בית פורומים בחדרי חרדים

הקורונה הזה גורם לאריכות ימים אצל החרדים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/10/2020 11:56 לינק ישיר 
הקורונה הזה גורם לאריכות ימים אצל החרדים

אברך מיר שמסתפק במועט וגומר כל חודש עם מינוס קטן שהוא צריך לסגור, נחשב לעני בגלל ששכנו החילוני שלא מתחיל לגמור את החודש טס כמה פעמים בשנה לחו"ל.
אתם מבינים את זה? המושחתים מורגלים ומרגילים את ילדיהם במידה הגרועה של קנאה, ועוד ממסדים את זה להגדיר אנשים אחרים כעניים ולא יצרניים.
אז אם הקורונה הורגת פי שתיים ערבים וחילונים למיליון איש, תוחלת החיים הכללית יורדת וכל מי שחי מעבר לזה זוכה לאריכות ימים.

נ.ב. האם אתם מבינים איך זה שעד לא מזמן תוחלת החיים בבני ברק היה מהגבוהים בארץ? זה בטח בגלל הספורט ודיאטה בריאה שמצוי אצל החרדים. לי יש הסבר אחר שמתחבר לנושא.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי בלתי_קרוא ב- 01/10/2020 12:01:28

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/10/2020 13:31 לינק ישיר 

תוחלת החיים בבני ברק מעולם לא הייתה מהגבוהים בארץ. זהו מיתוס. בפועל בני ברק די דומה לממוצע הארצי.
אלא שביחס לערים שדומים לה במדד החברתי-כלכלי יש לבני ברק תוחלת חיים גבוהה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/10/2020 17:43 לינק ישיר 

מחכה להסבר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/10/2020 18:08 לינק ישיר 

תוחלת החיים של נשים בבני ברק נמוכה מהממוצע הארצי

רק של גברים היא גבוהה מהממוצע הארצי ולא בהרבה.

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 01/10/2020 18:08:21

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/10/2020 19:40 לינק ישיר 

תוחלת החיים הארצית של נשים היא 84.5, בבני ברק 84.6,קצת יותר . של גברים הארצי 82.6, בבני ברק 82.9

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/10/2020 22:32 לינק ישיר 

רעיונוביץ כתב:

תוחלת החיים של נשים בבני ברק נמוכה מהממוצע הארצי

רק של גברים היא גבוהה מהממוצע הארצי ולא בהרבה.

חבל, מזמן יצא לך פה שם של אדם שאינו דובר אמת, מילה שלך לא מילה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 17:15 לינק ישיר 

הכובס1 כתב:

מחכה להסבר

יש הרבה התאבדויות בגיל 65+. היה אפילו התאבדות של אחד האלופים בדימוס, שהיה לו מחלה סופנית, וזה לא נקלט כדבר מגונה בכלל על ידי הציבור שלו.

מי שחי את חייו בעיקר להנות מהחיים, או לפחות להיות יצרני ואדם חיובי לפי ראות עיניו, לא רואה תכלית גדול להאריך את החיים אם הוא לא יכול לממש את שאיפותיו. מי שחי את חייו בעיקר בכדי למלא את רצון בוראו, וכדי לנצל את העולם הזה בכדי לזכות לעולם הבא, מוכן לסבול יותר עבור מטרה זו.

לא מזמן קראתי מאמר של רופא שהבין מחולה קורונה בסביבות שנות השבעים שהיא לא רוצה להיות מונשמת ולמחרת היא נפטרה. אני לא דן את האדם הזה, ומתפלל שלא נגיע למצבים כאלו. בכל אופן יש הרבה מצבים כאלו, שמי שלא מאמין בחיי נצח מרים ידיים ומשלים עם המוות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי בלתי_קרוא ב- 12/10/2020 17:16:11

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 17:20 לינק ישיר 
ל"ע

בלתי_קרוא כתב:

הכובס1 כתב:

מחכה להסבר

יש הרבה התאבדויות בגיל 65+. היה אפילו התאבדות של אחד האלופים בדימוס, השניה לו מחלה סופנית, וזה לא נקלט כדבר מגונה בכלל על ידי הציבור שלו.

מי שחי את חייו בעיקר להנות מהחיים, או לפחות להיות יצרני ואדם חיובי לפי ראות עיניו, לא רואה תכלית גדול להאריך את החיים אם הוא לא יכול לממש את שאיפותיו. מי שחי את חייו בעיקר בכדי למלא את רצון בוראו, וכדי לנצל את העולם הזה בכדי לזכות לעולם הבא, מוכן לסבול יותר עבור מטרה זו.

