|
|
| נשלח ב-3/10/2020 23:51 |
|
| |
במצב נורמלי, כשבנאדם חולה, בפרט אם הוא זקן וחוחני בלאו הכי, דבר ראשון מרכינים ראש ומתפללים, גם אם אבא שלו מאוד העליב את דוד של האדמור שלך. אבל כשבאשכול שלם שעוסק בעובדה שאחד מזקני גדולי הת"ח שבדורינו חולה, כמעט כל התגובות הן זלזול ובדיחות קרש, וכשמישהו קצת מגיב בציניות על אנשי אגו"י ישר התגובה נמחקת, צריך לעשות איזה חשבון נפש...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2020 23:56 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | במצב נורמלי, כשבנאדם חולה, בפרט אם הוא זקן וחוחני בלאו הכי, דבר ראשון מרכינים ראש ומתפללים, גם אם אבא שלו מאוד העליב את דוד של האדמור שלך. אבל כשבאשכול שלם שעוסק בעובדה שאחד מזקני גדולי הת"ח שבדורינו חולה, כמעט כל התגובות הן זלזול ובדיחות קרש, וכשמישהו קצת מגיב בציניות על אנשי אגו"י ישר התגובה נמחקת, צריך לעשות איזה חשבון נפש... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2020 00:26 |
|
| |
| מושגים כתב: |  | | א. מה התכוונת "חוחני"? |
|
חולני, מן הסתם..
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2020 00:31 |
|
| |
חולני, אכן. הגבתי לבדיחת קרש כלשהי בהקשר של "שר התורה", ש"שר לא יכול להיות אם יש לו עסקים", עכשיו לא מצאתי את התגובה ושיערתי שהיא נמחקה, אולי הייתה בעיה בחיבור וכדו'. בכל מקרה אוותר על ההתבחבשות כי לא חוזרים על בדיחה פעמיים
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2020 23:53 |
|
| |
מקהלת השופרות (ואין לפורטם כי רבים הם) לא הוציאה היום הודעות, ציוצים ותמונות על מצבו של שר התורה
זה מבשר טוב או חלילה להיפך?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2020 00:25 |
|
| |
נוירולוג. לפני שאתה מתרגש מכך שלא פרסמו הודעות. אני עדיין לא השתכנעתי מנכונות ההודעות שפורסמו עד כה. לא מההודעה שהגר"ח נמצא מאומת לקורונה, ולא מההודעה שלמרות שנדבק מצבו טוב ונפלא.. אני פשוט לא מאמין לשום הודעה שיוצאת מבית הרב ללא ראיות חיצוניות תומכות.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2020 00:27 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | נוירולוג. לפני שאתה מתרגש מכך שלא פרסמו הודעות. אני עדיין לא השתכנעתי מנכונות ההודעות שפורסמו עד כה. לא מההודעה שהגר"ח נמצא מאומת לקורונה, ולא מההודעה שלמרות שנדבק מצבו טוב ונפלא.. אני פשוט לא מאמין לשום הודעה שיוצאת מבית הרב ללא ראיות חיצוניות תומכות. |
|
מסכים שלשקר זו הבעיה הכי קטנה אצלם ומבחינות מסוימות צפון קוריאה קטן עליהם... אבל מה אתה מציע? שנתעלם מהפרסומים אודות הקורונה אצל הגר"ח?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2020 00:31 |
|
| |
חריף_ומקשה
| נוירולוג כתב: |  |
| חריף_ומקשה כתב: |  | נוירולוג. לפני שאתה מתרגש מכך שלא פרסמו הודעות. אני עדיין לא השתכנעתי מנכונות ההודעות שפורסמו עד כה. לא מההודעה שהגר"ח נמצא מאומת לקורונה, ולא מההודעה שלמרות שנדבק מצבו טוב ונפלא.. אני פשוט לא מאמין לשום הודעה שיוצאת מבית הרב ללא ראיות חיצוניות תומכות. |
|
מסכים שלשקר זו הבעיה הכי קטנה אצלם ומבחינות מסוימות צפון קוריאה קטן עליהם... אבל מה אתה מציע? שנתעלם מהפרסומים אודות הקורונה אצל הגר"ח?
|
|
לא להתעלם. אבל לצד כל ידיעה שמובאת מטעמם, יש לציין ולסייג בצורה ברורה ובולטת שזה הודעה מטעם חצר בית הרב ונכון לכרגע אין שום ראיות חיצוניות שתומכות בפרסום.
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 05/10/2020 00:31:57
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2020 00:36 |
|
| |
בהחלט
בכל מקרה מעניין מה הסיבה שכל השופרות בתענית דיבור ביום בנושא.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2020 01:13 |
|
| |
גם אני שמעתי שמועה עקשנית במיוחד שהגר"ח לא אובחן לקורונה, והסיבה שמפיצים את הבדיה הזאת, היא, כדי לקדם אחרי החג את "המידה כנגד מידה" בצורה מוגברת וחסרת תקדים , אך, אני לא מאמינה בשמועה הזאת : יש גבול כמה בני אדם יכולים להיות ציניים ורמאים: ואני כלל לא חושבת שמדובר ברמאים ח"ו. מקסימום שאני יכולה להאמין שנפלה טעות בתוצאות הבדיקה של הרב.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 05/10/2020 01:25:29
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 05/10/2020 01:55:00
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2020 01:48 |
|
| |
באת מהידיעות דווח ש"רופא צמוד נמצא בסביבתו ואחת לכמה שעות הוא נבדק". מישהו יודע מי זה הרופא האנונימי הזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2020 13:24 |
|
| |
אולי מי שמכונה רופאו האישי ד"ר משולם הרט"
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2020 13:44 |
|
| |
אבי רבינא @AviRabina הגאון רבי שלמה קנייבסקי, ר"י קרית מלך ובנו של מרן שר התורה נדבק בקורונה. לא היה בסביבת אביו בימים האחרונים.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2020 15:59 |
|
| |

|
|
|
|
|