|
|
| נשלח ב-11/10/2020 20:55 |
|
| |
אני חושש שהגר"ח אינו במצב של לתת הוראות לאף אחד. מספיק עם השקרים של יענקי. מדובר בדיני נפשות! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2020 20:57 |
|
| |
התגובה בשמו של הגר"ג נשמעת למי שקצת מכיר פייק אחד גדול. ממש לא משוכנע שגם ההוראה של ר' חיים אינה פייק ענק.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2020 20:58 |
|
| |
| אלי_ו כתב: |  | אני חושש שהגר"ח אינו במצב של לתת הוראות לאף אחד. מספיק עם השקרים של יענקי. מדובר בדיני נפשות! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
חבורת אנשים ציניים שאין להם בעיה לשחק עם החיים של ר' חיים ולא עם החיים של הציבור שבטעות חושב שיש להם על מי לסמוך
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2020 20:59 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | | מה עם איזה סרטון שנשמע ונראה מי שאל, איך שאל, ומה ענה (אם בכלל)? |
|
תמלול:
- סבא, הציונים אומרים שיש איזה מגייפע, בגללה חיברנו את סבא לחמצן, אפילו שהוא תרם ערבות שיש בהם ממש לקופת העיר וגם הצביע ג'.
- בו"ה.
- כעת שואלים אם לשמוע לציונים שאומרים שלא ללמוד בחיידר ובישיבע.
- בו"ה בו"ה.
- אז מה סבא אומר, צריך לשמוע לציונים?
- אין צורך.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2020 21:02 |
|
| |
נעילה, יש להעריך את זה שאתה מייפה את זה :) חוששתני שבמציאות זה עוד יותר גרוע
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2020 21:03 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  |
| תמניא_אפי כתב: |  |
מעניין מאוד איך ר' גרשון יגיב
|
|
'כיכר': ראש הישיבה הגרי"ג אדלשטיין סבור כי אין לפתוח את תלמודי התורה בציבור החרדי כלל - כדי לא להרגיז את המדינה ולא להכעיס את הציבור החילוני. הגרי"ג עדיין לא נתן הוראה מפורשת מה לעשות. *לכל עדכוני 'המיטב' בווצאפ:* hametav.online נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
א. לדעתי זו הטרלה סאטירית לדברי הרבי מבעלז שיש רבנים שלא רוצים להרגיז את הרשויות. ב. אם זה נכון (אני מאמין שלא), אולי מסוכן יותר להרגיז את הרשויות מאשר להפיץ קורונה? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2020 21:09 |
|
| |
| מושגים כתב: |  |
|
|
זו בעיה קשה מאד... שאין לי אמונה בכל דיווח שמדווח. נראה לך שזה מנזקי הסגר?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2020 21:12 |
|
| |
מי שרואה את תגובותי יודע שאיני מחסידיו של הרב קנייבסקי ואיני ממכחישי הקורונה. אך שאלה לי אל המגיבים לעיל האם אתם חושבים שצריך לסגור את הישיבות והחידרים לשנה אולי לשנתיים האם אין מקום לאיזונים לשמור על מה שאי אפשר בלעדיו ולוותר על מה שאפשר בלעדיו
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2020 21:13 |
|
| |
אם זה לא היה עצוב, זה היה מצחיק
קבלו את הבדיחה העצובה הבאה (פלסטלינה זה קטן על מה שעשו מר' חיים השועלים שסביבו)
הסקופים: לבקשת ראש העיר ירושלים משה ליאון, הורה הגר"ח קנייבסקי כי הלימודים בתלמודי התורה בירושלים לא יפתחו עד להסכמה עם הרשויות.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2020 21:17 |
|
| |
עכשיו מתפרסם כי בהוראת מרן שר התורה הגר"ח קניבסקי ומרן ראש הישיבה הגר"ג אדלשטיין הלימודים בתלמודי התורה לא יפתחו עד להסכמה עם הרשויות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2020 21:21 |
|
| |
לא זכיתי להבין לאיזה הסכמה אפשר להגיע עם הרשויות!
הרי כל מוסדות החינוך סגורים בגלל הסכנה (?) של הקורונה, וחוץ מלענות אמן בעל כרחם מה הרשויות יכולות לעשות?
אני מפספס משהו?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2020 21:21 |
|
| |
ממש אחווה ורעות איך יענקי מסכים עם הגר"ג ומכופף את דעתו (כמובן לא דעתו שלו אלא של סבו ) לדעת הגרג
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2020 21:39 |
|
| |
נראה שיענקי ושות' ירדו מהעץ והורו לסבא להורות להמתין מספר ימים בכדי "למצות את המו"מ מול הרשויות"
וכך זה מופיע בדיווחים של "התקשורת החרדית"

תוקן על ידי נוירולוג ב- 11/10/2020 21:41:13
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2020 21:40 |
|
| |
לי זה יותר נשמע כמו האחזת עיניים לרשויות.. כחלק מהכשרת הקרקע להפרות הבעל"ט
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי מושגים ב- 11/10/2020 21:40:56
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2020 21:42 |
|
| |
מאוד יכול להיות
בינתיים נראה שיש מאבק בין החצרות (רשב"ם וראב"ד)
וככל הנראה יתד נאמן בהוראת הרב אדלשטיין לא היה מכניס מודעה בשם ר' חיים על פתיחת תלמודי התורה
|
|
|
|
|