בית פורומים בחדרי חרדים

ביבי אני מתחנן אליך (5)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/9/2020 23:40 לינק ישיר 
ביבי אני מתחנן אליך (5)

לאור ההצלחה הגדולה באומן בהצלת חיי רבים ממוות אכזרי. אני פונה אליך ולרוני גמזו,
המשיכו בנחישותכם ויהי ה' עימכם,
כאשר היה עימכם בראש השנה באוקראינה.
אל תראו ואל תחתו.
החסידים צריכים לעשות קצת שרירים,
אבל אתה צריך לשמור על חייהם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2020 00:11 לינק ישיר 

נשאר רוק בפיך אחרי הליקוק הארוך ??

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2020 00:11 לינק ישיר 

הישראלים האלו מצטיינים בחו"ל

בתי חולים שדה לכל אסון בחו"ל
מניעת כניסת ישראלים בחו"ל
מערכי חקלאות בחו"ל

בארץ...
מה אגיד...
לא כל כך איי איי איי...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2020 00:22 לינק ישיר 

עזוב, ביבי כהרגלו נכנע והתקפל. אין מה לתלות בו תקוות.
עדיף כבר שיכריז שהוא מרים ידיים ושייתן לציבור להידבק ושיישאו בתוצאות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/10/2020 02:01 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

ביבי נכנע ?? הוא לוחץ על החמרת הסגר !!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/10/2020 11:13 לינק ישיר 

שרית560 כתבה:

חריף_ומקשה כתב:

ביבי נכנע ?? הוא לוחץ על החמרת הסגר !!

הוא עסוק במילים והכרזות שאין מאחוריהם כלום.
בפועל, הסגר\עוצר לא נאכף.
אנשים ממשיכים להתארח זה אצל זה, להתקהל ולהצטופף ללא מסיכות וללא שמירת מרחק.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/10/2020 11:18 לינק ישיר 

אין אינטרס לאכוף. ההפקרות מייתרת את חוק הגיוס ומאיצה תהליכים שהשלטונות (וכל שכן מפלגות לפיד, ליברמן וכו') ייחלו להם כל השנים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/10/2020 11:22 לינק ישיר 

אדמה10 כתב:

אין אינטרס לאכוף. ההפקרות מייתרת את חוק הגיוס ומאיצה תהליכים שהשלטונות (וכל שכן מפלגות לפיד, ליברמן וכו') ייחלו להם כל השנים

לא הבנתי. אפשר פירוט וביאור?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/10/2020 11:48 לינק ישיר 
ק

חריף_ומקשה כתב:
אדמה10 כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

הנזק שהחרדים גורמים לאחרונה לעצמם, עולה בחומרתו על כל נזק שהיה יכול להגיע מבחוץ. אצל ציבורים מסויימים הוחלט להקריב את העתיד בטווח הבינוני והרחוק בשביל לשמר את ההווה ואת העתיד הנראה לעין. 

להקריב את העתיד = ע"י יצירת אי אימון הולך וגדל אצל הדור הצעיר במערכת הקיימת. המוות ל"ע ופגעי הקורונה מייצרים טראומה, כמו טראומה של מלחמה (וזה בנוסף לפגיעה הכלכלית שחמורה יותר אצל מי שמלכתחילה המצב הכלכלי אצלם לא משהו). כמו הדור הצעיר בציבור הכללי שאיבד אימון אחרי מלחמת יום כיפור - זה מה שההתנהלות העכשווית מביאה לדור הצעיר בציבור החרדי. ציבור שלא כ"כ חווה טראומה של מלחמה מאז מלחמת העולם השניה קשה לו לקלוט את זה. ולהעיר ששורות אלה נכתבות בזמן שהמוסדות הרפואיים עדיין עומדים ב"ה בעומס במסירות הנפש של הצוותים הרפואיים.

מדינת ישראל תבוא אח"כ ללקט את השברים ולסייע, אבל רק למי שתראה בו שיכול לייצר עבורה ערך, כלומר הדור הצעיר. ואז בלי הרבה התנגדות חוק הגיוס יהפוך למיותר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/10/2020 13:05 לינק ישיר 

אדמה10 כתב:
ק

חריף_ומקשה כתב:
אדמה10 כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

הנזק שהחרדים גורמים לאחרונה לעצמם, עולה בחומרתו על כל נזק שהיה יכול להגיע מבחוץ. אצל ציבורים מסויימים הוחלט להקריב את העתיד בטווח הבינוני והרחוק בשביל לשמר את ההווה ואת העתיד הנראה לעין. 

