|
|
| נשלח ב-11/10/2020 23:55 |
|
| |
מה יעזור מערך החקירות אפידמיולוגיות
הנורמה שאני פוגש בסביבתי שאינה מכחישת קורונה פחד וחוסר נעימות לענות לחקירות
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2020 00:01 |
|
| |
שום דבר לא יעבוד ללא שיתוף פעולה של הציבור זה נכון גם לגבי החקירות האפידמיולוגיות שלא ממש זוכות לשיתוף פעולה, יש גם רבים שבכלל לא עונים לטלפון.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2020 18:35 |
|
| |
הבעיה היא שהמערך הזה שולח אנשים לבידוד -בלי הגיון מצד אחד ובלי אכיפה מצד שני, אז מה יש ממנו.
14 יום בידוד כי הייתי באיזה חנות שמישהו היה שם ? כאילו מה. וכמובן שאין שום אכיפה.וגם לא שייך טכנית.
אם היתה הוראה ישימה כמו- חמישה ימי בידוד-ואז אם יש תסמינים המשך הבידוד, ואם לא אז עוד שבוע ללכת עם 2 מסכות הרמטיות וכדומה.
אנשים (שאינם נמנים על מקהלות אוסרי המסכות)היו משתפים פעולה.
נחזור ונאמר שוב ושוב. אנשים לא אמורים להתאבד בשביל הקורונה. בהחלט אמורים להתאמץ .
תוקן על ידי פצקו ב- 12/10/2020 18:36:11
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2020 19:00 |
|
| |
מצדרביעי
| פצקו כתב: |  | הבעיה היא שהמערך הזה שולח אנשים לבידוד -בלי הגיון מצד אחד ובלי אכיפה מצד שני, אז מה יש ממנו.
14 יום בידוד כי הייתי באיזה חנות שמישהו היה שם ? כאילו מה. וכמובן שאין שום אכיפה.וגם לא שייך טכנית.
אם היתה הוראה ישימה כמו- חמישה ימי בידוד-ואז אם יש תסמינים המשך הבידוד, ואם לא אז עוד שבוע ללכת עם 2 מסכות הרמטיות וכדומה.
אנשים (שאינם נמנים על מקהלות אוסרי המסכות)היו משתפים פעולה.
נחזור ונאמר שוב ושוב. אנשים לא אמורים להתאבד בשביל הקורונה. בהחלט אמורים להתאמץ .
תוקן על ידי פצקו ב- 12/10/2020 18:36:11 |
|
נכון, ובמיוחד כשרואים את כל ההנחות שהאחמי"ם בעלי הדם הכחול מקבלים...
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|