כל בתי הכנסת פתוחים, אפשר להיכנס לכל מקום מישהו בכוונת מכוון הולך דווקא לשם, והשוטרים גם מרגישים חופש פעולה שהם לא מרשים לעצמם במקומות אחרים.
נשלח ב-7/10/2020 00:00
הליטאים שומרים מכל משמר על הנחיות הרופאים,
שכן נכתב בתורה "וחי בהם"
הפלג הירושלמי מחפש מהומות להצדיק את קיומו ומוצא אותם,
הוא מתפרנס מהם אידאולוגית,
ולכן השוטרים שאינם אוהדי חרדים מוצאים אותם.
נשלח ב-7/10/2020 00:01
רעיונוביץ כתב:
הליטאים שומרים מכל משמר על הנחיות הרופאים,
שכן נכתב בתורה "וחי בהם"
הפלג הירושלמי מחפש מהומות להצדיק את קיומו ומוצא אותם,
הוא מתפרנס מהם אידאולוגית,
ולכן השוטרים שאינם אוהדי חרדים מוצאים אותם.
לפי הנחיות משרד הבריאות כל בתי הכנסת אמורים להיות סגורים כל בית כנסת פתוח ופעיל עובר על החוק מאוד מעניין איך המשטרה מפספסת את כל בתי הכנסת האחרים ורק של הפלג הירושלמי קופץ מולם.
נשלח ב-7/10/2020 00:05
נוירולוג כתב:
במגזר הליטאי יש אכיפה משטרתית רק אצל הפלג הירושלמי, מה הסיבה?
יש מראות קשים מקרית ספר
נכון שאלו אנשים שלרובנו יש חילוקי דעות עמם, אבל השאלה צריכה להישאל.
מדוע האכיפה הסלקטיבית הזו?
מישהו דואג ומכוון לזה או סתם בגלל שלהם אין גב פוליטי?
אולי אני טועה, ואיני יכול לראות ממקומי את כל בתי הכנסת, אבל התחושה היא שרוב בתי הכנסת הליטאים סגורים ומתפללים בחצרות, ושל הפלסניקים פתוחים כמו אצל החסידים, ולכן הם הולכים לשם… הדייג הולך איפה שיש דגים.
בבתי כנסת רגילים אין התקהלויות ואם המשטרה באה יפנו את הבית כנסת ולא יפתחו במהומות. אבל אצל בפלג גם יש התקהלויות וגם אם המשטרה תבוא הם יהנו להתעמת וכל חברי הכת האוזוריים יבואו לקדש שם זכות קיום
תוקן על ידי ליטאישעבר ב- 07/10/2020 00:05:41
תוקן על ידי ליטאישעבר ב- 07/10/2020 00:06:11
נשלח ב-7/10/2020 00:08
אךטובוחסד כתב:
נוירולוג כתב:
במגזר הליטאי יש אכיפה משטרתית רק אצל הפלג הירושלמי, מה הסיבה?
יש מראות קשים מקרית ספר
נכון שאלו אנשים שלרובנו יש חילוקי דעות עמם, אבל השאלה צריכה להישאל.
מדוע האכיפה הסלקטיבית הזו?
מישהו דואג ומכוון לזה או סתם בגלל שלהם אין גב פוליטי?
אולי אני טועה, ואיני יכול לראות ממקומי את כל בתי הכנסת, אבל התחושה היא שרוב בתי הכנסת הליטאים סגורים ומתפללים בחצרות, ושל הפלסניקים פתוחים כמו אצל החסידים, ולכן הם הולכים לשם… הדייג הולך איפה שיש דגים.
בבתי כנסת רגילים אין התקהלויות ואם המשטרה באה יפנו את הבית כנסת ולא יפתחו במהומות. אבל אצל בפלג גם יש התקהלויות וגם אם המשטרה תבוא הם יהנו להתעמת וכל חברי הכת האוזוריים יבואו לקדש שם זכות קיום
נשלח ב-7/10/2020 00:21
המסית הלאומי חוזר לפעול.
במרומז או שלא, פותח האשכול מנסה לשלוח אצבע מאשימה לליטאי ה6-3 שהם מלשינים על העציצים.
אז התשובה היא שהמשטרה פועלת בכל המגזרים גם הליטאי וגם העציצי, רק שכשהיא מגיעה לבית כנסת ליטאי, המתפללים עוזבים בשקט ומתפנים ואצל העציצים הם מתחילים בהתפרעויות ולכן זה מגיע לתקשורת. כך גם אצל החסידים העדינים והמתורבתים, בדרך כלל זה מלווה בעימותים ולכן מקבל תהודה תקשורתית.
נשלח ב-7/10/2020 00:23
אני רואה בעיקר תגובות מפוזיציה אישית והתגובה הטרולית והתינוקית של מנחה חדשה התעלתה מעל כולנה
צאו מהפוזיציה האישית, מדוע העולם החרדי מזועזע וסוער מכל ילד צ'אלמר שנעצר בידי המשטרה בצורה שלא מצטלמת יפה, ומגלה שתיקה יוצאת דופן מול תמונות קשות כשזה נוגע לציבור הירושלמי.
האם זו רק צביעות או יותר מזה?
נשלח ב-7/10/2020 00:39
ליטאישעבר כתב:
נשלח ב-7/10/2020 00:42
אין לי מושג למה התוכן נמחק כשאני לוחץ על "שלח תגובה" ונשאר רק הציטוט, אז אכתוב כאן את תגובתי אליך "ליטאי לשעבר".
אני מודע לנטייה לאנרכיזם שיש בפלג הירושלמי, אני לא בדיוק מאנשי שלומם או מתומכיהם, ובכל זאת נראה שיש כאן משהו מעבר לזה.
נשלח ב-7/10/2020 01:17
שימוש בגז מדמיע לראשונה בתקופה האחרונה, איפה? אצל הפלג הירושלמי, איך לא...
נשלח ב-7/10/2020 01:18
התחשבו בבגדי החג ולא שפכו עליהם בואש אז מי אמר שאין התחשבות במשטרה