| נשלח ב-4/10/2020 11:11 |
|
| |
מרן הגר"א דויטש מנהיג כ-ל הציבור החרדי!!!
בערב פסח יצא מכתבו של הגר"א דויטש, בו הוא מנמק,כדרכו, את החובה בהמשך קיום המניינים,ואת העניין שאין כל קדושה בהוראות משרד הבריאות. בזמנו, הוא היה קול קורא במדבר. היחידי מכל קצות הקשת שהעז לומר זאת. הכל גיחכו על דבריו.וכל הציבור הסתגר בביתו, אפילו מניינים בחוץ נערכו רק בחשאי ע"י בני התורה.והנה כעת, כשמצב ה"תחלואה" חמור שבעתיים מאז, כל הציבור -כולל הנורבגים-נגררו אחרי הוראתו מאז. זהו כחו של מנהיג, לראות עכשיו מה שאחרים רואים אחרי קילומטר!
אמת מה נהדרת ראייתו למרחוק של כהן גדול!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2020 11:12 |
|
| |
לפי ההודעות בפורום נראה שחוץ מקלות הראש ביחס לחיי אדם יש עוד דבר משותף בין בעלזא לפלג הירושלמי - הפיכת יתוש לפיל.אצל בעלזא - כל רובו של הציבור החרדי שתמה על מעשיהם נהפך בהינף יד ל"מכניבקא" (למי שלא יודע - חסידות זעירה מבני ברק, שפרשה לפני 40 שנה ויותר מבעלזא, וכמובן שאינה מתחרה בה כיום בשום פרמטר, אבל בבעלזא עד היום מכנובקא היא מפלצת מפחידה...)וגם בפלג, כל אחד מתריסר תריסרי המנהיגים שם הוא לא פחות מרשכבה"ג...
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי פיינשמקער ב- 04/10/2020 11:17:33
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2020 11:14 |
|
| |
פורים פורים,תכלס כולם מבינים היום את הדברים שאז איש לא העלה על דעתו חוץ ממנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2020 11:17 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2020 11:21 |
|
| |
אדם שע"י הוראות נפשעות מעמיד אותנו בסכנת נפשות - הוא לא חרדי וודאי שלא מנהיג הציבור החרדי!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2020 11:30 |
|
| |
הוא רב בפלג, אחד מכמה, אבל כפי הנראה יש לו מערך יח"צ משומן היטב. דווקא אחיו המפורסם יותר מתשמ"ט למי שזוכר, הוציא בפסח מכתב שמי שבחשש - שיתפלל ביחידות. בעיני - זה הרבה יותר מנהיג. לדעת להורות את הדבר הנכון בזמן הנכון. גם אם הרבי שלי והוא שייכים לשני קצוות שונים לחלוטין. (גילוי נאות - הייתי גר בסמיכות אליו בעבר ויצא לי להחליף איתו מספר. אדם שקול בצורה נדירה, וודאי שבשביל הפלג) היום אנחנו גם יושבים בסוכה. אבל מי שהיה מורה בפסח לשבת בסוכה - הוא משוגע, ולא מנהיג. הזהירות מהדבקה היא פונקציה של מידע מסויים, ולא בהכרח מצב התחלואה שאגב, לדעתי ולדעת רבים גם עכשיו הוא לא נורא. להורות על התעלמות גורפת מכל זהירות כשעדיין לא ידוע כלום חוץ מדיווחים על עשרות אלפי מתים באיטליה (נכון לניסן) רק בגלל שיש בציבור שלך אנרכיסטים שאוהבים לא לדפוק חשבון ואתה להוט לרצות אותם - זה לא מנהיג. זה מונהג. אבל אצל הליטאים כנראה שאין הרבה הבדל. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2020 11:33 |
|
| |
| אויויוי כתב: |  | מרן הגר"א דויטש מנהיג כ-ל הציבור החרדי!!!
בערב פסח יצא מכתבו של הגר"א דויטש, בו הוא מנמק,כדרכו, את החובה בהמשך קיום המניינים,ואת העניין שאין כל קדושה בהוראות משרד הבריאות. בזמנו, הוא היה קול קורא במדבר. היחידי מכל קצות הקשת שהעז לומר זאת. הכל גיחכו על דבריו.וכל הציבור הסתגר בביתו, אפילו מניינים בחוץ נערכו רק בחשאי ע"י בני התורה.והנה כעת, כשמצב ה"תחלואה" חמור שבעתיים מאז, כל הציבור -כולל הנורבגים-נגררו אחרי הוראתו מאז. זהו כחו של מנהיג, לראות עכשיו מה שאחרים רואים אחרי קילומטר!
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2020 11:48 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2020 11:53 |
|
| |
| פיינשמקער כתב: |  | לפי ההודעות בפורום נראה שחוץ מקלות הראש ביחס לחיי אדם יש עוד דבר משותף בין בעלזא לפלג הירושלמי - הפיכת יתוש לפיל.אצל בעלזא - כל רובו של הציבור החרדי שתמה על מעשיהם נהפך בהינף יד ל"מכניבקא" (למי שלא יודע - חסידות זעירה מבני ברק, שפרשה לפני 40 שנה ויותר מבעלזא, וכמובן שאינה מתחרה בה כיום בשום פרמטר, אבל בבעלזא עד היום מכנובקא היא מפלצת מפחידה...)וגם בפלג, כל אחד מתריסר תריסרי המנהיגים שם הוא לא פחות מרשכבה"ג...
נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
אתה ניק שני של "שדה9"?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2020 11:56 |
|
| |
| אמתצמח כתב: |  |
|
|
אי אי אי, כואב לכם אה.... 8 ילדים לישי"ק זה מה שגיבבתם... לא נותר לכם להתנחם אלא בזה שאין שוויגער...
תוקן על ידי אויויוי ב- 04/10/2020 11:56:32
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2020 14:31 |
|
| |
היה יהודי שמפסח החל ללכת לביה"כ עם ד' מינים, כולם לעגו לו, אך הוא בשלו, סוף סוף הגיע סוכות וכולם כולל אלו שלעגו לו באו כמוהו לביה"כ גם הם עם ד' מינים, ואז נשמעה מפיו המשפט במנצח:
זהו כחו של מנהיג, לראות עכשיו מה שאחרים רואים אחרי קילומטר!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2020 14:39 |
|
| |
פלדלפי
| אויויוי כתב: |  | בערב פסח יצא מכתבו של הגר"א דויטש, בו הוא מנמק,כדרכו, את החובה בהמשך קיום המניינים,ואת העניין שאין כל קדושה בהוראות משרד הבריאות. בזמנו, הוא היה קול קורא במדבר. היחידי מכל קצות הקשת שהעז לומר זאת. הכל גיחכו על דבריו.וכל הציבור הסתגר בביתו, אפילו מניינים בחוץ נערכו רק בחשאי ע"י בני התורה.והנה כעת, כשמצב ה"תחלואה" חמור שבעתיים מאז, כל הציבור -כולל הנורבגים-נגררו אחרי הוראתו מאז. זהו כחו של מנהיג, לראות עכשיו מה שאחרים רואים אחרי קילומטר!
|
|
גדול הדור בכל העולם למעט השכונה שלי !!! אצלנו כל כמה ביניים יש בית כנסת בחניה\חצר ובית הכנסת סגור
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2020 14:45 |
|
| |
יסבירו לי כל החכמים מה שונה עכשיו מאז? למה עכשיו "סוכות" ולפני כן "לא היה סוכות"??? ההתפרצות עכשיו בהיקף חמור בהרבה מאשר אז!!! ההסתה נגד החרדים עכשיו הרבה יותר מאז!!! אז חשבו ש"וירוס הקורונה מת בקיץ" ועכשיו אנחנו לפני החורף ש"יביא גל של עשרות אלפי מתים"!!! רק מה, אז כולם נבהלו ועשו במכנסיים והסתגרו בבתים כרפלקס אוטומטי. והיום לכולם השיתוק של החיים יצא מהאף.אז משתוללים כמו חיות בלי חשבון.
.והיה איש אחד , שקלט שככה אי אפשר יהיה לחיות, ובין כך נגיע להדבקה כללית בסוף, ואמר בואו נחסוך כבר מעכשיו את הסיוט והחורבן המיותר הזה!
החכמה היא לא לפעול מרפלקס, אלא לשבת ולחשוב ולפעול לפי מחשבה.ורק לפי מחשבה.
תוקן על ידי אויויוי ב- 04/10/2020 14:46:27
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2020 14:51 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2020 15:06 |
|
| |
| אויויוי כתב: |  |
| אמתצמח כתב: |  |
|
|
אי אי אי, כואב לכם אה.... 8 ילדים לישי"ק זה מה שגיבבתם... לא נותר לכם להתנחם אלא בזה שאין שוויגער...
תוקן על ידי אויויוי ב- 04/10/2020 11:56:32 |
|
לא מובן מה אתה כותב לא נראה לי שמישהו הבין ואני לא מהמזלזלים בשום רב קטן כגדול אבל לקרוא רבן של כל בני הגולה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|