| נשלח ב-8/10/2020 12:48 |
|
| |
לא הזדעזעתי מדבריו של פרופ' מוטי רביד
ומדוע?
כי התרגלתי שזה סגנונו של פרופ' רביד, זה לא משהו חדש שנולד היום.
זה הסגנון שלו, והוא התבטא מספר פעמים בצורה בוטה וקשה, וראיתי שהכל עובר חלק.
כשהוא השתלח נגד הירושלמים (פראי אדם) זה היה בסדר.
כשהוא השתלח נגד החסידים (פרועים לחלוטין) ונגד אדמו"רים ואמר שיש רבנים שחושבים "שגדלותם היא בכך שיהרגו עוד כמה אנשים", זה היה בסדר.
אז לא ראינו את מופעי הזעקה והזעזוע, הצבועים מדגל התורה וש"ס קיבלו את זה בשלווה ובנחת, זה התאים להם.
אז זה גם לא נשמעה הטענה, "איך הוא יכול לטפל בציבור שהוא שונא".
כעת כשגם הליטאים והספרדים נכללים בדבריו, פתאום הצבועים נהיו כל כך רגישים ופגועים.
בתכלס, הטעות היחידה שלו, שהיה צריך לומר שכוונתו לחסידים, ואז כל דברי הבלע הללו היו מתקבלים בשקיקה ובברכה, ולא היינו רואים את מופע הצביעות הגדול הזה בשיתוף פעולה של ח"כי ש"ס ודגל התורה, הצייצנים, השופרות, העיתונאים.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 12:58 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 13:03 |
|
| |
בכל מה שאמר עד היום הוא צדק, על ההפקרות ועל האדמורים חסרי האחריות. היום הוא חצה גבול שהוא אמר שהציבור החרדי יודע לקבל ולא מוכן לתת.
אם יש לך טענות תפנה לחברי הכנסת החסידיים שלך שלא מחו כשדיבר על האדמורים. אבל כנראה גם הם הבינו שהוא צודק. החכים של דגל ושס לא היו אמורים למחות יותר ממה שמחו החסידים.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 13:09 |
|
| |
משום מה גם לא זכור לי שהנהלת בית החולים מעיני הישועה הוציאה הודעת צער ומחאה בזמנו
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 13:10 |
|
| |
| מנחה_חדשה כתב: |  | | בכל מה שאמר עד היום הוא צדק, על ההפקרות ועל האדמורים חסרי האחריות. היום הוא חצה גבול שהוא אמר שהציבור החרדי יודע לקבל ולא מוכן לתת.
אם יש לך טענות תפנה לחברי הכנסת החסידיים שלך שלא מחו כשדיבר על האדמורים. אבל כנראה גם הם הבינו שהוא צודק. החכים של דגל ושס לא היו אמורים למחות יותר ממה שמחו החסידים. |
|
אם הוא צדק בכל מה שאמר עד היום, הוא צדק גם במה שאמר היום
פשוט מאוד
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 13:13 |
|
| |
מוטי רביד מודע למצה יותר מאתנו. זכותו לכעוס ויש לו בסיס. אאל"ט הוא גם לא מחסידי הסגר.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 13:16 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | בכל מה שאמר עד היום הוא צדק, על ההפקרות ועל האדמורים חסרי האחריות. היום הוא חצה גבול שהוא אמר שהציבור החרדי יודע לקבל ולא מוכן לתת.
אם יש לך טענות תפנה לחברי הכנסת החסידיים שלך שלא מחו כשדיבר על האדמורים. אבל כנראה גם הם הבינו שהוא צודק. החכים של דגל ושס לא היו אמורים למחות יותר ממה שמחו החסידים.
פשוט מאוד |
| היה אפשר לדון בזה בצורה אובייקטיבית אם לא לא היית באובססיה שוב ושוב ושוב ושוב את הענין של ליטאים ודגל וחסידים וגפני ויענקי.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 13:19 |
|
| |
| מנחה_חדשה כתב: |  | בכל מה שאמר עד היום הוא צדק, על ההפקרות ועל האדמורים חסרי האחריות. היום הוא חצה גבול שהוא אמר שהציבור החרדי יודע לקבל ולא מוכן לתת.
פשוט מאודהיה אפשר לדון בזה בצורה אובייקטיבית אם לא לא היית באובססיה שוב ושוב ושוב ושוב את הענין של ליטאים ודגל וחסידים וגפני ויענקי. |
|
זה יפה שאתה שומר על הומור בזמנים לא פשוטים
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 14:20 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | לא הזדעזעתי מדבריו של פרופ' מוטי רביד
ומדוע?
