|
|
| נשלח ב-2/10/2020 14:26 |
|
| |
ביבי חבל על כל יום שעובר! לכולם יש בלאו הכי כבר קורונה! טראמפ ולהבדיל ר' חיים הרבי מקרלין הבנים של הרבי מגור תעשה עכשיו מה שבלאו הכי תעשה בעוד חודש, ותימנע מהמון הפסדים! ראה, הזהרתיך! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2020 21:22 |
|
| |
ועכשיו חתונת הדמים. רק עיוור לא רואה שחייבים לרדת מהעץ, ויפה שעה אחת קודם! לפני שיהא פה שפיכות דמים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2020 21:47 |
|
| |
בדיוק בגלל זה אתה מקשקש בפורום והוא ראש הממשלה . ככה זה צריך להיות וככה זה ימשך . שופך דמים שכמותך צריך באמת לשקול אולי גם לשלול לו את זכות הדיבור . כל מילה שלך כמו חצי כוס דם שנשפך.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2020 21:51 |
|
| |
ברכת, הירגע! בינתיים כל הצעדים שלו כראש ממשלה קורסים כמו מגדל קלפים. אמרתי את הכל מראש! עזבו את הקורונה, וחיזרו לשגרה לפני שהמצב יצא מכלל שליטה וירד לתהום הפעור! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2020 21:57 |
|
| |
אתה יודע כמה מתים היו אלמלא ההגבלות ? אבל אתה יכול לנסות את מזלך בשוודיה . מוכנים לאמץ אותך שם.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2020 22:05 |
|
| |
| ברכת_החמה כתב: |  | אתה יודע כמה מתים היו אלמלא ההגבלות ? אבל אתה יכול לנסות את מזלך בשוודיה . מוכנים לאמץ אותך שם. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2020 22:14 |
|
| |
מצדרביעי
| תמניא_אפי כתב: |  | ועכשיו חתונת הדמים. רק עיוור לא רואה שחייבים לרדת מהעץ, ויפה שעה אחת קודם! לפני שיהא פה שפיכות דמים נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
הפוך, גוטה הפוך!!!!!!!!!
אם לא היו ההפרות ההמוניות והאגואיסטיות שלכם שבהם כמובן המשטרה לא מעיזה לגעת, לא היה צורך בקרב המשטרה להרגיע את הזעם התקשורתי (ובצדק!) על חוסר האכיפה בציבור החרדי, וממילא לא היה למשטרה דחף להתנפל על אזרחים תמימים ללא גב חזק של אנ"ש כדי להראות שהיא כביכול "עושה משהו"...
|
|
|
|
|