לא מזמן קראתי מאמר של רופא שהבין מחולה קורונה בסביבות שנות השבעים שהיא לא רוצה להיות מונשמת ולמחרת היא נפטרה. אני לא דן את האדם הזה, ומתפלל שלא נגיע למצבים כאלו. בכל אופן יש הרבה מצבים כאלו, שמי שלא מאמין בחיי נצח מרים ידיים ומשלים עם המוות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

הכללה גסה, רחוקה מהמציאות.
אצל יראי השמים גם קרו מקרי התאבדויות ל"ע. זה תופעה נפשית ללא קשר לרמת יראת השמים.
ורוב החילוניים אינם מתאבדים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 10:55 לינק ישיר 

איפה כתבתי שרוב החילונים מתאבדים?
ירא שמים לא יכול להתאבד אלא אם כן הוא איבד לגמרי את שפיותו ודינו כשוטה שלא אחראי על מעשיו. כמה כאלו חרדים אתה מכיר בגיל 50+?

אני מדבר על אנשים אחרי גיל פנסיה, שאין להם הרבה קשר עם הילדים , שפוגשים קושי זמני כגון מחלה או מצב כלכלי מורכב.

הם יכולים לעשות חשבון פשוט שלא כדאי להם להישאר כאן ולסבול. כמה מהם עושים את זה עם אקדח כמו האלוף המפורסם, וחלק עושים את זה בדרכים אלגנטיים יותר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 12:16 לינק ישיר 

מושגים כתב:

הכללה גסה, רחוקה מהמציאות.
אצל יראי השמים גם קרו מקרי התאבדויות ל"ע. זה תופעה נפשית ללא קשר לרמת יראת השמים.
ורוב החילוניים אינם מתאבדים.

תשובה כזאת מסכנה לא מתאימה אפילו לך..

אצל יראי השמים "גם" קרו התאבדויות 
ורוב החילונים אינם מתאבדים.....

ההבדל הוא באחוזים, אחוזי התאבדויות אצל חילונים גדול פי 10
סיפור התאבדות אצל חרדים הוא נושא חדשותי כל כך שכולם דנים ולועסים אותו ברחוב
אצל החילונים זה לא בקושי נושא לחדשות, שורה קטנה בחדשות (אם לא מסתירים את זה, כידוע יש הרבה הסתרה ברחוב החילוני בנוגע להתאבדויות, כביכול כדי להגן על הציבור.. ולכן לא מפרסמים כל כך מספרים)

ואכן, "רוב החילונים אינם מתאבדים"... התשובה הדבילית היומית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 12:44 לינק ישיר 

כאשר אחוז ההתאבדות אצל חרדים, נגיד, הוא אחד למאה אלף, ואצל חילוניים הוא אחד לשלושים אלף , אזי אצל חילונים מתאבדים פי שלוש, ועדיין מדובר באחוז אפסי, בקיצור חסר משמעות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 12:54 לינק ישיר 

הסיבות לתוחלת החיים הארוכה מאוד אצל החרדים, ביחס למצב הכלכלי היא, השבטיות של העולם המערבי, הכאילו מכיל ופתוח, ובעצם שקוע בתובנות שלו . בעולם המערבי מקובל שרמת הכנסה נמוכה זהה לרמת השכלה נמוכה, כמו כן בעולם המערבי מקובל שהעדר תואר אקדמי, מעיד על בבונים על שניים, האופציה של חברה עניה מסיבות אידאולוגיות, לא נתפסת ולא מחושבת בעולם המערבי, ואינני מדבר על ההצדקה לכך, אלא על המציאות, כמו כן בת בית יעקב שהשכלתה דומה לתואר ראשון מבחינת הלימודים נחשבת כפרימטיבית חסרת בגרות, ושוב אינני מדבר על ההצדקה לכך, אלא על המציאות, כאשר נעשים מחקרים בעולם המערבי, נוח מאוד לכמת העדר בגרות עם פרימטיביות, כי בעולם שמסביב לחוקר זאת המציאות, כי מי מסביב לחוקר שהשכלתו שווה לבוגרת בית יעקב, יותר על התואר והנלווה לו . החשיבה הזאת גורמת לעיוות נוראי בכל המחקרים הסוציולוגיים, ובמקום בדיקת העיוות, החוקרים הנכבדים מתעלמים מנתונים לא נוחים, יש עוד בנושא מה לכתוב

תוקן על ידי אליהו1000 ב- 01/11/2020 12:55:21

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הקורונה הזה גורם לאריכות ימים אצל החרדים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext