בית פורומים בחדרי חרדים

פרק ב! עזרה בתרגיל חשבון!! עדיף ללומדי ליב"ה!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/10/2020 19:46 לינק ישיר 
פרק ב! עזרה בתרגיל חשבון!! עדיף ללומדי ליב"ה!!

בכתבה הטלוויזיונית על ארגון חסדי עמרם צויין שם שבאותו רגע יש להם 170 חולים שבהגדרות הרפואיות דהיום מוגדרים כחולים קשים.

ואני הקטן עומד ותמה...

איך ייתכן??? איך ייתכן???

מדינה שלימה עם 25 בתי חולים ציבוריים!! עם תקציב של 38 מיליארד שקלים לשנה!! ונכון להיום נמצאים בכל בתי החולים רק 823 חולים קשים ממחלת הקורונה, וכבר מדברים על קריסת המערכת!!

ופה, בהיסח הדעת, קם לו ארגון קטנטן ופיראטי, וולונטרי לחלוטין, ממומן ע"י אנ"ש הפרזיטים, שמטפל באותו זמן ב170 חולים קשים!!! כמעט רבע ממה שמדינה שלימה מטפלת!!

ולא רק...
באמצע הכתבה הוא אומר שתוך שבועיים אפשר להקים ארגון דומה לאו דווקא לחרדים, ולהוסיף 3000 מחוללי חמצן!!

איך ייתכן דבר כזה??

מצטער, אבל המדינה שלנו פשוט בפשיטת רגל!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי תמניא_אפי ב- 12/10/2020 19:53:34

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 20:09 לינק ישיר 

הבעיה כיום לא במספר החולים אלא בבידוד המלא של המחלקות והמטפלים. לטפל בבית תול כדי שאתה עדיין מדביק את סביבתך זאת לא חוכמה..

(ואני לא אומר שהטיפול בבית החולים בהכרח יותר טוב לחולה עצמו)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 20:09 לינק ישיר 

מה אתה משווה בכלל שירות שדומה לנטלי או ביקורופא או טרם לשירות בית חולים?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 20:20 לינק ישיר 

ה-170 חולים הללו (רובם אם לא כולם) אינם נזקקים לטיפול נמרץ אלא לטיפול והשגחה במחלקה רגילה. בתי החולים יכולים לטפל ברבים כאלו. (ברז חמצן יש ליד כל מיטה בבית חולים).

וכן כפי שענו לך לעיל, בבית חולים יש אופרציה שלמה, מחלקה מבודדת, צוות שצריך להתמגן ולבודד עצמו.

בחסדי עמרם יש מצב שזה על בסיס "חבר מביא חבר"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 20:56 לינק ישיר 

הארגון הנל לא מאשפז את החולים שלו אלא בני המשפחה של כל חולה וחולה אמורים להתגייס לעזור .
יש לזה יתרון של זמינות וחוסר בדידות של החולה אבל חסר המיגון של המטפלים שזה סיכון וחוסר ברופא מקצועי זמין וקרוב שזה סיכון בלתי מבוטל.
כמובן לבתי החולים יש עוד מליון משימות של שגרה שחלקם נדחה בגלל הקורונה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 21:00 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

ה-170 חולים הללו (רובם אם לא כולם) אינם נזקקים לטיפול נמרץ אלא לטיפול והשגחה במחלקה רגילה. בתי החולים יכולים לטפל ברבים כאלו. (ברז חמצן יש ליד כל מיטה בבית חולים).

וכן כפי שענו לך לעיל, בבית חולים יש אופרציה שלמה, מחלקה מבודדת, צוות שצריך להתמגן ולבודד עצמו.

גם ה830 חולים קשים שנמצאים בבתי החולים לא כולם נמצאים בטיפול נמרץ.

אני מניח שאם לחסדי עמרם יש 170 חולים קשים, אז לבתי החולים לפחות מספר כפול ויותר שלא נמצאים בטיפול נמרץ. נשאר מקסימום 200-300 חולים בטיפול נמרץ, וזה גורם לקריסת המערכת?

אין שם כנראה מערכת מלכתחילה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 21:04 לינק ישיר 

בבתיה"ח למרבה הפלא יש גם עוד חולים חוץ מאשר המאושפזים במחלקות קורונה, ואכן גם בזמני שגרה יש מחסור בכוח אדם, אולי אם ילכו גם מהציבור החרדי ללמוד רפואה המצב ישתפר קצת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 21:06 לינק ישיר 

תמניא, לא הבנת כבר ששום דבר לא יעזור? גם אם תוכיח להם באותות ומופתים ברורים שהם רוצחים בגלל שהם שמים מסכות מגונות, שפוגמות באורח החיים החרדי, הם ימשיכו בשלהם כאותו תינוק שמת חבוק עם אלילו בזמן חורבן הבית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 21:08 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
נוירולוג כתב:

גם ה830 חולים קשים שנמצאים בבתי החולים לא כולם נמצאים בטיפול נמרץ.

אני מניח שאם לחסדי עמרם יש 170 חולים קשים, אז לבתי החולים לפחות מספר כפול ויותר שלא נמצאים בטיפול נמרץ. נשאר מקסימום 200-300 חולים בטיפול נמרץ, וזה גורם לקריסת המערכת?

אין שם כנראה מערכת מלכתחילה

נשלח מהאנדרואיד שלי

תמניא היקר

שנינו יודעים (אף אחד לא שומע חוץ משנינו) שהתשובות לא באמת מעניינות אותך, וזה לא ישנה כלום אצלך.
אתה מתחילת הדרך דוגל בשיטה מסויימת, וכל התירוצים/ההוכחות/השאלות שלך לא נועדו בכדי להוכיח/לשאול/להבין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 21:09 לינק ישיר 

יצא המרצע מן השק.
איפה המקור בכל ארון הספרים החסידי לכך שמסיכות מגונות פוגעות באורח החיים היהודי?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 21:12 לינק ישיר 

אשמח אם פותח האשכול הנכבד יסביר לנו איך יש 170 חולים במצב קשה רק במגזר שלא נבדק כשהוא טוען שכל מה שלא נעשה לא נצליח למנוע את הקורונה? וזה עוד בלי אלו שמאושפזים בבתי חולים. לטענתו המגזר שנבדק ומקפיד חולה באותה מידה כמו מי שלא נבדק ומקפיד אז אשמח להסבר איך יש 170 חולים במצב שמוגדר קשה כשכל החולים במדינה הם כ 850. הקבוצה הזו שווה ל 25% מהמדינה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 21:19 לינק ישיר 

או שיש יותר חולים קשה בקרב אלה שלא נשמרים..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 21:22 לינק ישיר 

יש עוד משהו שלא הבנתי

במאה שערים טוענים שכולם שם כבר עברו את הקורונה לפני כמה חודשים 

אולי אנו עדים להדבקה שניה נרחבת בקורונה :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 21:56 לינק ישיר 

מאיפה האמון במה שהם אמרו? גובה במסמכים? מתועד, גם אני אומר מי שלוקח חלבנה, ינצל... מתוך 100000 שלקחו כולם בריאים... לך תוכיח

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 22:20 לינק ישיר 

מדובר בגמ״ח מכשירי חמצן (שטובים מהם תוכל למצוא בארגון החרדי יד שרה)
בנוסף לכך הם גם יתנו לך שמות של רופאים ואחים פרטיים במחיר השוק (1500 - 3000 שקל לביקור רופא אחד)

כן, בהחלט תחליף לבתי החולים, למה צריך ללמוד רפואה כשיש חרדים שיכולים לארגן מחוללי חמצן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 23:07 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

חבר מביא חבר הגדרה קולעת, לרופאים הפרטיים יהיה הרבה עבודה, עם הזמן הארגון אולי יהפוך לעסק מניב... אז למה לא לעשות ופרצת לנגיף...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > פרק ב! עזרה בתרגיל חשבון!! עדיף ללומדי ליב"ה!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext