכיאטר. |
|
אין צורך בפירושי רש"י למה שכתבתי אם אתה מכבד את עצמך, עדיף לך לשתוק מאשר להמשיך עם התגובות המביכות
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2020 16:33 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
זה באמת מביך.
חצוף מחוצף! עפרא לפומיה!
הגרי"ג הביע דעתו דעת-תורה מול מצלמה ונתן הדרכה ברורה איך לנהוג בכבוד ובידידות עם הנושרים. |
|
לא כדאי שנעלה את הנושא לדיון. אתם לא תצאו טוב מזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2020 21:09 |
|
| |
נוירולוג, עדיף שתקרא מה שכתבת ותתנצל כמו בן אדם. אם על כבוד התורה של זקני גדולי הדור אינך חס, לפחות תחוס על כבוד עצמך.
|
|
|
|
|