בית פורומים בחדרי חרדים

מנהל 'מעייני הישועה' פרופ’ רביד: ‘רבנים חושבים שגדולתם תהיה שהם יהרגו עוד כמה’

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/9/2020 13:26 לינק ישיר 
מנהל 'מעייני הישועה' פרופ’ רביד: ‘רבנים חושבים שגדולתם תהיה שהם יהרגו עוד כמה’

חרדים 10
פרופ' מוטי רביד, המנהל הרפואי בבית החולים 'מעייני הישועה' בבני ברק שוחח היום (רביעי) עם בן כספית וינון מגל ברדיו 103- והתייחס לנתוני התחלואה במגזר החרדי, העומדים על 26 אחוזים בגילאים מסוימים.

''יש קבוצה לא קטנה, לדעתי למעלה ממאה אלף איש במדינה, שפרועים לחלוטין, חיים בתוך עולם משלהם עם רבנים שכנראה חושבים שגדולתם תהיה בזה שהם יהרגו עוד כמה אנשים'', אמר מנהל בית החולים של עיר התורה ובחסידות.
פרופ' מוטי רביד, המנהל הרפואי בבית החולים 'מעייני הישועה' בבני ברק שוחח היום (רביעי) עם בן כספית וינון מגל ברדיו 103- והתייחס לנתוני התחלואה במגזר החרדי, העומדים על 26 אחוזים בגילאים מסוימים.

''יש קבוצה לא קטנה, לדעתי למעלה ממאה אלף איש במדינה, שפרועים לחלוטין, חיים בתוך עולם משלהם עם רבנים שכנראה חושבים שגדולתם תהיה בזה שהם יהרגו עוד כמה אנשים'', אמר מנהל בית החולים של עיר התורה ובחסידות.
של עיר התורה ובחסידות.

''אני לא הייתי מודאג לו זה היה קהל בתוך הקהל הזה, כי רובו צעיר, אבל הם מדביקים אחרים, הם חוזרים הביתה להורים ולסבים ולסבתות ולארוחות ולתפילות, יש ערבוב של צעירים וזקנים והם ידבקו עוד אנשים. בוודאי זה יוסיף חולים קשים ויוסיף נפטרים''.

פרופ' רביד הוסיף: ''למה אנשים עושים את זה אינני יודע, אני מכיר הרבה רבנים שמתייחסים לקורונה ברצינות, ומתחננים בפני הקהל שלהם לשמור על ההנחיות''.

בן כספית הגיב וסיפר על הנתונים המצביעים על עלייה של חולים בגילאים מעל 55.

רביד הגיב: ''אתה יכול לראות את זה מאחוזי הבדיקות, באוכלוסייה הכללית הממוצע הוא בערך תשעה אחוז מהבדיקות הן חיוביות, בקהילות החרדיות למעלה מ-26 אחוז הבדיקות הן חיוביות. זה מראה לך את גל התחלואה ואת מספר החולים היחסי. כרגע מספר החולים גדול והעמוס גדול, ובסופו של יום אנשים מתים''.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2020 13:29 לינק ישיר 

אנטישמי 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2020 13:37 לינק ישיר 

מושגים כתב:

אני לא הייתי מודאג לו זה היה קהל בתוך הקהל הזה, כי רובו צעיר, אבל הם מדביקים אחרים, הם חוזרים הביתה להורים ולסבים ולסבתות ולארוחות ולתפילות, יש ערבוב של צעירים וזקנים והם ידבקו עוד אנשים. בוודאי זה יוסיף חולים קשים ויוסיף נפטרים''.

זה משפט המפתח

החליטו כמה אדמו"רים שטישים חשובים להם יותר מכמה מתים בקהילתם, זו אחריות שלהם.

