|
|
| נשלח ב-8/10/2020 17:03 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | אעתיק מה שעניתי לך באשכול אחר:
אני לא יודע אם אתה ואחרים האזנתם לראיון אתו, אני האזנתי, מיד הבנתי שהוא התבטא בבוטות, ושמהיכרותי את הנפשות הפועלות אחת דתו לתלייה בידי צמאי דם, ואכן כך נעשה.
באופן אישי לא התרגשתי, אני מכיר את הסגנון שלו מראיונות קודמים, גם מבין את העומס המוטל עליו, ואת חוסר הצדק שהוא נתקל בו בוקר וערב.
אלו שמהבוקר מזועזעים ומתלהמים וחובטים בו בכל אתר ואתר ורוצים רק לראות דם, הם פשוט צבועים, כולל הנהלת בית החולים שבמקרים אחרים זה לא הזיז לה, והפעם היא נזעקה לעשות הכל על מנת שהוא יגיש להם מכתב התפטרות. זה הכל. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 17:03 |
|
| |
ארנונה
| נוירולוג כתב: |  | ארנונה
לא כתבת משהו קונקרטי. יצאת ידי חובת מחאה, בסדר.
הדברים שכתבתי אינם חידוש, כמעט כל אחד שעיניו בראשו ושכל בקודקודו ושאינו עושה שקר לעצמו ולאחרים יודע.
נ.ב. לא אתחיל כעת להתייחס לכל צייצן טוויטר, אבל אם הזכרת את ישי כהן, הוא יחצן של אריה דרעי. והמדד העיקרי שלו האם מישהו בסדר או לא, תלוי רק באם הוא נתן לישי כהן את הכבוד והגיע לאולפן להתראיין אצלו וישי יכול לפרסם תיעוד שלו עם האישיות או שלא, אבל זה ממש לא הנושא.
|
|
דווקא אני חושב שכן כתבתי משהו קונקרטי, והוא שאדם מוכן לקבל בקורת ממי שבא באמת לתקן אותו, ולא סתם לשפוך עליו רפש וטיט שלא יוצא מזה כלום.
ולכן, זה שיש בחלקים מהציבור החרדי בעיות ואולי אף בעיות קשות מאוד שדורשות תיקון . אוקיי זה בסדר. (תאמין לי שהחרדים ברובם יודעים שהם לא מושלמים)
אבל אני כחרדי לא מוכן לקבל בקורת ממי שלא בא בידיים נקיות או לחלופין סתם צועק ומוציא כביסה מלוכלכת שלא תביא לכבוסה אלא רק להגברת קיטוב ושנאה .
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 17:12 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  | | נוירולוג כתב: |  | אעתיק מה שעניתי לך באשכול אחר:
אני לא יודע אם אתה ואחרים האזנתם לראיון אתו, אני האזנתי, מיד הבנתי שהוא התבטא בבוטות, ושמהיכרותי את הנפשות הפועלות אחת דתו לתלייה בידי צמאי דם, ואכן כך נעשה.
באופן אישי לא התרגשתי, אני מכיר את הסגנון שלו מראיונות קודמים, גם מבין את העומס המוטל עליו, ואת חוסר הצדק שהוא נתקל בו בוקר וערב.
אלו שמהבוקר מזועזעים ומתלהמים וחובטים בו בכל אתר ואתר ורוצים רק לראות דם, הם פשוט צבועים, כולל הנהלת בית החולים שבמקרים אחרים זה לא הזיז לה, והפעם היא נזעקה לעשות הכל על מנת שהוא יגיש להם מכתב התפטרות. זה הכל. |
|
|
|
אתה מתכוון לגבי הסיפא שבדבריו?
ברור שזו לא אמירה שצריכה להיאמר (ולא רק מבחינה טקטית) ולא משנה מה הכוונה שלו.
אך כפי שכתבתי, לא נפלתי לרצפה כששמעתי את זה, הכרתי את הסגנון שלו (וכל מה שאמר בעבר עבר בשתיקה מוחלטת, גם מצד הנהלת בית החולים) אבל מיד הבנתי שהוא הולך להיצלב בכיכר העיר.
דבר אחד תהיה בטוח, שכל אלו שנעמדו על רגליהם האחוריות ומהבוקר לא מפסיקים לצווח ולתהלהם (אולי כעת קצת נרגעו לאחר שקיבלו את ליטרת הבשר המדממת של פרופ' רביד) לא היתה להם בעיה אם הוא היה אומר שהחסידים התרגלו לקבל ולא לתת כלום.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 17:13 |
|
| |
| מנחה_חדשה כתב: |  | בכל מה שאמר עד היום הוא צדק, על ההפקרות ועל האדמורים חסרי האחריות. היום הוא חצה גבול שהוא אמר שהציבור החרדי יודע לקבל ולא מוכן לתת.אם יש לך טענות תפנה לחברי הכנסת החסידיים שלך שלא מחו כשדיבר על האדמורים. אבל כנראה גם הם הבינו שהוא צודק. החכים של דגל ושס לא היו אמורים למחות יותר ממה שמחו החסידים. |
|
צודק בכל מילה!! למה חברי הכנסת החרדים צריכים להתאמץ לדבר ?? או להתאמץ להחריג את בתי הכנסת ממילא עדר התמימים יצביעו להם בכל מקרה !! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 17:15 |
|
| |
| ארנונה כתב: |  | ארנונה
לא כתבת משהו קונקרטי. יצאת ידי חובת מחאה, בסדר.
הדברים שכתבתי אינם חידוש, כמעט כל אחד שעיניו בראשו ושכל בקודקודו ושאינו עושה שקר לעצמו ולאחרים יודע.
נ.ב. לא אתחיל כעת להתייחס לכל צייצן טוויטר, אבל אם הזכרת את ישי כהן, הוא יחצן של אריה דרעי. והמדד העיקרי שלו האם מישהו בסדר או לא, תלוי רק באם הוא נתן לישי כהן את הכבוד והגיע לאולפן להתראיין אצלו וישי יכול לפרסם תיעוד שלו עם האישיות או שלא, אבל זה ממש לא הנושא.
דווקא אני חושב שכן כתבתי משהו קונקרטי, והוא שאדם מוכן לקבל בקורת ממי שבא באמת לתקן אותו, ולא סתם לשפוך עליו רפש וטיט שלא יוצא מזה כלום.
ולכן, זה שיש בחלקים מהציבור החרדי בעיות ואולי אף בעיות קשות מאוד שדורשות תיקון . אוקיי זה בסדר. (תאמין לי שהחרדים ברובם יודעים שהם לא מושלמים)
אבל אני כחרדי לא מוכן לקבל בקורת ממי שלא בא בידיים נקיות או לחלופין סתם צועק ומוציא כביסה מלוכלכת שלא תביא לכבוסה אלא רק להגברת קיטוב ושנאה . |
|
אתה בעצם אומר שלאף אחד אין זכות לבקר את השני, אני חולק עליך
מה גם שבעניין הקורונה התנהגות של ציבור מסויים משפיעה גם על הציבור השני, גם בקשר להתפשטות המחלה עצמה, וגם בגלל ההשפעה החברתית, כלכלית, סגרים ועוד.
גם לא נראה לי שאנחנו החרדים שמהבוקר עד הלילה לא מפסיקים לבקר את החילונים זה נובע ממקום של רצון של לתקן אותם.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 18:03 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | ומדוע?
כי התרגלתי שזה סגנונו של פרופ' רביד, זה לא משהו חדש שנולד היום.
זה הסגנון שלו, והוא התבטא מספר פעמים בצורה בוטה וקשה, וראיתי שהכל עובר חלק.
כשהוא השתלח נגד הירושלמים (פראי אדם) זה היה בסדר.
כשהוא השתלח נגד החסידים (פרועים לחלוטין) ונגד אדמו"רים ואמר שיש רבנים שחושבים "שגדלותם היא בכך שיהרגו עוד כמה אנשים", זה היה בסדר.
אז לא ראינו את מופעי הזעקה והזעזוע, הצבועים מדגל התורה וש"ס קיבלו את זה בשלווה ובנחת, זה התאים להם.
אז זה גם לא נשמעה הטענה, "איך הוא יכול לטפל בציבור שהוא שונא".
כעת כשגם הליטאים והספרדים נכללים בדבריו, פתאום הצבועים נהיו כל כך רגישים ופגועים.