כשהוא השתלח נגד החסידים (פרועים לחלוטין) ונגד אדמו"רים ואמר שיש רבנים שחושבים "שגדלותם היא בכך שיהרגו עוד כמה אנשים", זה היה בסדר.
אז לא ראינו את מופעי הזעקה והזעזוע, הצבועים מדגל התורה וש"ס קיבלו את זה בשלווה ובנחת, זה התאים להם.
כעת כשגם הליטאים והספרדים נכללים בדבריו, פתאום הצבועים נהיו כל כך רגישים ופגועים.
בתכלס, הטעות היחידה שלו, שהיה צריך לומר שכוונתו לחסידים, ואז כל דברי הבלע הללו היו מתקבלים בשקיקה ובברכה, ולא היינו רואים את מופע הצביעות הגדול הזה בשיתוף פעולה של ח"כי ש"ס ודגל התורה, הצייצנים, השופרות, העיתונאים.
|
|
ומה עם ה"סיפא" של דבריו שהחרדים לא תורמים כלום, רק לוקחים? מזה התעלמת לגמרי… נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 14:39 |
|
| |
בקורת מקבלים ממי שאוהב אותך ורוצה בטובתך
מוטי רביד לא אוהב חרדים .נקודה.
אני בטח שגם בתקופות של פרעות כנגד היהודים היו לפורעים טענות שבחלקן אולי צודקות.
ובכלל לאנטישמים יש טענות צודקות בחלקם על היהודים. ולכן מה??
כל שונא חרדים שבא ופותח את הגו'רה שלו צריכים לעבור לדום??
אז מה אם בחלק או בכל הטענות הוא צודק... גם לי יש הרבה טענות לחלק מהחרדים לכן אני שונא אותם????
מדוע לא קם עדיין רופא חרדי מכובד והעביר ביקורת כנגד הציבור החרדי בפומבי??
כנראה שהבקורת מתחילה בשנאה קודם כל ..
ואסור לקבל בקורת ממי ששונא אותך!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 14:43 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  | | נוירולוג כתב: |  | לא הזדעזעתי מדבריו של פרופ' מוטי רביד
ומדוע?
|
|
ומה עם ה"סיפא" של דבריו שהחרדים לא תורמים כלום, רק לוקחים? מזה התעלמת לגמרי… נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
זה עוד אחד מהביטויים הלא מוצלחים שלו (אף שייתכן מאוד שהתכוון שהם לא תורמים למלחמה בקורונה בו בזמן שמקבלים מיטות וטיפול רפואי ככל האדם).
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 14:46 |
|
| |
| ארנונה כתב: |  | מוטי רביד לא אוהב חרדים .נקודה.
אז מה אם בחלק או בכל הטענות הוא צודק... גם לי יש הרבה טענות לחלק מהחרדים לכן אני שונא אותם????
ואסור לקבל בקורת ממי ששונא אותך!!!! |
|
נו באמת
מדוע לא קם עדיין רופא חרדי מכובד והעביר ביקורת? או כי אין רופא חרדי עם יושרה לומר את האמת, או כי אין לו אומץ (הרי יבולע לו)
החרדים לא מסוגלים לקבל ביקורת, נקודה. זה ממש לא משנה ממי, שהרי אפילו ביקורת עצמית וחשבון נפש אינם מסוגלים לעשות אז כל ביקורת מיד מושתקת בזעקות על אנטישמיות ומוסווית עם שקרים (כמו זה של פינדרוס למשל, והוא לא היחיד).
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 15:24 |
|
| |
אךטובוחסד
| נוירולוג כתב: |  | | נוירולוג כתב: |  | לא הזדעזעתי מדבריו של פרופ' מוטי רביד
ומדוע?
|
|
ומה עם ה"סיפא" של דבריו שהחרדים לא תורמים כלום, רק לוקחים? מזה התעלמת לגמרי… נשלח מהאנדרואיד שלי
זה עוד אחד מהביטויים הלא מוצלחים שלו (אף שייתכן מאוד שהתכוון שהם לא תורמים למלחמה בקורונה בו בזמן שמקבלים מיטות וטיפול רפואי ככל האדם). |
|
זהו? זה מה שהצלחת לפרש "בלחץ" מדבריו? "ביטוי לא מוצלח", "לא תורמים למלחמה בקורונה ותופסים מיטות"... תתאמץ עוד טיפה...
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 16:35 |
|
| |
אעתיק מה שעניתי לך באשכול אחר:
אני לא יודע אם אתה ואחרים האזנתם לראיון אתו, אני האזנתי, מיד הבנתי שהוא התבטא בבוטות, ושמהיכרותי את הנפשות הפועלות אחת דתו לתלייה בידי צמאי דם, ואכן כך נעשה.
באופן אישי לא התרגשתי, אני מכיר את הסגנון שלו מראיונות קודמים, גם מבין את העומס המוטל עליו, ואת חוסר הצדק שהוא נתקל בו בוקר וערב.
אלו שמהבוקר מזועזעים ומתלהמים וחובטים בו בכל אתר ואתר ורוצים רק לראות דם, הם פשוט צבועים, כולל הנהלת בית החולים שבמקרים אחרים זה לא הזיז לה, והפעם היא נזעקה לעשות הכל על מנת שהוא יגיש להם מכתב התפטרות. זה הכל.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 16:52 |
|
| |
ארנונה
| נוירולוג כתב: |  | מוטי רביד לא אוהב חרדים .נקודה.
ואסור לקבל בקורת ממי ששונא אותך!!!!
נו באמת
מדוע לא קם עדיין רופא חרדי מכובד והעביר ביקורת? או כי אין רופא חרדי עם יושרה לומר את האמת, או כי אין לו אומץ (הרי יבולע לו)
החרדים לא מסוגלים לקבל ביקורת, נקודה. זה ממש לא משנה ממי, שהרי אפילו ביקורת עצמית וחשבון נפש אינם מסוגלים לעשות אז כל ביקורת מיד מושתקת בזעקות על אנטישמיות ומוסווית עם שקרים (כמו זה של פינדרוס למשל, והוא לא היחיד). |
|
להגיד סברות כרס גם אני יכול לומר. בינתיים העובדות הן שלא קמה קבוצת רופאים חרדיים והעבירה ביקורת כמו רביד. משמע שהמצב לא כזה חמור.
עם טיעונים כמו " החרדים לא מסוגלים לקבל בקורת נקודה".
אני יכול לומר משפטים באותה רמת טיעון כמו " כל העולם שונא את החרדים". " כל הערבים רוצחים" " כל השמאלנים בוגדים" וכדומה ולא נראה לי שזו הרמה שהיית רוצה לכוון את הדיון.
לדעתי , אם יש בקורת שמושתקת זה מכיוון שגם אני יכול מחר לצעוק ולהעביר בקורת , נו אז מה??
ומר נוירולוג, זה שאתה מעביר ותומך בביקורת לא אומר שאתה מאה אחוז והשאר לא. ( זה כמו כשיש ריח לא נעים בחדר ,בדרך כלל המפיח קופץ ראשון ומתחיל לעשות בלאגן).
כלומר: קח עיתונאי כמו ישי כהן שזועק ככרוכיא על הציבור שהוא לא בסדר. מי הוא בכלל?
אני בטוח שאם תעקוב אחריו תמצא שגם הוא לא בדיוק מקפיד על הכללים שגם מי שקבע אותם לא מקפיד עליהם וראה את רשימת האחמי"ם שנתפסו על כך.
בקיצור הביקורת שאתה שומע על החרדים זה לא משהו שעשוי להוביל למשהו אופרטיבי. כי זה או אנשים שלא סובלים את הציבור החרדי כדוגמת הפרופסור רביד, או עיתונאי כמו ישי כהן שצועק ולא מציע שום תכנית אופרטיבית אלא רק בא לזעוק געוולעד, ולצעוק געוועלד כולנו יכולים , זה כמו האלו שאחרי אסון ל"ע עלינו אומרים " צריך להתחזק", ואתה יודע שאין מאחורי זה שום כיסוי, כי כולם אומרים את זה וממשיכים האלה.
אדם שבאמת רוצה להביע בקורת על מנת לתקן מציע תכנית אופרטיבית, או לחילופין או בו זמנית הולך ופועל לשינוי, בבחינת "אמור מעט ועשה הרבה" כמו יתרו שהביע בקורת על משה רבינו מלב אוהב אבל נתן לו גם ביקורת וגם עצה בצידה. ובאמת משה רבניו מינה שרי מאות וכו'.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 16:58 |
|
| |
ארנונה
לא כתבת משהו קונקרטי. יצאת ידי חובת מחאה, בסדר.
הדברים שכתבתי אינם חידוש, כמעט כל אחד שעיניו בראשו ושכל בקודקודו ושאינו עושה שקר לעצמו ולאחרים יודע.
נ.ב. לא אתחיל כעת להתייחס לכל צייצן טוויטר, אבל אם הזכרת את ישי כהן, הוא יחצן של אריה דרעי. והמדד העיקרי שלו האם מישהו בסדר או לא, תלוי רק באם הוא נתן לישי כהן את הכבוד והגיע לאולפן להתראיין אצלו וישי יכול לפרסם תיעוד שלו עם האישיות או שלא, אבל זה ממש לא הנושא.
|
|
|
|
|