בית פורומים בחדרי חרדים

תמונות מזעזעות מהתפרעויות מ'דרום' ירושלים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/10/2020 17:34 לינק ישיר 

חוד_המחט כתב:

מושגים. מכיון שאני לא מכיר אותך ואתה גם לא אותי וגם ציבור הכותבים והקוראים לא מכירים אחד את השני.ארהיב עוז ואומר את מה שבהרהורי ליבי.מזמן זמנים טובא אתה כבר שונא את המקום בו נולדת את החינוך שקיבלת וכאן עזר לך ה' (הרוצה ...... מסייעין לו) ומצא בע"ח לגבות את חובו.אין לך אומץ להשיל מעליך את בגדיך הצואים וכו' וכו' ואתה מטרללל לנו את המח ללא סוף.הבנו עד כמה החרדיות זו בושה כמה החרדים זו בושה יאללללללה תמשיך הלאה.שחרר אותנו

כשהייתי ילד כעסתי על המלמד שלפעמים גער בי, כשהייתי בחור כעסתי על המשגיח, כשהייתי חוד המחט כעסתי על מי שהציב לי מראה מול פניי....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2020 17:38 לינק ישיר 

מושגים.ניצחתני

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2020 17:42 לינק ישיר 

תשיעי כתב:

מושגים כתב:
לא מזרח ירושלים!

מדרום לירושלים בעיר ביתר עילית. שוטרים שבאו לפזר התקהלויות אסורות, נתקלו בהתפרעויות קשות מצד תושבים.

בושה להיות חרדי בימים אלו.

על מה מוסרים את הנפש? על תפילה במזגן?

נשלח מהאנדרואיד שלי

אנרכיסטים יש בכל אוכלוסייה, זה ממש לא המצאה חרדית
.
אבל מ'אנשי החוק' מצופה להתנהג לפי החוק. וכשיש פורעים צריך לפזר אותם בהתאם לכללים מסויימים ש(אמורים להיות) אחידים בלי קשר לזהות המפגינים.

וכששוטרים מפעילים כוח מופרז ואלימות, זה חמור פי כמה מאשר כשמפגינים משתמשים באלימות.

פתחתי את האשכול בגלל ההתפרעויות והצרחות שהחלו מיד עם הגעת המשטרה עוד טרם עפו בלוקים ודליי פלסטיק.
אני גם חושב שמהשוטרים נדרש איפוק, אם כי לא הייתי מתחלף איתם בסיטואציה הבלתי אפשרית.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2020 17:46 לינק ישיר 

חוד_המחט כתב:

מושגים. מכיון שאני לא מכיר אותך ואתה גם לא אותי וגם ציבור הכותבים והקוראים לא מכירים אחד את השני.ארהיב עוז ואומר את מה שבהרהורי ליבי.מזמן זמנים טובא אתה כבר שונא את המקום בו נולדת את החינוך שקיבלת וכאן עזר לך ה' (הרוצה ...... מסייעין לו) ומצא בע"ח לגבות את חובו.אין לך אומץ להשיל מעליך את בגדיך הצואים וכו' וכו' ואתה מטרללל לנו את המח ללא סוף.הבנו עד כמה החרדיות זו בושה כמה החרדים זו בושה יאללללללה תמשיך הלאה.שחרר אותנו

אתה מעליל עלי עלילות.
אני מאד אוהב את המקום בו נולדתי, מאד אוהב את החינוך שקיבלתי (אפילו שלפעמים גערו בי...)
ואני מקיים אורח חיים חסידי מתוך אהבה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2020 21:41 לינק ישיר 
ציוץ שפוי בתוך ים גועש של פופוליזם.

דוד חכם בטוויטר

שוטר שזורק דלי על ילד זה חמור.
יותר חמור בעיניי זו ההפקרות וההתקהלות שיש בחלקים מסויימים במגזר.
לא יודע מה איתכם, אבל קולותיהם של האנשים הנאבקים על חייהם עכשיו בבתי החולים מזעזעים אותי פי כמה מהשוטר שזרק את הדלי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי מושגים ב- 04/10/2020 21:41:44

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2020 22:47 לינק ישיר 

מושגים כתב:

לא יאה באמת ששוטר משליך דלי על מפגין.
להשוות לבלוקים שהם חטפו?
אם להתנצל, אז גם משליכי הבלוקים.

אל תאמין לאף מילה של שוטר בארץ.

מי שחשוד על העריות - ק"ו שחשוד לשקר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2020 22:53 לינק ישיר 

רודףסמלים כתב:

מושגים כתב:

לא יאה באמת ששוטר משליך דלי על מפגין.
להשוות לבלוקים שהם חטפו?
אם להתנצל, אז גם משליכי הבלוקים.

אל תאמין לאף מילה של שוטר בארץ.

מי שחשוד על העריות - ק"ו שחשוד לשקר.

ומה דין החשוד בשפיכות דמים?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2020 02:19 לינק ישיר 

מושגים כתב:
שוטר שזורק דלי על ילד זה חמור.
יותר חמור בעיניי זו ההפקרות וההתקהלות שיש בחלקים מסויימים במגזר.
לא יודע מה איתכם, אבל קולותיהם של האנשים הנאבקים על חייהם עכשיו בבתי החולים מזעזעים אותי פי כמה מהשוטר שזרק את הדלי.

בעיני חמור יותר כל הזעזועים של הצקצקנים מלקקי המסכות
אפשר הרי ממש לקבל זעזוע מוח מרוב זעזועים
כל עובר אורח נטול מסיכה גורם להם לזעזוע
האם יש להם שם עוד חלק במוח שעוד לא נזדעזע?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2020 02:42 לינק ישיר 

2 הסנט שלי:

בימים האחרונים אנחנו עדים להתפרעויות והתגרויות בכמה מוקדים בארץ, ואאל"ט ההתגודודיות בעצמן אינן חוקיות עקב תקנות שעת חירום הקשורות למגיפת הקורונה.

אין חולק שחלק מהשוטרים המצולמים מתנהגים לפעמים כמו חיות כדי לפרוק יצרים ולא באמת לאכוף את החוק. (אני לא אכליל מכיון שיש גם אנשים שרק עושים את עבודתם למרות הקושי ולא נותנים לכוח לעלות להם לראש)

דבר אחד שעוד לא הצלחתי להבין זה המניע להתפרעויות. בעוד בתל אביב זה אנרכיסטים שכבר חודשים מפגינים נגד ביבי, מה בדיוק הסיבה להתגודודיות בערים החרדיות? כמי שצופה מהצד נראה שאם היום כולם היו הולכים לישון למשל במקום להתגודד ברחובות, לא היינו רואים שום דבר ממה שאנחנו רואים עכשיו. אבל מכיון שכל צד מלבה את האש והצד השני צריך "להחזיר" לו, האירוע הולך וגדל בלי שום פרופורציה.

אני באמת מנסה להבין, כל הבלאגנים היום זה רק כי היו כמה מקומות שהתעקשו לעשות התקהלויות שאסורות כרגע? זה שווה את כל הכאב ראש? נעזוב לרגע שהתגובה של השוטרים מוגזמת, חלק מהם ידועים כאוכלי חרדים לתיאבון, אבל האם בנתונים הנוכחיים לא עדיף פשוט לשמור על פרופיל נמוך ולתת להם לשבור את הראש בתל אביב במקום להסיט את האש לכיוון המעוזים החרדיים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2020 02:49 לינק ישיר 

בלוקים , בוודאי לאיפה נעלמו החיתולים מלאי צואה ? אז זה רק בהפגנות השבת שכחתי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > תמונות מזעזעות מהתפרעויות מ'דרום' ירושלים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.