בית פורומים בחדרי חרדים

תמונות קשות מקרית ספר הערב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/10/2020 10:06 לינק ישיר 

כל התקפות המשטרה אמש היו כנראה בעקבות פירסום של חבר כנסת שסיפר שהמשטרה הגיעה לסיכום עם הציבור החרדי שהם יעלימו עין. המשטרה הכחישה והיתה צריכה להוכיח שאין כזה הסכם. השאלה ממי אותו חבר כנסת קיבל את הידיעה? אם היתה כזו הסכמה עם מי המשטרה עשתה את זה? והאם המשטרה פושטת בבתי הכנסת של כל המגזרים בציבור החרדי או רק כאלה ש" שטינקרים" ידועים רוצים לתת את המכות ומדווחים רק עליהם למשטרה?

תוקן על ידי קרשינדו ב- 07/10/2020 10:07:44

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2020 17:24 לינק ישיר 
נרגמו מאש ידידותית

משה נוסבאום הסביר שהפציעות הנ"ל נגרמו בעקבות יידוי אבנים על ידי חבריהם להפגנה. 

תוקן על ידי קונטרול ב- 07/10/2020 17:30:13

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2020 22:41 לינק ישיר 

מצפצפים על ההנחיות, מתקהלים , מתעמתים עם שוטרים ואח"כ מתבכיינים.
מזכיר לי את הרוצח שרצח את אבא שלו ומבקש רחמים מהשופט, כי הוא יתום...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2020 00:11 לינק ישיר 
ירו_שלמי

אני אף פעם לא מתרגש לא מתמונה של ילד פלסטיני מוכה, וגם לא מילד חרדי, להבדיל. שניהם שנואים כנראה על השוטרים הנבערים וקשי היום, שעוד יותר שונאים אותם כשהם רואים אותם אחוזי טירוף בהפגנות פרועות. זה העולם, והמוכים די מודעים לזה כשהם קופצים לתוך האש.

כשאני רואה אדם כועס ושובר כלים בחמתו, אני עובר מהר לראות בו אדם שפשוט בוכה, כעס בלתי נשלט דומה מאוד לבכי בלתי נשלט. תהיו בטוחים שאם תתפסו אותם עם מילה מתאימה ברגע המתאים - הכעס יהפוך בשניות לבכי.

ולכן, תמונות כאלה כן מכמירות לב מבחינתי, אני רואה אנשים שלא טוב להם, הם לא מוצאים את עצמם, הם חשים בסתירות באורח חייהם, וזה גורם להם להקצין יתר על המידה ה'אמצעית', הם מנסים איכשהו לשכנע את עצמם שהמצב החיצוני פשוט מחייב זאת, אבל בעצם מצאו דרך להוציא את תסכולם.

ולא, לא 'גיוס' ולא 'דמוקרטיה' לא 'עלילת קורונה' ולא 'חופש הביטוי' - לא מסוגלים להוציא אנשים כל כך מאיזון ולהביאם לידי טירוף. זו זעקה ובכיה פנימית, מסלול החיים שלהם תקוע. אם זה מסיבות אישיות שלא קשורות כלל לעילת ההפגנה, ואם מתסבוכים קיצוניים שנפלו על הקבוצה כולה. ועל דא קא בכינא.

תוקן על ידי ירו_שלמי ב- 08/10/2020 00:13:07

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > תמונות קשות מקרית ספר הערב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.