אבל - ההחלטה הזו תגרום לאיבוד שליטה ולהדבקה של הציבור החרדי כולו. בצפיפות הקיימת, לא תיתכן מציאות של הדבקה נרחבת רק בקהילה אחת, זה בוודאות יזלוג וזולג גם לאלו שנזהרים מאד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2020 13:46 לינק ישיר 

החסידים מעולם לא עניין אותם מה שלא אונזערע זה כמהות החסידה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2020 13:47 לינק ישיר 

אולי מנהל מעייני הישועה גם יכול להסביר למה רוב תושבי בני ברק מעדיפים ללכת לבית חולים מחוץ לבני ברק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2020 13:54 לינק ישיר 

קרשינדו כתב:
אולי מנהל מעייני הישועה גם יכול להסביר למה רוב תושבי בני ברק מעדיפים ללכת לבית חולים מחוץ לבני ברק

ניצחת אותו עכשיו אני יודע שהוא לא צודק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2020 14:01 לינק ישיר 

חבר'ה

הירגעו!

הגורים לא נדבקו מהבעלז'רים
הקרלינים לא נדבקו מהבעלז'רים
מאסות הבחורים הליטאים לא נדבקו מהבעלז'רים

וכל הנ"ל נדבקו על אף שמירה מעולה במשך חצי שנה שנעבעך זרעו לריק ועכשיו קוצרים לבהלה, וכל זה בגלל הדעות הנפסדות שלכם ושכמותם שכאילו אפשר לעשות משהו בנידון.

אתם אפילו לא יודעים מה בדיוק אתם רוצים!

רגע אחד אתם מדברים על שיטוח העקומה כדי לא לגרום לקריסת מערכת הבריאות, ורגע שני אתם מדברים כאילו שאפשר למנוע הדבקה באופן טוטלי.

כשאתם רואים אנשים שמסתובבים רגועים ולא אחוזי תזזית כמוכם, העיניים שלכם פשוט יוצאים מקנאה!
אנשים שסדר החיים שלהם לא השתנה במאומה!
קמים לפנות בוקר, הולכים למקווה, נכנסים לבית מדרש הומה אדם עם קול תורה כבימים ימימה. תפילות, סדרי לימוד, טישים מלאים רגש רוחני, אהבת ודיבוק חברים ועוד ועוד.

בשבילם ובשבילי הקורונה פשוט לא קיים!
החיים ממשיכים במסלולם הרגיל בין מבחינה גשמית ובין מבחינה רוחנית.

לעומת זאת, מסכנים שכמותכם, לא מספיק ששיבשו לכם את החיים, חונקים אותכם עם מסיכות, מכריחים אותכם להתפלל בחום מהביל, משחקים עם החינוך של ילדי החמד שלכם כמו כדור פינג פונג, ובנוסף לכל הצרות אתם עוד מוכרחים לראות יהודים מלאי תום וטוהר ששמים יהבם באביהם שבשמים ולא נוהים אחרי כל מיני רהבים ושטי כזב מסתובבים מלאי שמחת חיים!

לקנאה יש הרבה אפיקים.
אחד מהם זה היחס שלכם אל יהודים אלו!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2020 14:04 לינק ישיר 

האינסטינקט במיידי זה להגן על הקבוצה בתוכה אני חי.
חברים, הגיע זמן 'חשבון נפש'. 
מותר להאמין בכל דבר ולהתנהג בהתאם,
אבל
כל עוד אינך פוגע באחרים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2020 14:12 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
חבר'ה

הירגעו!

הגורים לא נדבקו מהבעלז'רים
הקרלינים לא נדבקו מהבעלז'רים
מאסות הבחורים הליטאים לא נדבקו מהבעלז'רים

וכל הנ"ל נדבקו על אף שמירה מעולה במשך חצי שנה שנעבעך זרעו לריק ועכשיו קוצרים לבהלה, וכל זה בגלל הדעות הנפסדות שלכם ושכמותם שכאילו אפשר לעשות משהו בנידון.

רגע אחד אתם מדברים על שיטוח העקומה כדי לא לגרום לקריסת מערכת הבריאות, ורגע שני אתם מדברים כאילו שאפשר למנוע הדבקה באופן טוטלי.