בתכלס, הטעות היחידה שלו, שהיה צריך לומר שכוונתו לחסידים, ואז כל דברי הבלע הללו היו מתקבלים בשקיקה ובברכה, ולא היינו רואים את מופע הצביעות הגדול הזה בשיתוף פעולה של ח"כי ש"ס ודגל התורה, הצייצנים, השופרות, העיתונאים.
|
|
תכל'ס, חלק מהחסידויות שומרות מאוד על כל חוקי הקורונה, די להזכיר את קרלין וגור, וכדאי גם להוסיף את טאלנא ירושלים שהלכו עד הסוף בנושא בצורה מוגזמת אם כן רביד היה צריך לומר את דבריו על "חלק מהחסידים" שנוהגים בזלזול בנושא הקורונה ואם כבר הגענו עד כה אפשר לחזור כבר ולדבר על אותם חלק מהחילונים מזלזלי הקורונה, ועל הדתיים והחרדי-מודרנים שמקיימים בבתיהם מפגשי חול המועד ומפרסמים זאת
בקיצור נסכם שכל אדם מכל דת גזע ומין שמזלזל בקורונה לדעת רביד הוא לא בסדר
רביד, כמו חלק מהניקים הבזויים שאחנו שרוים איתנו כאן, לוקחים את מצב הקורונה כדי לנגח על ידם את כל מי שעושה להם כאבי בטן.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 18:24 |
|
| |
רביד היה בחזית יותר מאתנו. הוא וצוותיו עבדו מאוד קשה ופלא שהוא מתעצבן?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 23:16 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | ומדוע?
כי התרגלתי שזה סגנונו של פרופ' רביד, זה לא משהו חדש שנולד היום.
זה הסגנון שלו, והוא התבטא מספר פעמים בצורה בוטה וקשה, וראיתי שהכל עובר חלק.
כשהוא השתלח נגד הירושלמים (פראי אדם) זה היה בסדר.
כשהוא השתלח נגד החסידים (פרועים לחלוטין) ונגד אדמו"רים ואמר שיש רבנים שחושבים "שגדלותם היא בכך שיהרגו עוד כמה אנשים", זה היה בסדר.
אז לא ראינו את מופעי הזעקה והזעזוע, הצבועים מדגל התורה וש"ס קיבלו את זה בשלווה ובנחת, זה התאים להם.
אז זה גם לא נשמעה הטענה, "איך הוא יכול לטפל בציבור שהוא שונא".
כעת כשגם הליטאים והספרדים נכללים בדבריו, פתאום הצבועים נהיו כל כך רגישים ופגועים.
בתכלס, הטעות היחידה שלו, שהיה צריך לומר שכוונתו לחסידים, ואז כל דברי הבלע הללו היו מתקבלים בשקיקה ובברכה, ולא היינו רואים את מופע הצביעות הגדול הזה בשיתוף פעולה של ח"כי ש"ס ודגל התורה, הצייצנים, השופרות, העיתונאים.
תכל'ס, חלק מהחסידויות שומרות מאוד על כל חוקי הקורונה, די להזכיר את קרלין וגור, וכדאי גם להוסיף את טאלנא ירושלים שהלכו עד הסוף בנושא בצורה מוגזמת אם כן רביד היה צריך לומר את דבריו על "חלק מהחסידים" שנוהגים בזלזול בנושא הקורונה ואם כבר הגענו עד כה אפשר לחזור כבר ולדבר על אותם חלק מהחילונים מזלזלי הקורונה, ועל הדתיים והחרדי-מודרנים שמקיימים בבתיהם מפגשי חול המועד ומפרסמים זאת
בקיצור נסכם שכל אדם מכל דת גזע ומין שמזלזל בקורונה לדעת רביד הוא לא בסדר
רביד, כמו חלק מהניקים הבזויים שאחנו שרוים איתנו כאן, לוקחים את מצב הקורונה כדי לנגח על ידם את כל מי שעושה להם כאבי בטן. |
|
אתה מבין שכשמראיינים את פרופ' רביד לא מראיינים אותו רק בגלל שהוא רופא, אלא בגלל שהוא מנהל בית חולים בעיקר החרדית בני ברק, מעורה במה שקורה בציבור החרדי, קשור לציבור החרדי (שכעת נוהג כלפיו בכפיות טובה מזעזעת).
המראיינים הם אלו ששואלים אותו את השאלות על מה שקורה אצל החרדים ובבני ברק, הוא גם רואה את החולים והמתים מבני ברק (לא נראה לי שבאים מהרצליה וצפון תל אביב למעייני הישועה), הוא בעיניו רואה קורבנות רבים של זלזול, ואין ספק שזה כואב לו. אפשר להתווכח על ביטויים כאלו ואחרים שלו, אבל למחוק את כל מה שאמר ולברוח מהדברים הנוקבים ולהסיט את כל הדיון למקומות אחרים ולתלות אותו, זה לא הגון, אבל זה "הצליח".
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2020 05:30 |
|
| |
עזוב, הוא רק שליח, שיגיד תודה שזיכו אותו לביות השליח לעיר התורה.
חוק פו
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2020 20:19 |
|
| |
הרגו את השליח והקורונה נעלמה
|
|
|