בית פורומים בחדרי חרדים

בסוד קדושים: "יש כאן מלחמה בשתי מערכות"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/10/2020 19:55 לינק ישיר 
בסוד קדושים: "יש כאן מלחמה בשתי מערכות"

כדרכם בקודש מקדמת דנא, כשאין לנבערים תשובה הגיונית על פי הפשט מביאים "תשובת מחץ" על פי "הסוד"... ובסוד קדושים  מי יעמוד! 

אוי להם לחסידים השוטים שאין להם תקנה עולמית!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 20:16 לינק ישיר 

האדמו"ר כבר יודע את זה? או שתורת הסוד מתחדשת ע"פ האדמור

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 20:25 לינק ישיר 

לרגל קניית שטח הפרסום הוא הוכתר גם בתואר "המקובל"?

יש כמה חידושים בדבריו

ונשמרתם לנפשותיכם מתייחס לרוחניות יותר מאשר לגוף, ועל הנפש חשוב לשמור יותר מאשר על הגוף.

וכן שרבי עקיבא אייגר לא ממש הבין עניין, לא בהלכה ולא בקבלה, וטעה כשהורה על ההרחקות והגבלת מספר המתפללים בזמן המגיפה:

ראש הכוללים דבעלז, המקובל הרב פרידמן:

"באשר לשמירת מרחק בבתי כנסיות ובבתי מדרשות, לפי דעתי כאשר עוסקים ברוחניות ודואגים שלמרות המהומה בעולם - סדר היום היהודי לא ייפגע, ואדרבה משתדלים להגביר חיילים לתורה ולקרבת אלוקים ולעבודה רוחנית ברמה גבוהה יותר - הרי שזכות התורה מגינה ויש לנו על מי לסמוך. 'אורך ימים בימינה'".

תוקן על ידי נוירולוג ב- 06/10/2020 20:25:12

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 20:29 לינק ישיר 

וזה כולל גם חתונה ושכולם יתפוצצו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 20:30 לינק ישיר 

וכבר טען תמניא לס, שהגרעק"א לא באמת התכוון למה שכתב, הוא כתב סתם כך אבל התכוון למשהו אחר, כמו שלשיטתו בד"ץ בעלזא לא מתכוונים למה שהם כותבים.
למעשה הגר"פ אומר במפורש שבציבור יש איסור חמור להדביק ולהידבק ויש לשמור על ההוראות, דבר שכידוע ממש לא קורה: "לא שמעתי בשום מקום שמרן שליט"א הביע דעה לגבי ההתנהגות במרחב הציבורי. השכל הישר מורה שחובת הזהירות שלא להידבק בנגיף - קיימת. בוודאי ובוודאי שאסור לו לאדם ללכת שאנן ולאפשר לעצמו להידבק בשביל ענייני נוחות כאלה ואחרים".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 20:31 לינק ישיר 

אכן טמבל שמקשקש קשקושים.
בעיה נוספת בשיטה העקומה של בעלז שהיא לא מסוכרנת ולא מתואמת עם הגורמים שבסביבה ועם המדינה .
כך יוצא שהכת הזו ודומותיה הם הגייס החמישי ,הבוגד מבפנים שבעת מלחמה קשה עם הקורונה היא מפוררת את ההגנה מבפנים .ממש סוג של בגידה בשאר העם.
לא יהדות יש לה ולא אידישקייט .את האידישקייט יש לחפש בייחד עם ריחוק ומסכות ולא להיפך. בושה וכלימה של יהדות. כל התורה וכל החסידות שלהם שווים לפח.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 20:46 לינק ישיר 

אכן טמבל שמקשקש קיקושים. אך לא מדובר בטמבל אחד...  אלא במערכת מסועפת של אלפי ניקים מכנופיית מכניבקא באינטרנט. שמזינה ומתחזקת את האתר המטונף של שאולזון ,
בשביל לנסות להשמיץ את חסידות בעלז זה כעשר שנים,
הם מושקעים בו והוא מושקע בהם ,ללא  חברי הכת שנזרקו בעבר מישיבת מכניבקא. 
האתר של שאולזון ממזמן לא הייה קיים.
וכל הטינופת שלו נגד עולם התורה ונגד כל גדולי האדמורים לא הייה קיים .....
כן ידכם שפכו ושופכים את הדם הזה. 
ולבסוף אי אפשר בלי שאפו ענק לחברה ממכניבקא, מדובר באשכול מספר אלף ושש מאות ושבעים ואחד 
נגד בעלז והקורונה.הכל אפשר לומר על החברה ממכניבקא שמתקשים לקבל את השלום בין חצר בעלז למכניבקא ואף מנסים ללחום בו ,
עצלנים הם לא 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 20:49 לינק ישיר 

שדה9 כתב:
אכן טמבל שמקשקש קיקושים. אך לא מדובר בטמבל אחד...  אלא במערכת מסועפת של אלפי ניקים מכנופיית מכניבקא באינטרנט. שמזינה ומתחזקת את האתר המטונף של שאולזון ,
בשביל לנסות להשמיץ את חסידות בעלז זה כעשר שנים,
הם מושקעים בו והוא מושקע בהם ,ללא  חברי הכת שנזרקו בעבר מישיבת מכניבקא. 
האתר של שאולזון ממזמן לא הייה קיים.
וכל הטינופת שלו נגד עולם התורה ונגד כל גדולי האדמורים לא הייה קיים .....
כן ידכם שפכו ושופכים את הדם הזה. 
ולבסוף אי אפשר בלי שאפו ענק לחברה ממכניבקא, מדובר באשכול מספר אלף ושש מאות ושבעים ואחד 
נגד בעלז והקורונה.הכל אפשר לומר על החברה ממכניבקא שמתקשים לקבל את השלום בין חצר בעלז למכניבקא ואף מנסים ללחום בו ,
עצלנים הם לא 

אתה בוט או שאתה עושה כל פעם קופי פיסט

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 22:06 לינק ישיר 

אני מכיר קצת את הגאון רבי פנחס שליט"א, ואכן הוא אישיות תורנית משכמו ומעלה, והוא באמת 'חתיכת מאן דאמר', ואולי הרבה מעבר לזה ואכמ''ל. אבל מה שצרם לי, שהוא אומר בפרט אנו תלמידי בעל שם טוב שמאמינים בהשגחה פרטית... האמנם? אתה שומע מה שאתה מדבר? הבעל שם טוב חידש את ענין האמונה בהשגחה פרטית? על יציאת מצרים לא שמעת? אולי ר' עקיבא אייגר דיבר וכתב מה שכתב כי הוא לא היה מאסכולת הבעל שם טוב? הלו, מה נסגר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 22:38 לינק ישיר 

עצוב לי לראות לאן חסידות בעלז התדרדרה.
הם חושבים שבהתנהלותם הם ישמרו את הדור הבא בתוך החסידות.
אני בכלל לא בטוח שזה מה שיקרה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 22:54 לינק ישיר 

כל ההסברים האלה הם תירוצים שהמסבירנים מנסים לגרד מן הגורן ומן היקב. הם חסידים של האדמור והם חייבים להצדיק אותו אז הם מוצאים את ה'הסבר' שיתקבל הכי פחות גרוע מבחינה תקשורתית. פשוט רחמנות עליהם. במקומם הייתי פשוט אומר, אנחנו חסידים, ומקיימים את מה שהאדמור אומר גם בלי להבין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 23:08 לינק ישיר 

מעניין שהוא לא 'מכחיש קורונה', ולכן מצהיר בגלוי שהקורבנות הם כאלו שנפלו במערכה, כלומר מודה שה'מלחמה' הקבלית שהם מנהלים (הוא פותח בחשיבות הקבלה) הרגה כמה אנשים בדרך, זה לא תורה מגנא ומצלא, אלא רצח של חפים מפשע עבור ה'מלחמה' המדומה שלהם. וכמו שאמר - יש מצבים בהם הפסוק ונשמרתם לא קיים... (ומצד שני הוא לא אומר שזה נכלל בג' עבירות חמורות או גזירת שמד).

לי זה מזכיר תורות של שבתי צבי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 23:10 לינק ישיר 

ואגב, הכתבה עלתה גם בכיכר השבת, אלא שבבחדרי לא ניתן להגיב (או שיש בעיה באתרוג שלי?). כמה שילמו שם לבחדרי עבור הרחבת מעגלי הרצח?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 23:24 לינק ישיר 
a_smithee

תוקן על ידי A_Smithee ב- 06/10/2020 23:28:25

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 23:29 לינק ישיר 

מנחה_חדשה כתב:

כל ההסברים האלה הם תירוצים שהמסבירנים מנסים לגרד מן הגורן ומן היקב. הם חסידים של האדמור והם חייבים להצדיק אותו אז הם מוצאים את ה'הסבר' שיתקבל הכי פחות גרוע מבחינה תקשורתית.פשוט רחמנות עליהם.במקומם הייתי פשוט אומר, אנחנו חסידים, ומקיימים את מה שהאדמור אומר גם בלי להבין.

מדויק! אבל אתה בטח "מכניבקה" אז לא..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 23:32 לינק ישיר 

ירו_שלמי כתב:
ואגב, הכתבה עלתה גם בכיכר השבת, אלא שבבחדרי לא ניתן להגיב (או שיש בעיה באתרוג שלי?). כמה שילמו שם לבחדרי עבור הרחבת מעגלי הרצח?

זה לא בעיה באתרוג שלך, זה בעיה באתרוג נשוא הכתבה...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בסוד קדושים: "יש כאן מלחמה בשתי מערכות"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext