בית פורומים בחדרי חרדים

כל הכבוד! כך מטפלים בעדה החרדית בחולי הקורונה בקהילה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/10/2020 23:30 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
ליטאישעבר כתב:

אם הרופא קובע שצריך לפנות לבית חולים החולה מפונה לבית חולים כך כתוב בכתבה  אז ברור שלא מתו אצלהם כמו שלא מתו כמעט אנשים  בבית כי כשמצבם הוחמר הם פונו לבית חולים ומתו אולי שם

תוקן על ידי ליטאישעבר ב- 11/10/2020 23:18:20

אפשר לברר מספר המתים שטופלו באיזשהו שלב על ידיהם, ביחס למספר המתים שטופלו במשך כל הזמן אך ורק בבתי החולים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

חבל לקשקש סתם.
אדרבה, שהרופאים בארגון שלהם יציגו את הנתונים.
אם באמת הטיפול שלהם מוצלח באופן דרמטי מהטיפול בבתי החולים. אז אדרבה, שהרופאים שלהם יפרסמו את הנתונים ויקנו לעצמם שם טוב ונכבד בעולם הרפואה ומכל העולם יבואו ללמוד מהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2020 23:50 לינק ישיר 

לה''ו. על זה נאמר: אפילו בהסתרה שבתוך ההסתרה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2020 23:51 לינק ישיר 

בכל מדינה ובכל עם יש אנשים שלא סומכים על בתי חולים ומעדיפים רפואה פרטית .

גם פה בישראל חילונים אמידים חולי קורונה ישלמו הון לקבל שרותי רפואה פרטית בבית העיקר לא להזרק במסדרון עמוס בבית החולים הקורס .

במאה שערים פשוט נותנים שרותי רפואה פרטית בחינם .
אבל אחינו החילונים שגדלו בסביבת תן וקח , אינם יודעים מה זה גמחי''ם ומעשי חסד ומה פתאום שתקבל בחינם .
לכן הציגו את זה בכתבה כאילו מדובר במרד ויצירת אוטונומיה נפרדת וכו וכו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2020 23:53 לינק ישיר 

הכתבה לכשלעצמה מרתקת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2020 23:56 לינק ישיר 

יו_טיוב כתב:

גם פה בישראל חילונים אמידים חולי קורונה ישלמו הון לקבל שרותי רפואה פרטית בבית העיקר לא להזרק במסדרון עמוס בבית החולים הקורס .

אבל אחינו החילונים שגדלו בסביבת תן וקח , אינם יודעים מה זה גמחי''ם ומעשי חסד ומה פתאום שתקבל בחינם .

בחינם?
איפה מוזכר שזה בחינם?
(מבלי להמעיט בהערכה למפעל הזה. שאנשיה מצהירים שלא באו להתריס ולקנטר, אלא באמת לעזור ולסייע.)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2020 23:57 לינק ישיר 

יו_טיוב כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

הכתבה כולה נוטפת צרות עין קומוניסטית קלאסית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 00:00 לינק ישיר 

לחולים עצמם - כל עוד אין הכרח - כנראה עדיף לניות בבית עם בני משפחה מסורים מאשר בבית חולים מבודדים ומנותקים, כך גם למשפחותיהם הצד השני הוא כנראה יותר הדבקה - קשה לי להאמין שבבתים בני המשפחה שומרים על בידוד כראוי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 00:15 לינק ישיר 

A_Smithee כתב:
לחולים עצמם - כל עוד אין הכרח - כנראה עדיף לניות בבית עם בני משפחה מסורים מאשר בבית חולים מבודדים ומנותקים, כך גם למשפחותיהם הצד השני הוא כנראה יותר הדבקה - קשה לי להאמין שבבתים בני המשפחה שומרים על בידוד כראוי

סביר שלא שומרים
הם הרי מראש מזלזלים בכל העניין של בידודים
מקסימום ניקח מחולל חמצן מיצחק מרקוביץ'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 01:11 לינק ישיר 

מסקנה שלי, א. נניח לחילוקי הדעות וההקשפות השונות, באמת מחמם את הלב לראות את האנרגיות של האנשים האלו בשביל הצלת חיים, בל נשכח שהם באמת בטוחים שבתי החולים מלאים ברוצחים, אא להתעלם מזה... ב. כמו שאומר ברבש, הרי לרופאים והמדענים אין הרבה מידע על הנגיף, ולכן הם מתבססים הרבה ובעיקר על סטטיסטיקות, והמציאות הזאת גורמת למידע רב וחיוני שחסר, לדעתי המדינה היתה צריכה להשכיל לתת להם להמשיך להתנהל באופן עצמאי, ומצד שני לקבל מהם נתונים, שיתכן והם יהיו מאד חשובים למלחמה בנגיף..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 01:26 לינק ישיר 

נוירולוג, עזוב את הזלזול הלא מוצדק בצד, מנקודת מבט של משפחה צעירה עם הורה מבוגר עדיף לטפל בו בבית כל עוד אפשר - זה נכון תמיד ובודאי כשהאלטרנטיבה היא בידוד וניתוק שיכולים לגרום לדיכאון, חרדות ומוות, זה גם גורם להתפשטות המחלה וסיכון אחרים, לא פשוט

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 01:34 לינק ישיר 

A_Smithee כתב:
נוירולוג, עזוב את הזלזול הלא מוצדק בצד, מנקודת מבט של משפחה צעירה עם הורה מבוגר עדיף לטפל בו בבית כל עוד אפשר - זה נכון תמיד ובודאי כשהאלטרנטיבה היא בידוד וניתוק שיכולים לגרום לדיכאון, חרדות ומוות, זה גם גורם להתפשטות המחלה וסיכון אחרים, לא פשוט

בזה אין ספק
כל עוד ניתן לטפל בו בבית, ויש גורם רפואי אחראי שנמצא בתמונה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 01:45 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 04:39 לינק ישיר 

ברכת_החמה כתב:
מה שאני לקחתי מהכתבה זה שישנם כמויות ענקיות של חולים בשכונות של המכחישים .ורק פה בפורום עוד שומעים את השקרנים האלה כאילו במכניבקא אין הרבה חולים.
כאן טמון השקר. מלא מלא חולים שמחביאים ומתחבאים וזה בגלל שלא שומרים על ההנחיות והמנהיג חסר האחריות שלהם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 05:45 לינק ישיר 

הכתבה לא נוטפת צרות עין. להיפך.
גם התגובה של פרופ' ברבש בהמשך היא ש"הנושא מעניין". הוא רק שואל את עצמו לגבי המקצועיות של המטפלים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 06:32 לינק ישיר 

סליחה על הכניסה לפרטים אבל נראה שמדובר בהרבה רעש על יזמה מבורכת אבל לא משהו חדש או גדול.

אם הבנתי נכון מדובר בסה"כ בגמ"ח להשאלת מחוללי חמצן ישנים וארגון שמפנה חולים לרופאים ואחים פרטיים.

סוג של יד שרה מאוד מאוד קטן ומוגבל.

כל הכבוד להם אבל ארגונים כמו יד שרה ועזר מציון עושים דברים דומים כבר שנים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > כל הכבוד! כך מטפלים בעדה החרדית בחולי הקורונה בקהילה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.