| נשלח ב-1/10/2020 17:49 |
|
| |
ביבי! תקשיב לתמניא_אפי! שחרר את המדינה וזהו!
לא הקשבת לי בפסח לא שמעת בקולי בשבועות לפחות תטה אזנך עכשיו כשכבר כמעט כולם מודים שאין שום תועלת בסגר או בריסון מהודק וכל שום וחניכא דאית ליה. חבל על האנרגיה! חבל על הכסף! חבל על הבריאות! חבל על העצבים! אם תיקח את כל הכסף שהסגר עולה ותשקיע אותו בסל התרופות, תוכל להציל הרבה יותר חיים מאשר מה שהקורונה הורגת. בסופו של דבר ממילא תקשיב לי (כבר בפסח כתבתי את זה) כי מדינה כמו המדינה שלנו לא יכולה להרשות לעצמה להיות בסגר יותר מדי זמן, אז יפה שעה אחת קודם. נ. ב. חלק של זכות התורה ותפילה שיתווסף בעקבות פתיחת הסגר ייזקף לזכותך! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 18:00 |
|
| |
אנחנו עומדים היום כפסע מפני הפגנות של חילונים, שיפגינו בבתי החולים,
לא לטפל בחולים חרדים ! ! !
אם החרדים רוצים להתאבד, ניתן להם,
למה אנחנו צריכים לסבול בבתי החולים בגלל החרדים שעושים דין לעצמם.
הכול בגלל משוגעים כמוך,
ועוד כמה רבנים חסרי הבנה בסיסית.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 18:10 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 18:17 |
|
| |
ביבי מוסר לך תודה. שכנעת אותו. יאללה בלגאן צאו לבלות. אכול היום כי מחר נמות, כפשוטו... מה המדינה הייתה עושה בלי תמניא אפי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 18:18 |
|
| |
צריך תכנית מיוחדת לטפל בקבוצה של המכחישים. לא מספיק תכנית לקורונה צריך תכנית ואכיפה מיוחדת למשוגעים שקודחים חור בספינה .ודחוף . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 19:29 |
|
| |
ביבי כבר מזמן מעבר לשלב של להקשיב לזה או לאחר, המגלומניות שתמיד ליוותה אותו השתלטה על מעשיו דיבוריו ומחשבותיו, הוא מטורף ומוטרף לחלוטין, פועל בצורה לא רציונלית, נאחז בקרנות המזבח, ומסכן את כל מה שהשגנו כאן במאה השנים האחרונות. הניתוק של הממשלה מהעם היא כבר עובדה מוגמרת, תקראו לזה מרי אזרחי או איך שאתם רוצים, הציבור פשוט לא מאמין לממשלה הזו, לא לעובדות שהיא מציגה בפניו, לא לנתונים שהיא מפרסמת ולא להנחיות שהיא מנפיקה בכל התקפת זעם שבועית של המטורלל מבלפור. אנחנו בחודש אוקטובר, עדיין אין תקציב מדינה לשנת 2020 שהולכת עוד מעט להסתיים, אין מפכ"ל, אין נציב שירות בתי סוהר, אין פרקליט מדינה, כל מערכות השלטון מושבתות ומחלידות בקצב הרסני, וכל מה שמעניין את ביבי זה להזיז את המפגינים מתחת לבית שלו כדי שהפ-ס-י-כ-ו-ל-ו-ג-י-ת ב-י א-מ א-י-י א-מ תוכל לישון רגוע ולא תצא מדעתה יותר ממה שהיא כבר יצאה במילא. ביבי מחזיק את המדינה במבושיה, ואם היה חושב לרגע על טובת המדינה ועל טובת עמו, הוא היה מפנה את הבמה ומסתלק מהשטח, מתעסק בענייניו המשפטיים ומאפשר לעם ישראל לנוע קדימה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 19:31 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | אנחנו עומדים היום כפסע מפני הפגנות של חילונים, שיפגינו בבתי החולים,
לא לטפל בחולים חרדים ! ! !
אם החרדים רוצים להתאבד, ניתן להם,
למה אנחנו צריכים לסבול בבתי החולים בגלל החרדים שעושים דין לעצמם.
הכול בגלל משוגעים כמוך,
ועוד כמה רבנים חסרי הבנה בסיסית.
|
|
גם ההסתה נגד החרדים היא מבית מדרשו של ביבי, הוא שונא חרדים מובהק, תשאלו את ישראל בכר, אלא שכפוליטיקאי מנוסה הוא מבין שאין לו שום סיכוי לשרוד בלעדיהם אז הוא בולע את הרוק וחי אתם בכפיפה אחת, אבל דואג שהם יהיו מבוזים ומושמצים מעל כל במה ועל ידי כל נתון שממשלת הכשלון שלו מפרסמת, פייק ממשלה, פייק נתונים.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 19:35 |
|
| |
דִּבְרֵי קֹהֶלֶת...הֲבֵל הֲבָלִים אָמַר קֹהֶלֶת... הֲבֵל הֲבָלִים...הַכֹּל הָבֶל. שֹׁמֵר רוּחַ, לֹא יִזְרָע; וְרֹאֶה בֶעָבִים, לֹא יִקְצוֹר. וּמָתוֹק, הָאוֹר; וְטוֹב לַעֵינַיִם, לִרְאוֹת אֶת-הַשָּׁמֶשׁ. ובעברית פשוטה, תסתכל על חצי הכוס המלאה, נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 19:37 |
|
| |
חצי הכוס המליאה היא כתב האישום החמור שהוגש נגדו והציבור הישראלי המתעורר, והידיעה שלא יהיה תקציב עד 23 בדצמבר ואז נלך בעזה"ש לבחירות במרץ שיחזירו את ביבי לימי 12 המנדטים העליזים של 2006. וברוך שפטרנו מעונשו שלזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 19:40 |
|
| |
איך שזה נראה, הקיסר יר"ה כאן בשביל להישאר... זכותך לאהוב זכותך לשנוא, השינוי (או אי השינוי) יתרחש בקלפי. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 19:40 |
|
| |
במשך החיים הפוליטיים של ביבי הוא באמת אף פעם לא התאמץ להגן על כבודו של הציבור החרדי. מקסימום מס שפתיים של כאילו הזדהות עם מילה פה ושם. עושה רושם של איש בלי שום ערכים חוץ מהערך של ביבי נתניהו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 19:51 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
במשך החיים הפוליטיים של ביבי הוא באמת אף פעם לא התאמץ להגן על כבודו של הציבור החרדי. מקסימום מס שפתיים של כאילו הזדהות עם מילה פה ושם.
עושה רושם של איש בלי שום ערכים חוץ מהערך של ביבי נתניהו
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 19:55 |
|
| |
חוכמת השטיבל
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 20:47 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | במשך החיים הפוליטיים של ביבי הוא באמת אף פעם לא התאמץ להגן על כבודו של הציבור החרדי. מקסימום מס שפתיים של כאילו הזדהות עם מילה פה ושם. עושה רושם של איש בלי שום ערכים חוץ מהערך של ביבי נתניהו נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
העיסוק בשאלה האם ראש הממשלה בנימין נתניהו מאמין באלוהים מעסיקה רבים כבר לא מעט שנים.
ריכזנו כאן התבטאויות ועדויות של נתניהו ומקורביו על מנת לנסות לתת תשובה לשאלה המעניינת הזו.
נתניהו על עצמו: "מאמין באלוהים" בראיון שערך נתניהו בשנת 2014 לעיתון מקור ראשון הוא אמר: "אני מאמין באלוהים ואני מכיר את מורשת ישראל הרבה יותר מאדם שאינו דתי. אתה יכול להאמין ברעיון של כוח עליון בלי לקבל כל פרט ופרט בהלכה. הרי מה היא הלכה? ההלכה משתנה, הולכת, מתפתחת מדור לדור. אבי נהג אמר: 'יש שעון, אין שען'? הייתה לו ראייה אנציקלופדית, והוא ענה תשובה הפוכה מזו המקובלת בקרב אנשי אקדמיה שתוהים בשאלה זו. החשיבה שלו הייתה מקורית ולא שבלונית…".
עם זאת, כאשר עיתון הארץ ערך בשנת 2016 שאלון בקרב חברי הכנסת בישראל בדבר אמונתם באלוהים, סירב נתניהו לענות לשאלה האם הוא מאמין או שלא.
חשוב לציין שגם בתשובתו של נתניהו לעיתון מקור ראשון הוא לא דיבר על אמונה בדת ישראל, אלא על אמונה כללית בכח עליון.
עדויות שונות: נתניהו טען שאינו מאמין באלוהים והוא אוכל גם במסעדות לא כשרות במהלך השנים הצטברו עדויות רבות על כך שהתנהלותו של נתניהו היא כשל אדם שאינו מאמין באלוהים.
בשנת 2015 פורסם שביבי נתניהו ביקש מנותני שירות שונים להגיע למעונו במהלך יום הכיפורים. על פי הפירסום נתניהו פנה לרון דרמר, חובש כיפה, וביקש שיבוא לכתוב לו נאום. דרמר ענה: "אבל ביבי, זה יום כיפור". נתניהו הגיב: "אה, שכחתי".
גם בדוח מבקר המדינה משנת 2015 מפורטים מקרים בהם הזמין נתניהו חשמלאי לבית ראש הממשלה בקיסריה בשבתות ואף ביום כיפור.
במהלך השנים פורסמו מקרים רבים שבהם סעד נתניהו במסעדות לא כשרות ובהן במסעדה שמגישה ארנבים, חלזונות ולובסטרים בארה"ב, מסעדה המגישה שרימפס ותמנון בתל אביב, מסעדת פירות ים יוקרתית ועוד.
רוני מאנה, שהיה בעבר מקורב לנתניהו אך מאז הסתכסך איתו, כתב בטוויטר "ביבי אמר לי שאין אלוהים. ביבי היה אצלי כמעט כל יום שישי, ובאחת הפעמים הוא הסביר לי קרוב לשעתיים שאין אלוהים, וזאת המצאה מטומטמת".
גם חבר הכנסת בצלאל סמוטריץ' הביע ספק במידת אמונתו של נתניהו באלוהים ואמר "נתניהו אתאיסט – הוא בקושי אומר 'בעזרת השם' בנאומים שלו". https://politically.co.il/%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%9F-%D7%A0%D7%AA%D7%A0%D7%99%D7%94%D7%95-%D7%90%D7%AA%D7%90%D7%99%D7%A1%D7%98-%D7%90%D7%95-%D7%A9%D7%94%D7%95%D7%90-%D7%9E%D7%90%D7%9E%D7%99%D7%9F/
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 01/10/2020 20:48:45
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 20:49 |
|
| |
| מושגים כתב: |  | | תמניא_אפי כתב: |  |
במשך החיים הפוליטיים של ביבי הוא באמת אף פעם לא התאמץ להגן על כבודו של הציבור החרדי. מקסימום מס שפתיים של כאילו הזדהות עם מילה פה ושם.
עושה רושם של איש בלי שום ערכים חוץ מהערך של ביבי נתניהו
|
|
|
|
מושגים צודק לגמרי.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 22:14 |
|
| |
הממסד החרדי בפשיטת רגל !
מצטרף לדברי הטעם של הניק 'מושגים' כאשר המלאך המשחית, החילונים שמאוד כועסים ובצדק! יכו בנו הם לא יבדילו ביו הליצן תמניא אפי לבין אנשים רציניים כמו רעיונוביץ או 'מושגים'. מבחינתם כ-ו-ל-ם "חראדים". מזמן נתתי גט פיטורין לממסד החרדי, הפוליטקאים ושאר העסקנים. אין בחירות אז אין מועצת גדולי התורה. אין פוליטיקה ותקציבים אז על מה לדון. " איש הישר בעיניו יעשה" אגב, השנאה לחרדים חוצה יבשות ללא הבדל לאום, דת, גזע ומין. תודה לתמניא אפי ושות' שבזכותם הפכנו להיות בכל העולם (נו יורק, לונדון, אנטוורפן, לייקווד, ברסל וכו' וכו' בכל מקום מושבם של חרדים) למצורעים הזויים ולמפיצי מחלות !
תוקן על ידי momeir ב- 01/10/2020 22:19:12
|
|
|
|
|