בית פורומים אשדוד החרדית רובע ז- ג

לתשומת לב אלו שלא מתייחסים לתקנות .

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/10/2020 12:33 לינק ישיר 

כמה  וכמה  מאלו  שנתפסו  פעם  שניה  מפירים  את  התקנות,  בנוסף  לקנס  שקיבלו, הובהר  להם  כי  הואיל  והם כמסתבר  לא  חוששים  מהדבקת  הזולת  ו/או  ח"ו  לחטוף  את  המחלה,  כלומר: לשיטתם  הם  מחוסנים  מהמחלה,  באם  יתפסו  פעם  נוספת  הם  יופנו  להצטרף  לצוותים  המטפלים  במחלה  במחלקות  בתי-חולים וכיו"ב  ללא  אמצעי  הגנה  כלשהם.  ואכמ"ל...   וד"ל ...

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2020 20:39 לינק ישיר 

פליקן כתב:

כמה  וכמה  מאלו  שנתפסו  פעם  שניה  מפירים  את  התקנות,  בנוסף  לקנס  שקיבלו, הובהר  להם  כי  הואיל  והם כמסתבר  לא  חוששים  מהדבקת  הזולת  ו/או  ח"ו  לחטוף  את  המחלה,  כלומר: לשיטתם  הם  מחוסנים  מהמחלה,  באם  יתפסו  פעם  נוספת  הם  יופנו  להצטרף  לצוותים  המטפלים  במחלה  במחלקות  בתי-חולים וכיו"ב  ללא  אמצעי  הגנה  כלשהם.  ואכמ"ל...   וד"ל ...

איזה שטיות, אני ביקשתי כבר מכמה בתי חולים להתנדב לסייע לחולים, הבתי חולים פשוט לא מסכימים בטענה שאין לי נוגדנים, אפילו שהבהרתי להם שאני מצידי לא מפחד מהנגיף ווכל הנראה גם עברתי אותו היות ולכמה מקרוביי היה לפני כחודשיים את התסמינים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אשדוד החרדית רובע ז- ג > לתשומת לב אלו שלא מתייחסים לתקנות .
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext