בית פורומים בחדרי חרדים

דרעי גפני ביבי לא נסכים לסגר בערים החרדיות נבעיר את המדינה !!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/10/2020 00:44 לינק ישיר 
הודעה שנשלחה לחברי הכנסת שמוזכרים כאן

שלום וערב טוב
אני כותבת כנציגה של ציבור הדומם !!

לא נסכים לדיל מפוקפק
האם אני ועמי נמכרנו לסגר קשה וחונק ??
בגלל חדלי אישים ובעלי אינטרסים ???

"במידה ויוחלט להטיל סגר על הערים האדומות החרדיות, התלמודי התורה והישיבות יישארו פתוחים, בתמורה לסגירת עסקים והרגעת הרוחות בקרב הציבור החרדי בניסיון להשלים עם הסגר הדיפרנציאלי".

אני לא מוכנה שאנשים שלא נבחרו בצורה דמוקרטית בבחירות אמתיות !!
כי ידוע שבערים החרדיות וגם במפלגות החרדיות המסואבות
אנשים לא ראוים מוצנחים לתפקיד בגלל דילים מפוקפקים !!

אנחנו , ציבור גדול מתושבי בני ברק ושאר הערים החרדיות ורבים מהם איתרע מזלם הרע והם גרים בערים האלו !!
והם לא בחרו בנציגים החרדים שלא מיצגים אותם בכלל
והם מתנגדים למפלגות החרדיות המסואבות שלכאורה דואגות רק לאינטרסים של העסקונה ושות ....
ושלא מקבלים תמורה לארנונה שהם משלמים !!
כבר למעלה מחצי חצי שנה נזהרים ונשמרים, ממעטים לצאת מהבית, מתפללים ברחובות, עוטים מסכה ומתפללים לישועה.

כחודש שאנחנו בסגר, סגר קשה ומרושע שהרס את החגים הרס את עסקים את החינוך
סגר מרושע שגרם לעצבות בחג השמחה באדיבות ובהסכמת דרעי ושות ....שלא איכפת להם מציבור שגר בערים האלו !!
יושבים לבד, בלי הילדים, בלי הורים בלי אחים בחגים, בשבתות, בחול המועד לא יוצאים כמו בכל שנה אלא חיים בכלא מחכים שמספר החולים ירד ואנחנו נוכל לשוב לסוג של שגרה.

והנה: בלי שהם הוסמכו לכך נציגי הציבור החרדי ברשויות המקומיות ובכנסת, תופרים דיל על חשבוננו. הישיבות ותלמודי התורה ייפתחו בתמורה לסגר בערים האדומות, והם עוד מבטיחים לפעול כדי להרגיע את התושבים ולהשלים עם הסגר!
מאחורי הקלעים נודע הדיל מפוקפק המתרקם, אז זה עדיין לא פורסם, והדגישו כי הסגר הפעם יהיה סגר חזק ולוחץ, הרבה יותר מהסגר הדיפרנציאלי שהיה בתקופת פסח על בני ברק או על כל עיר חרדית אחרת, וגם הוא, למי שהספיק לשכוח, היה קשה מאוד ולא נעים!
לא נשכח מי שלחץ על הסגר בפסח !!
שאריה דרעי שר הפנים
וליצמן יעקב לשעבר שר השיכון שבנתיים עשה תשובה וטען שהסגר על כל העיר בבני ברק היה טעות והתפטר שהוא שמע שיהיה סגר בכל הארץ .

כמעט ברור שפתיחת תלמודי התורה והישיבות יעלו את מספר החולים וההדבקות בערים האדומות, ויחד עם הסגר, הערים האדומות יהפכו למדגרות קורונה. הסגר יימשך מי יודע עד מתי, ויותר גרוע, גדלים הסיכויים שרבים מאתנו יחלו, ירגישו לא טוב, ומי יודע מה עוד.