כשאתם רואים אנשים שמסתובבים רגועים ולא אחוזי תזזית כמוכם, העיניים שלכם פשוט יוצאים מקנאה!
קמים לפנות בוקר, הולכים למקווה, נכנסים לבית מדרש הומה אדם עם קול תורה כבימים ימימה. תפילות, סדרי לימוד, טישים מלאים רגש רוחני, אהבת ודיבוק חברים ועוד ועוד.

לעומת זאת, מסכנים שכמותכם, לא מספיק ששיבשו לכם את החיים, חונקים אותכם עם מסיכות, מכריחים אותכם להתפלל בחום מהביל, משחקים עם החינוך של ילדי החמד שלכם כמו כדור פינג פונג, ובנוסף לכל הצרות אתם עוד מוכרחים לראות יהודים מלאי תום וטוהר ששמים יהבם באביהם שבשמים ולא נוהים אחרי כל מיני רהבים ושטי כזב מסתובבים מלאי שמחת חיים!

לקנאה יש הרבה אפיקים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דמיון מפותח מופיע בדרך כלל בילדים או באנשים בעלי אינטלקט נמוך וילדותיים 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2020 15:52 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
חבר'ה

הירגעו!

הגורים לא נדבקו מהמכניבקערס
הקרלינים לא נדבקו מהמכניבקערס
מאסות הבחורים הליטאים לא נדבקו מהמכניבקערס

לקנאה יש הרבה אפיקים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2020 16:36 לינק ישיר 

תכל'ס  לא ראינו שקהילות ואנשים ששמרו פחות נדבקו, ולא ראינו שאלו שלא שמרו יותר נדבקו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2020 17:11 לינק ישיר 

אף מנהל בית חולים לא התיר את חרצובות לשונו כמו רביד שמתפרנס מהציבור החרדי ,הגיע הזמן לשלוח אותו הביתה ויפה שעה אחת קודם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2020 17:14 לינק ישיר 

קבל האמת ממי שאמרה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2020 17:19 לינק ישיר 

למר תמניא:
גם בתרחיש היפותטי בו היית צודק, אנרכיזם זה לא הדרך, בפרט על פי ה"השקופע" החרדית שאנחנו עדיין בגלות, התנהגות ש"שמה פס" על הנחיות המדינה היא מגעילה, אנוכית, וגורמת לחילול ה' בקרב הציבור הכללי.
כל כך מסובך להבין????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2020 17:19 לינק ישיר 

timobl כתב:

תכל'ס  לא ראינו שקהילות ואנשים ששמרו פחות נדבקו, ולא ראינו שאלו שלא שמרו יותר נדבקו.

למען השם, שמישהו אחד יסביר לי את המשפט האוילי הזהשחוזר על עצמו בכל ויכוח חסידי ליטאי,
ואף הגרמ"ש קליין ביסס את ההיתר שלו בין היתר על כך שלא ראינו הבדל בין הציבורים וכו'

ואני הקטן שואל , האם מישהו מכיר מחקר אחד עם שמות ופילוחים בין הציבורים?
האם בכלל קיים מידע כזה?
ההגיון שלי אומר שישנה הדבקה וכתוצאה מכך מוות וחולים קשים לפחות ביחס כפול בציבור החסידי
מי יכול להפריך כזה דבר?
[מה גם שישנם הרבה חולים ליטאיים שנדבקו באזורים מעורבים בגלל החסידים
כך שניתן לזקוף לזכותם עוד חולים ומתים, מעניין מי יממן מחקר רציני כזה שימפה את כל הנפטרים בתקופה הזו]

היחידים שיודעים את המידע הזה הם מנהלי בתי החולים באזורים החרדיים
או מנהלי הח"ק באזורים החרדיים 

דא עקא שהנתונים חסויים

אז, בבקשה לא לחזור על כל שטות שמנסים לקבע כעובדה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2020 17:21 לינק ישיר 

אל תרתח, יש שטויות שגם האומר אותם יודע שהם הבלים גמורים.
זה רק נוח לו 'לטעון' את השטויות האלה כדי להצדיק את הקלות דעת שלו.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מנהל 'מעייני הישועה' פרופ’ רביד: ‘רבנים חושבים שגדולתם תהיה שהם יהרגו עוד כמה’
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext