| נשלח ב-1/10/2020 18:09 |
|
| |
בראייה רחבה פותח האשכול כותב שטויות. בראייה צרה הוא אכן מביא מספר דוגמאות קטן. גור למשל הם לא מקפידים לדעתי רק משחקים בכאילו. אסור היה לקיים כזה מנין גדול בימים נוראים כי הקפסולות זה בלוף ואי אפשר להשתלט על הענין בכזו כמות גדולה של אנשים. נידון מראש לכישלון. זה לא נקרא שמירה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 18:24 |
|
| |
מטוסים שטסו לפי כללי הזהירות נפלו? כן. אז בואו נטוס בלי שום אמצעי זהירות בכלל וזהו. פועלי בנין שנזהרו נפלו אל מותם? כן. אז בואו נעבוד בבנין בלי שום אמצעי בטיחות. נהדים זהירים נהרגו בתאונות דרכים? כן. אז בואו נסע בפראות וזהו. וואלה תמניא, אתה מתגלה כגאון הדור. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 18:33 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | ואם אתה רואה שדווקא אלו שנזהרים יותר חוטפים אותה יותר?
דווקא אלו שנזהרים חוטפים יותר? על מה ההנחה הזו מבוססת?
נכון שגם אלו שנזהרים עלולים להידבק, מה לעשות שהזהירות מוטלת גם על מי שעשוי להידבק וגם על מי שעשוי להדביק.
בשורה התחתונה המגיפה בהתפשטות, עצת היצר היא להרים ידיים ולומר שאין מה לעשות ולפרוץ את כל הגדרות, אני לא חושב שהתורה וההלכה לאורך הדורות סברו כשיטה זו.
לא ידידי דווקא קרלין וגור חטפו אותה יותר מאחרים והיצר נמצא בשתי הצדדים, הוא גם אורב לכל אלו שאף פעם לא היה להם כוח להתפלל בבית כנסת ודווקא במנין
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 01/10/2020 16:40:56 |
|
אדרבה צריך להתחזק מול היצר, ולהתפלל במניין גם כשזה לא במקום הטבעי והמוכר, אלא בחוץ. זה לא סותר.
אין לי מושג על מה אתה מתבסס שגור וקרלין חטפו יותר, במקומות אחרים זה נמשך לאורך זמן ואצלם זה רק לאחרונה, כ"כ סביר להניח שבגור וקרלין נבדקים, מה שבחוגים אחרים לא כל כך עושים.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 22:35 |
|
| |
לא יודע עמדתי אתמול בתור בחנות טלפונים, עמד שם בחורציק חרדי שרצה לקנות טלפון עם סינון מסוים השאלה שלו למוכר היתה "אבל תגיד לי, בבחדרי חרדים אפשר להיכנס"? וזאת היתה השאלה היחידה שלו כנראה כולם רוצים לדעת מה דעתו של תמניא אפי בשלל הנושאים הבוערים על הפרק כל הזמן
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 22:39 |
|
| |
הוא לא דיבר על הפורום וגם לא הזכיר ניקים:) כך שסביר להניח שהתכוון לחדשות בעיקר...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2021 13:12 |
|
| |
יש מישהו שעדיין תפוס בקונספציה של "לנצח את הקורונה"? עוד כמה הוכחות צריכים לשכנע את כולם שזה כמו לרדוף אחר הרוח?? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2021 13:43 |
|
| |
הרבי מגור מנחה את השואלים שלא לקחת מנת חיסון שלישית. לראשונה מתחילת המגיפה גור לא מיישרת קו עם הנחיות והמלצות מערכת הבריאות. קחו את זה לאן שאתם רוצים. "איך נפלו גיבורים".... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2021 15:19 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
יש מישהו שעדיין תפוס בקונספציה של "לנצח את הקורונה"?
עוד כמה הוכחות צריכים לשכנע את כולם שזה כמו לרדוף אחר הרוח??
|
|
לנצח את הרעב... אוף .אני אוכל ואוכל .אכלתי שלשום וגם אכלתי אתמול והיום אני עדין רעב . אוף. לא שווה האוכל הזה כלום. אז בשביל מה אני אוכל היום אם הבעיה של הרעב לא תפתר לעולם ומחר אני אהיה שוב רעב... אמרתי לכם שזה לרדוף אחרי הרוח ואי אפשר לנצח את הרעב . אין שום סיבה לאכול היום אם מחר תהיו שוב רעבים... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2021 15:58 |
|
| |
| ברכת_החמה כתב: |  |
| תמניא_אפי כתב: |  |
יש מישהו שעדיין תפוס בקונספציה של "לנצח את הקורונה"?
עוד כמה הוכחות צריכים לשכנע את כולם שזה כמו לרדוף אחר הרוח??
|
|
לנצח את הרעב... אוף .אני אוכל ואוכל .אכלתי שלשום וגם אכלתי אתמול והיום אני עדין רעב . אוף. לא שווה האוכל הזה כלום. אז בשביל מה אני אוכל היום אם הבעיה של הרעב לא תפתר לעולם ומחר אני אהיה שוב רעב... אמרתי לכם שזה לרדוף אחרי הרוח ואי אפשר לנצח את הרעב . אין שום סיבה לאכול היום אם מחר תהיו שוב רעבים...
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2021 16:13 |
|
| |
חיסון שלישי זה סתם אקמול, מה שהיה צריך לעשות כשהגענו ל10 חולים ביום זה פשוט לסגור את השיבר בנתב"ג.. כרגע בנט סתם מוצא תירוצים (זריקה שלישית, לא מחוסנים אשמים) אבל מתישהו אנשים יקלטו שלמחבר הספר איך מנצחים מגיפה אין באמת שמץ של מושג מימינו ומשמאלו.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2021 18:16 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  |
חיסון שלישי זה סתם אקמול, מה שהיה צריך לעשות כשהגענו ל10 חולים ביום זה פשוט לסגור את השיבר בנתב"ג.. כרגע בנט סתם מוצא תירוצים (זריקה שלישית, לא מחוסנים אשמים) אבל מתישהו אנשים יקלטו שלמחבר הספר איך מנצחים מגיפה אין באמת שמץ של מושג מימינו ומשמאלו..
|
|
בנט נראה לך טפש ? בנט פשוט לא רוצה להפסיד את קולות הטסים, אז הוא סוגר במידה מסוימת נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2021 20:49 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | |
הביסטליה כבר נפלה...
עדיין נאחזים בתמימות באמונה??
תוקן על ידי תמניא_אפי ב- 01/10/2020 15:26:21
|
|
תמיד היו חלשי אופי ותבוסתנים שידעו רק להרים ידיים ולהיכנע. היו זמנים שמחלת השחפת השתוללה, ללא פיתרון. כך גם החולירה והעגבת והכלבת, שיתוק הילדים ואיידס. לכולם נמצא פיתרון, מלא או חלקי. לא רפי האופי והבכיינים כמו תמניא אפי ודומיו הביאו לריפוי, מניעה וחיסונים, כי אם לוחמים במחלות ובמגפות, לוחמים ממוקדים ונועזים כמו יונה סאלק ולואי פסטר. ההצלחה לא האירה להם פנים תמיד, בדרך לניצחון היו מכשולים ונסיגות, אבל בסופו של דבר המגיפות נעצרו או צומצמו.
ההיסטוריה זוכרת את הלוחמים ללא חת במחלות ובמגיפות, לא את אנשי השוליים המייבבים (בטעות גמורה) שהבסטיליה כבר נפלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2021 20:53 |
|
| |
| עיבל כתב: |  |
| תמניא_אפי כתב: |  | הביסטליה כבר נפלה...
עדיין נאחזים בתמימות באמונה??
תוקן על ידי תמניא_אפי ב- 01/10/2020 15:26:21 |
|
תמיד היו חלשי אופי ותבוסתנים שידעו רק להרים ידיים ולהיכנע. היו זמנים שמחלת השחפת השתוללה, ללא פיתרון. כך גם החולירה והעגבת והכלבת, שיתוק הילדים ואיידס. לכולם נמצא פיתרון, מלא או חלקי. לא רפי האופי והבכיינים כמו תמניא אפי ודומיו הביאו לריפוי, מניעה וחיסונים, כי אם לוחמים במחלות ובמגפות, לוחמים ממוקדים ונועזים כמו יונה סאלק ולואי פסטר. ההצלחה לא האירה להם פנים תמיד, בדרך לניצחון היו מכשולים ונסיגות, אבל בסופו של דבר המגיפות נעצרו או צומצמו.
ההיסטוריה זוכרת את הלוחמים ללא חת במחלות ובמגיפות, לא את אנשי השוליים המייבבים (בטעות גמורה) שהבסטיליה כבר נפלה. |
|
|
|
|
|
|