האם ישראל פריי הוא נציג של ליברמן? של מרץ? חיחוני מגן על החרדים
בטלויזיה וישראל פריי מבזה את החרדים
נשלח ב-13/10/2020 13:25
לא ידעתי שהוא החליף את השם מאייכלר לפריי
נשלח ב-13/10/2020 13:34
ישראל פריי לא מייצג אותי, אני בז לאיש, שבא להלשין, א מוסער קאץ ממש. כשראה שיש הפרות אצל החרדים הוא צייץ שלא שווה לחילוניים לציית להנחיות, מה שמעלה סימן שאלה גדול על כל פעילותו. ושיא הרשעות לפרסם תיעוד של חתונה ולהרוס שמחה יהודית. לא זו דרכנו. אנחנו את זעקתינו נשמיע בעוז, אך לא כל אמצעי כשר.
הוא מייצג את היהדות הנאמנה האמונה על לא תרצח ועל ונשמרתם מאוד לנפשותכם. אם יש בעיה בהתנהגות חלק מהחרדים מדוע להסתיר אותה ולא לטפל בה? ואם אין בעיה מדוע אתה נזעק?
נשלח ב-13/10/2020 14:13
אין לי בעיה אם מה שהוא אומר , שיבלבל את השכל לפה ולשם . יש לי בעיה שמתי שהצופה החילוני רוצה לראות את ''דובר המגזר החרדי'' בטלוויזיה , והוא רואה מולו אדם עילג ומנוזל , ואז הצופה חושב לתומו שככה נראים כל החרדים ...
הנחמה היחידה שבדרך כלל אלו וצאצאיהם לא נשארים אצלינו מרוב מרמור הם עוזבים,
נשלח ב-13/10/2020 14:34
מה לכם כי נזעקתם על פריי. וכי הוא היחיד? אתמול, כותרת ראשית בוואלה על מלוניות חרדים מפוצצות שאינם מעוניינים להתפנות ובא צבא להוציא אותם. ומי הכותב? 'יקי אדמקר' 'החרדי'. הייתם צריכים לראות את התגובות. והוא עוד מקבל במות של כבוד אצל אנשינו ותכנית רדיו בתחנה חרדית.מה לנו כי נלין על פריי? ת'אמת, הוא היה צריך לאשכול בפני עצמו על כל מסירות החרדים שלו באתרים החילוניים. בושה לאיש.
נשלח ב-13/10/2020 15:10
תורפיה כתב:
מה לכם כי נזעקתם על פריי. וכי הוא היחיד? אתמול, כותרת ראשית בוואלה על מלוניות חרדים מפוצצות שאינם מעוניינים להתפנות ובא צבא להוציא אותם. ומי הכותב? 'יקי אדמקר' 'החרדי'. הייתם צריכים לראות את התגובות. והוא עוד מקבל במות של כבוד אצל אנשינו ותכנית רדיו בתחנה חרדית.מה לנו כי נלין על פריי? ת'אמת, הוא היה צריך לאשכול בפני עצמו על כל מסירות החרדים שלו באתרים החילוניים. בושה לאיש.
יקי אדמקר יאמר לשבחו שהוא עושה עבודה אובייקטיבית .
לא הבנתי אתה מאשים את יקי אדמקר שדיווח ולא את אלו שסירבו להתפנות? האם יקי אדמקר דיווח שקר? האם יכול לצאת לך מילת גינוי אחת נגד הגזלנים בלבוש חרדי שסרבו להתפנת?
נשלח ב-13/10/2020 16:16
אין לי ספק שיש לו כאן ניק יותר מידי חולי נפש מזוכיסטים יש בין הניקים כאן.. יש מצב אפילו שהוא משמיץ כאן קצת את עצמו כדי לא להיחשד..
נשלח ב-13/10/2020 17:26
איש_חשוב כתב:
אין לי ספק שיש לו כאן ניק יותר מידי חולי נפש מזוכיסטים יש בין הניקים כאן.. יש מצב אפילו שהוא משמיץ כאן קצת את עצמו כדי לא להיחשד..
שרוב הציבור החרדי שומר על ההנחיות הרפואיות של הקורונה,
למעט החסידים (לא כולל חסידי גור ששומרים על ההנחיות)
נשלח ב-13/10/2020 17:54
קרשינדו כתב:
האם ישראל פריי הוא נציג של ליברמן? של מרץ? חיחוני מגן על החרדים
בטלויזיה וישראל פריי מבזה את החרדים
לה''ו. למה כל מי שחושב ''קצת אחרת'' ממה שיענקי, ליצמן ואייכלר מכתיבים, הוא כבר ליברמן, מרץ ושרץ?! זה שלא גידלת עמוד שידרה, שתיתן לך לכתוב מה שאתה מאמין בו, והוא כן, אז תקיים את '' קנאת סופרים תרבה חכמה''. פתח בלוג, אתר, טוויטר, ותתחיל לעבוד...