בית פורומים בחדרי חרדים

61% מהחילונים, 50 מהמסורתיים, 31 מהדתיים, שינו דעתם לרעה על החרדים בגלל התפרצות הקורונה.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/10/2020 10:07 לינק ישיר 

hot_tr כתב:

לה''ו. אם הנתון של 31% מהדתיים השתנה לרעה, נכון, אז מצבו של הציבור החרדי טוב.

זה בגלל שאצל רובם הדעה לא השתנתה, כי גם ככה הייתה להם דעה רעה עלינו, והם לא הופתעו ממה שקורה עכשיו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2020 11:18 לינק ישיר 
אלי_ו

חריף_ומקשה כתב:

בחלק מהחסידויות אנשים שאינם חסידים שוטים רואים אנשים סביבם חולים ונפטרים ל"ע ומבינים שהרבי שלהם במקרה הטוב טיפש ובמקרה הפחות טוב, גרוע מכך.

לא חושב.
כי בסוף זה לא משהו שרואים בעיניים. זה לא שאתה רואה אנשים שהולכים ברחוב ופתאום נופלים ומתים.
ממה שאני רואה במגזר החרדי אז בערך על כל 500 מאומתים מת אדם אחד. (לא ערכתי חישוב מדוקדק. אבל זה בערך הממוצע בין הערים החרדיות הצעירות לבין בני ברק)
לפי מאגר הנתונים של 'מועצת הקהילות של אגודת ישראל' יש לבעלז קרוב ל10 אלף מצביעים. ומאחר וכ60% מהציבור החרדי מתחת גיל 18 אז מדובר על קרוב ל25 אלף בעלזערס.
אז גם אם 70% מהבעלזערס שגרים בארץ יידבקו, במקסימום ימותו כ35 בעלזערס. זה לא משהו שיגרום להם להזדעזע ולערוך חשבון נפש.

35 בעלזרים מתוך 25,000, זה לא הרבה אבל כמה משפחות יש להם כמה אנשים בקהילה?
אדם לא נפטר ביער לבד, המוות שלו משפיע על משפחתו ועל הקהילה.

ולא דברנו על החולים שנשארו עם תופעות לוואי שגם הם נשארים בסביבה כמזכרת לטפשות.

אבל אני מסכים איתך, הרוב ישארו וימשיכו לשמוע לבן של הרבי מבילגוריא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2020 11:39 לינק ישיר 

נפטר אחד על כל 500 מאומתים זה המון.
שלא לדבר על אנשים שנפטרו לפתע מאירוע מוחי או דום לב שלאחרונה קורה יותר מבעבר. שגם ללא בדיקת קורונה, מירב הסיכויים שהם נפטרו בגלל קורונה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2020 12:14 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

hot_tr כתב:

לה''ו. אם הנתון של 31% מהדתיים השתנה לרעה, נכון, אז מצבו של הציבור החרדי טוב.

זה בגלל שאצל רובם הדעה לא השתנתה, כי גם ככה הייתה להם דעה רעה עלינו, והם לא הופתעו ממה שקורה עכשיו.

לה''ו. די. לא מתאים לך הדימוי העצמי הנמוך...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2020 13:31 לינק ישיר 

מושגים כתב:
נפטר אחד על כל 500 מאומתים זה המון.
שלא לדבר על אנשים שנפטרו לפתע מאירוע מוחי או דום לב שלאחרונה קורה יותר מבעבר. שגם ללא בדיקת קורונה, מירב הסיכויים שהם נפטרו בגלל קורונה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

בוודאי שזה המון. 
אבל זה לא משהו שהציבור רואה בעיניים.
אם לא יציגו לציבור השוואה בין מספר המתים בתקופה רגילה למול מספר המתים בתקופת הקורונה, לא בטוח שהציבור ישים לב שיש כאן משהו מאוד חריג. אולי ישימו לב שיש קצת יותר מתים מהרגיל, אבל לא יבחינו שמדובר במשהו חריג מאוד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2020 13:57 לינק ישיר 

בבדיקה מעמיקה יותר. ממש לא בטוח שזה אחד ל-500. יותר בכיוון של אחד ל-350. ואז זה יוצא כ50 נפטרים. 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > 61% מהחילונים, 50 מהמסורתיים, 31 מהדתיים, שינו דעתם לרעה על החרדים בגלל התפרצות הקורונה.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.