להקריב את העתיד = ע"י יצירת אי אימון הולך וגדל אצל הדור הצעיר במערכת הקיימת. המוות ל"ע ופגעי הקורונה מייצרים טראומה, כמו טראומה של מלחמה (וזה בנוסף לפגיעה הכלכלית שחמורה יותר אצל מי שמלכתחילה המצב הכלכלי אצלם לא משהו). כמו הדור הצעיר בציבור הכללי שאיבד אימון אחרי מלחמת יום כיפור - זה מה שההתנהלות העכשווית מביאה לדור הצעיר בציבור החרדי. ציבור שלא כ"כ חווה טראומה של מלחמה מאז מלחמת העולם השניה קשה לו לקלוט את זה. ולהעיר ששורות אלה נכתבות בזמן שהמוסדות הרפואיים עדיין עומדים ב"ה בעומס במסירות הנפש של הצוותים הרפואיים.

מדינת ישראל תבוא אח"כ ללקט את השברים ולסייע, אבל רק למי שתראה בו שיכול לייצר עבורה ערך, כלומר הדור הצעיר. ואז בלי הרבה התנגדות חוק הגיוס יהפוך למיותר

הכל בהנחה שיתרחש אסון בקנה מידה משמעותי.
אם בסופו של דבר זה יסתכם בעוד כמה עשרות נפטרים, אז אני לא חושב שזה יגרום לאובדן האמונה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/10/2020 13:10 לינק ישיר 

אדמה10 כתב:
ק

חריף_ומקשה כתב:
אדמה10 כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

משאלת לב יותר ממציאות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/10/2020 13:10 לינק ישיר 

מושגים כתב:
ביבי אני מתחנן אליך (5)

לאור ההצלחה הגדולה באומן בהצלת חיי רבים ממוות אכזרי. אני פונה אליך ולרוני גמזו,
המשיכו בנחישותכם ויהי ה' עימכם,
כאשר היה עימכם בראש השנה באוקראינה.
אל תראו ואל תחתו.
החסידים צריכים לעשות קצת שרירים,
אבל אתה צריך לשמור על חייהם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

אתה אובססיבי יש לזה תרופה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/10/2020 13:13 לינק ישיר 

אדמה 10
אני אוהב את החשיבה הקונספירטיבית שלך. (למרות שאני לא חושב שזה המצב)
מה שאתה טוען, שבאופן מוזר, לשלטון החילוני יש אינטרס לייצר בינו לבין המגזר החרדי חוסר אימון וכאוס, כדי לגרום לאסון בקנה מידה נוראי במגזר החרדי שיביא בסופו של דבר לפירוק אורח החיים החרדי.

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 01/10/2020 13:17:36

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/10/2020 13:18 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

אדמה 10
אני אוהב את החשיבה הקונספרטיבית שלך. (למרות שאני לא חושב שזה המצב)
מה שאתה טוען, שבאופן מוזר, לשלטון החילוני יש אינטרס לייצר בינו לבין המגזר החרדי חוסר אימון וכאוס, כדי לגרום לאסון בקנה מידה נוראי במגזר החרדי ויביא בסופו של דבר לפירוק אורח החיים החרדי.

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 01/10/2020 13:13:34

זה כבר רדיקלי אפילו יותר מהפלג

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/10/2020 14:16 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
חריף_ומקשה כתב:

אדמה 10
מה שאתה טוען, שבאופן מוזר, לשלטון החילוני יש אינטרס לייצר בינו לבין המגזר החרדי חוסר אימון וכאוס, כדי לגרום לאסון בקנה מידה נוראי במגזר החרדי ויביא בסופו של דבר לפירוק אורח החיים החרדי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

לפי הקונספירציה הזאת, משתמשים בפלג ובתמניא-ים וביוחנןש-ים למיניהם כדי לזרוע כאוס וחוסר אימון בין השלטון למגזר החרדי. ובכך לגרור גם את המיינסטרים החרדי לקיצוניות ואנרכיזם שיביא בסופו של דבר לפירוק החברה החרדית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/10/2020 14:18 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

תמניא_אפי כתב:
חריף_ומקשה כתב:

אדמה 10

נשלח מהאנדרואיד שלי

לפי הקונספירציה הזאת, משתמשים בפלג ובתמניא-ים וביוחנןש-ים למיניהם כדי לזרוע כאוס וחוסר אימון בין השלטון למגזר החרדי. ובכך לגרור גם את המיינסטרים החרדי לקיצוניות ואנרכיזם שיביא בסופו של דבר לפירוק החברה החרדית.

הפרוטוקולים של זקני ציוניסט'ן

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ביבי אני מתחנן אליך (5)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext