| נשלח ב-9/10/2020 14:53 |
|
| |
מי זה האיש? מהיכן הוא הגיע? ואיך הוא מבלה עם 2 נשאי קורונה מאומתים?

|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2020 15:23 |
|
| |
אם אתה לא יודע עליו כלום, תניח שהוא גם נשא/בוגר קורונה מאומת ותעבור לשאלה הבאה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2020 15:24 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | | אם אתה לא יודע עליו כלום, תניח שהוא גם נשא/בוגר קורונה מאומת ותעבור לשאלה הבאה. |
|
תודה על התגובה האינפורמטיבית
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2020 15:35 |
|
| |
אבל שם שתי מסיכות.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2020 16:45 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2020 20:24 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  | |
|
לא זכור לי שבסוכות שנה שעברה לבשנו מסכות
אם הוא חלה זה גם לא רלוונטי, וגם לפי המסכות נראה שהוא קצת חושש או עליו או על ר' חיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2020 23:30 |
|
| |
אם יתן איש את כל הון ביתו באהבה שאוהב ר' אברהם (אבי) שטרן את מרן שר התורה שליט"א, בוז יבוזו לו.
פגשתי אותו לפני כמה חדשים, והוא אומר לי בדמעות, אתה יודע?! כבר יותר מארבעה חדשים שלא ראיתי את הרב, זה שובר אותי לרסיסים, וכשהוא אמר את זה, ראית שזה באמת המצב..
אני לא אתפלא באם אשמע שנתנו לו הזדמנות להכנס ולתת למרן שליט"א את ספר התורה הזעיר, כמדי משה בערב שמחת תורה, והוא שם נפשו בכפו ונכנס, ולו בשביל לראות פני מלך, אם כי, מן הסתם הוא בוגר קורונה.
אגב, בי''א אב יארצייט של אביו זצ"ל והוא עושה כל שנה מעמד גדול של ברכת כהנים, מי שהיה שם השנה ושמע את התפלות שלו לעצירת המגיפה, רושם המעמד לא יסור מחיבו ימים רבים.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2020 23:31 |
|
| |
נראה שהוא אוהב את עצמו יותר משהוא אוהב את ר' חיים
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2020 23:58 |
|
| |
| מחודד כתב: |  | | אם יתן איש את כל הון ביתו באהבה שאוהב ר' אברהם (אבי) שטרן את מרן שר התורה שליט"א, בוז יבוזו לו.
פגשתי אותו לפני כמה חדשים, והוא אומר לי בדמעות, אתה יודע?! כבר יותר מארבעה חדשים שלא ראיתי את הרב, זה שובר אותי לרסיסים, וכשהוא אמר את זה, ראית שזה באמת המצב..
אני לא אתפלא באם אשמע שנתנו לו הזדמנות להכנס ולתת למרן שליט"א את ספר התורה הזעיר, כמדי משה בערב שמחת תורה, והוא שם נפשו בכפו ונכנס, ולו בשביל לראות פני מלך, אם כי, מן הסתם הוא בוגר קורונה.
אגב, בי''א אב יארצייט של אביו זצ"ל והוא עושה כל שנה מעמד גדול של ברכת כהנים, מי שהיה שם השנה ושמע את התפלות שלו לעצירת המגיפה, רושם המעמד לא יסור מחיבו ימים רבים. |
|
מענין כמה אבי שטרן שילם לך ליחצן אותו ואגב היארצייט של אבא שלו זה בי''ב אב ולא בי''א אב
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2020 01:09 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2020 01:19 |
|
| |
| אפיקטוזין כתב: |  |
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2020 01:21 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2020 09:43 |
|
| |
ממורמר
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2020 10:16 |
|
| |
| עמיאן כתב: |  | אם יתן איש את כל הון ביתו באהבה שאוהב ר' אברהם (אבי) שטרן את מרן שר התורה שליט"א, בוז יבוזו לו.
אגב, בי''א אב יארצייט של אביו זצ"ל והוא עושה כל שנה מעמד גדול של ברכת כהנים, מי שהיה שם השנה ושמע את התפלות שלו לעצירת המגיפה, רושם המעמד לא יסור מחיבו ימים רבים. מענין כמה אבי שטרן שילם לך ליחצן אותו ואגב היארצייט של אבא שלו זה בי''ב אב ולא בי''א אב |
|
אבי שטרן לא שילם לי פרוטה לא כעת ולא בעבר, ומקווה שגם לא אצטרך לפרוטה מאיש כי אם מידו הפתוחה והמלאה של הקב''ה, אבל אני אוהב את האיש ומעריך את הצדדים המאד יפים שלו.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2020 10:42 |
|
| |
| עמיאן כתב: |  | | מענין כמה אבי שטרן שילם לך ליחצן אותו |
|
לפי הלוגיקה הזו, מעניין באמת כמה שילמו למישהו כדי לשנוא את אבי שטרן (עוד לפני שידעו מי זה בכלל..), או את יענקי קנבייבסקי וכמובן את סבא שלו.
|
|
|
|
|