לא נסכים לדיל מפוקפק
האם אני ועמי נמכרנו לסגר קשה וחונק ??
בגלל חדלי אישים ובעלי אינטרסים ???
"במידה ויוחלט להטיל סגר על הערים האדומות החרדיות, התלמודי התורה והישיבות יישארו פתוחים, בתמורה לסגירת עסקים והרגעת הרוחות בקרב הציבור החרדי בניסיון להשלים עם הסגר הדיפרנציאלי".
אתן/ אתם מוכנות/ מוכנים להשלים עם הסגר הדיפרנציאלי? אני לא!!
אני לא מוכנה שאנשים שלא נבחרו בצורה דמוקרטית בבחירות אמתיות !!
כי ידוע שבערים החרדיות וגם במפלגות החרדיות המסואבות
אנשים לא ראוים מוצנחים לתפקיד בגלל דילים מפוקפקים !!
אנחנו , ציבור גדול מתושבי בני ברק ושאר הערים החרדיות ורבים מהם איתרע מזלם הרע והם גרים בערים האלו !!
והם לא בחרו בנציגים החרדים שלא מיצגים אותם בכלל
והם מתנגדים למפלגות החרדיות המסואבות שלכאורה דואגות רק לאינטרסים של העסקונה ושות ....
ושלא מקבלים תמורה לארנונה שהם משלמים !!
כבר למעלה מחצי חצי שנה נזהרים ונשמרים, ממעטים לצאת מהבית, מתפללים ברחובות, עוטים מסכה ומתפללים לישועה.
כחודש שאנחנו בסגר, סגר קשה ומרושע שהרס את החגים הרס את עסקים את החינוך
סגר מרושע שגרם לעצבות בחג השמחה באדיבות ובהסכמת דרעי ושות ....
יושבים לבד, בלי הילדים, בלי הורים בלי אחים בחגים, בשבתות, בחול המועד לא יוצאים כמו בכל שנה אלא חיים בכלא מחכים שמספר החולים ירד ואנחנו נוכל לשוב לסוג של שגרה.
והנה: בלי שהם הוסמכו לכך נציגי הציבור החרדי ברשויות המקומיות ובכנסת, תופרים דיל על חשבוננו. הישיבות ותלמודי התורה ייפתחו בתמורה לסגר בערים האדומות, והם עוד מבטיחים לפעול כדי להרגיע את התושבים ולהשלים עם הסגר!
מאחורי הקלעים נודע הדיל מפוקפק המתרקם, אז זה עדיין לא פורסם, והדגישו כי הסגר הפעם יהיה סגר חזק ולוחץ, הרבה יותר מהסגר הדיפרנציאלי שהיה בתקופת פסח על בני ברק או על כל עיר חרדית אחרת, וגם הוא, למי שהספיק לשכוח, היה קשה מאוד ולא נעים!
לא נשכח מי שלחץ על הסגר בפסח !!
דרעי המניפולטור וליצמן שבנתיים עשה תשובה וטען שהסגר על כל העיר בבני ברק היה טעות והתפטר שהוא שמע שיהיה סגר בכל הארץ .
למרות שאני לא נוהגת לחלק מחמאות לכל מי שקשור לגור נדלן .
כמעט ברור שפתיחת תלמודי התורה והישיבות יעלו את מספר החולים וההדבקות בערים האדומות, ויחד עם הסגר, הערים האדומות יהפכו למדגרות קורונה. הסגר יימשך מי יודע עד מתי, ויותר גרוע, גדלים הסיכויים שרבים מאתנו יחלו, ירגישו לא טוב, ומי יודע מה עוד.
פיקוח נפש דוחה את כל התורה, אבל אם חייבים לפתוח את תלמודי התורה והישיבות, דבר שלא בטוח שאכן הוא נחוץ ודרוש ושווה את מחיר הפגיעה הקשה בעסקים ובתושבים !!
אנחנו לא נתנגד. אנחנו רק נתנגד להטלת סגר על כל תושבי העיר של בני ברק והערים החרדיות האחרות ללא הבחנה!
אנחנו התושבים שהקפדנו על ההנחיות לא רוצים לשלם את המחיר של מי שלא הקפיד עליהן. במקום לעשות סגר על כל העיר, צריך להטיל סגר רק על השכונות האדומות. לא רק בבני ברק, בכל עיר אדומה!
אז...
אם אתן /אתם לא רוצות / רוצים לשבת בסגר עוד שבועות רבים, וזה כנראה מה שיהיה,
אם אתן/ אתם רוצות / רוצים לחזור לשגרת קורונה כמו השכנים שלנו ברמת גן, בפתח תקווה ובערים ירוקות וכתומות נוספות בארץ,
אם אתן/ אתם מרגישות/ מרגישים הזדהות וערבות הדדית עם בעלי העסקים בעיר שכבר היום קורסים ומחר כנראה יתמוטטו לגמרי...
אם גם אתן /אתם חושבות/ חושבות שחברי הכנסת נבחרו כדי לייצג אותנו ולא לסחור בנו,
בואו ונעשה מעשה!!
אני מפרסמת פה את מספרי הטלפון וכמה פרטים נוספים של נבחרי הציבור. שלחו להם מסרונים, וואצ אפ או מייל. כתבו להם שאתם תושבים בערים האדומות, תושבים ממושמעים שהקפידו על הנחיות ומתנגדים ל"ענישה קולקטיבית" בגלל קבוצות מיעוט שהפרו את החוק ומנעו מהעיר להבריא!
הסבירו להם שגם אנחנו כמו כל התושבים בארץ מתגעגעים לחזור לסוג של שגרה.
בקשו מהם לעזור לנו ולהוביל מהלך להטלת סגר דיפרנציאלי על השכונות האדומות ולא על הערים האדומות.
ח"כ יעקב אשר: יהדות התורה, יושב- ראש ועדת החוקה, חוק ומשפט
טלפון : 050-5357707
דואר אלקטרוני:
[email protected] חיים ביבס: יו"ר השלטון המקומי.
טלפון: 052-2344348
דוא"ל:
[email protected] יפעת שאשא ביטון, חברת כנסת ויו"ר ועדת הקורונה
דוא"ל:
[email protected]טלפון: 052-8789800
יולי אדלשטיין, שר הבריאות
טלפון: 050-3334298
כתובת מייל:
[email protected]הפיצו את הפוסט הזה, שתפו את הבעלים שלכן, את החברים, את בני המשפחה, ואל תזלזלו בכוח שלנו. ככל שנהיה רבים יותר, נשפיע יותר!
למי שיש וואצ אפ, עדיף לפנות בוואצ אפ!
או במייל srit560@walla. com
ואני קוראת מכאן לעשות הפגנות ומחאות ברחבת העירייה או המועצה בכל ערב בכל עיר חרדית נגד הנציגים שאין להם מנדט להחליט על כול הציבור
במיוחד מי שלא בחר בהם ולא מכיר בהם כנציגיו !!!
בואו ביחד נבעיר את המדינה ואת כל הערים החרדיות בהפגנות !!
נשלח מהאנדרואיד שלי