|
|
| נשלח ב-5/10/2020 00:06 |
|
| |
מעניין, שאותם ניקים שמתעסקים כל הזמן באלו שלא שומרים על כללי הזהירות של משרד הבריאות, הם גם אלו ששמחים כשילדי ישראל מקבלים מכות מהשוטרים, ומנסים בכל דרך להצדיק את הברוטליות של השוטרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2020 00:08 |
|
| |
| אולשטוץ כתב: |  | מעניין, שאותם ניקים שמתעסקים כל הזמן באלו שלא שומרים על כללי הזהירות של משרד הבריאות, הם גם אלו ששמחים כשילדי ישראל מקבלים מכות מהשוטרים, ומנסים בכל דרך להצדיק את הברוטליות של השוטרים. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2020 00:10 |
|
| |
| מושגים כתב: |  |
| יו_טיוב כתב: |  |
| נוירולוג כתב: |  |
| יו_טיוב כתב: |  | דוברות המשטרה הוציאה תמונה של סלע ענק שלכאורה נזרק על השוטר . למה אין שום תיעוד של זריקת הסלע ??? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
איפה פורסמה התמונה?
אני לא יודע אם נזרק סלע או לא, אני כן יודע שהמתעדים בוחרים מה לפרסם ומאיזו נקודת זמן.
ובכל מקרה, זה שהילד התמים הזה עמד לזרוק חפץ מסוכן על השוטר, זו עובדה. |
|
חפץ מסוכן ?? בוא נניח וזה אמת . תפקידו של השוטר לנטרל את האיום בשימוש מינימלי של אלימות . זה החוק ! לדפוק לילד דלי בראש זה לנטרל איום ???
|
|
לא מצדיק את השוטר. אבל האירוע יצא לגמרי מפרופורציה.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2020 00:12 |
|
| |
| אולשטוץ כתב: |  | | מעניין, שאותם ניקים שמתעסקים כל הזמן באלו שלא שומרים על כללי הזהירות של משרד הבריאות, הם גם אלו ששמחים כשילדי ישראל מקבלים מכות מהשוטרים, ומנסים בכל דרך להצדיק את הברוטליות של השוטרים. |
|
מעניין שאלו שמעודדים הדבקות המוניות, ולא רואים כל בעיה בלסכן חיים של אנשים בסביבתם, מעודדים אנרכיה, התפרעויות של ילדים ברחובות, זריקת חפצים מסוכנים על שוטרים.
זה שאותם אלו מתעלמים בחוסר אלגנטיות מעובדות שמוצגות בפניהם, ובוחרים בדרך של דמגוגיה ועיוות המציאות, זה נושא בפני עצמו, אבל זה שולי לעומת הבעיות שציינתי בתחילה.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2020 00:12 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2020 02:14 |
|
| |
העלו כאן נושא חשוב ומבענין הצד השווה של אותם אוהבי מסכות (מלקקי מסכות יישמע יותר מתאים) שהם פשוט שונאי חרדים נובחים ככלבים כל יום באשכולות הפורום ולא משנה אם זה קשור לקורונה או כל נושא, תמיד מוכנים ומזומנים לנבוח לעבר חרדים
ואני אומר, ינבחו הכלבים והשיירה תעבור, הם אינם שוים שימת לב
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2020 02:47 |
|
| |
מקוה נוירולוג, שהמעסיקים ממשרד בטחון פנים ישלמו לך בזמן על השירות המסור דכאן, וחשוב שידעו שאם לא זה יגמר רע ממש כשם שחוטף כל מי שפספס לך תשלומים, וממשיך לשלם ביוקר.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2020 03:14 |
|
| |
| אולשטוץ כתב: |  | | מעניין, שאותם ניקים שמתעסקים כל הזמן באלו שלא שומרים על כללי הזהירות של משרד הבריאות, הם גם אלו ששמחים כשילדי ישראל מקבלים מכות מהשוטרים, ומנסים בכל דרך להצדיק את הברוטליות של השוטרים. |
|
איך אפשר לשמוח כשרואים את הכישלון החינוכי שניכר בהתנהגות הפוחזת של המתבגרים?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2020 12:57 |
|
| |
| יו_טיוב כתב: |  | | נוירולוג כתב: |  |
| יו_טיוב כתב: |  | דוברות המשטרה הוציאה תמונה של סלע ענק שלכאורה נזרק על השוטר . למה אין שום תיעוד של זריקת הסלע ??? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
איפה פורסמה התמונה?
אני לא יודע אם נזרק סלע או לא, אני כן יודע שהמתעדים בוחרים מה לפרסם ומאיזו נקודת זמן.
ובכל מקרה, זה שהילד התמים הזה עמד לזרוק חפץ מסוכן על השוטר, זו עובדה. |
|
חפץ מסוכן ?? בוא נניח וזה אמת . תפקידו של השוטר לנטרל את האיום בשימוש מינימלי של אלימות . זה החוק ! לדפוק לילד דלי בראש זה לנטרל איום ??? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אתה מפקפק שזה חפץ מסוכן? אני מניח שלא היית רוצה שיזרקו עליך או ילדיך דבר כזה
לגבי תגובת השוטר, כתבתי בתחילת האשכול שהוא לא נהג בסדר.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2020 13:00 |
|
| |
| דבר_תורה כתב: |  | | מקוה נוירולוג, שהמעסיקים ממשרד בטחון פנים ישלמו לך בזמן על השירות המסור דכאן, וחשוב שידעו שאם לא זה יגמר רע ממש כשם שחוטף כל מי שפספס לך תשלומים, וממשיך לשלם ביוקר. |
|
תודה על הדאגה, משלמים בזמן
רק לא מובן מדוע דברי איוולת צריכים לצאת דווקא מניק כמו "דבר תורה" ,
|
|
|
|
|