פיקוח נפש דוחה את כל התורה, אבל אם חייבים לפתוח את תלמודי התורה והישיבות, דבר שלא בטוח שאכן הוא נחוץ ודרוש ושווה את מחיר הפגיעה הקשה בעסקים ובתושבים !!
אנחנו לא נתנגד. אנחנו רק נתנגד להטלת סגר על כל תושבי העיר של בני ברק והערים החרדיות האחרות ללא הבחנה!

אנחנו התושבים שהקפדנו על ההנחיות לא רוצים לשלם את המחיר של מי שלא הקפיד עליהן. במקום לעשות סגר על כל העיר, צריך להטיל סגר רק על השכונות האדומות. לא רק בבני ברק, בכל עיר אדומה!

אז...

אנחנו לא רוצים לשבת בסגר עוד שבועות רבים, ולמרות שמסתמן שזה כנראה מה שיהיה,
אנחנו רוצים לחזור לשגרת קורונה כמו השכנים שלנו ברמת גן, בפתח תקווה ובערים ירוקות וכתומות נוספות בארץ,

אנחנו מרגישים הזדהות וערבות הדדית עם בעלי העסקים בעיר שכבר היום קורסים ומחר כנראה יתמוטטו לגמרי...

אנחנו חושבים שחברי הכנסת נבחרו כדי לייצג אותנו ולא לסחור בנו, הבעייה שהם לא מתנהלים ככה
אנחנו כתושבים בערים האדומות, תושבים ממושמעים שהקפידו על הנחיות ומתנגדים ל"ענישה קולקטיבית" בגלל קבוצות מיעוט שהפרו את החוק ומנעו מהעיר להבריא!

אנחנו מתגעגעים לחזור לסוג של שגרה.

בבקשה אנחנו מבקשים לעזור לנו ולהוביל מהלך להטלת סגר דיפרנציאלי על השכונות האדומות ולא על ערים אדומות

בברכה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2020 00:44 לינק ישיר 

המייל שלי
srit560@walla. co.il

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2020 01:57 לינק ישיר 

שרית. אולי תספרי לנו (למי שלא יודע) מי גר בשכונת הלל. ועכשיו את זועקת לסגירת שכונו ולא עיר . מה הפרויקטור עשה הערב? לקח את כל השכונות הירושלמיות של החרדים שהיו עד הערב ירוקות(מלבד כמובן הר נוף מקום מגורי דרעי ואולי גם יחרגו את רמות ד מקום מגורי מקלב ובהינף יד הפך את כולן לאדומות? פשוט הנחתה לא מובנת. ואם על זה דרעי ואשר ישתקו אז אנחנו בפשיטת רגל ואף אחד לא ישמע יותר בקול רבנים להצביע לרשימות חרדיות. אלא אם האשמים יוחלפו!!! . (ויש רבנים שעושים את ציווי החבר כנסת ) חשבנו שהמדינה תלך פייפן אהל נציגנו דואגים שהמדינה תתחסק והיהגות החרדית תלך פייפן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2020 07:42 לינק ישיר 

שוב כלל החרדים הספרדים והליטאים יסבלו מהמגלומניה של הציבור החסידי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/10/2020 13:31 לינק ישיר 

קרשינדו כתב:

שרית. אולי תספרי לנו (למי שלא יודע) מי גר בשכונת הלל.ועכשיו את זועקת לסגירת שכונו ולא עיר . מה הפרויקטור עשה הערב? לקח את כל השכונות הירושלמיות של החרדים שהיו עד הערב ירוקות(מלבד כמובן הר נוף מקום מגורי דרעי ואולי גם יחרגו את רמות ד מקום מגורי מקלב ובהינף יד הפך את כולן לאדומות? פשוט הנחתה לא מובנת. ואם על זה דרעי ואשר ישתקו אז אנחנו בפשיטת רגל ואף אחד לא ישמע יותר בקול רבנים להצביע לרשימות חרדיות. אלא אם האשמים יוחלפו!!! . (ויש רבנים שעושים את ציווי החבר כנסת ) חשבנו שהמדינה תלך פייפן אהל נציגנו דואגים שהמדינה תתחסק והיהגות החרדית תלך פייפן.

מענין מאוד שקרית הרצוג ופרדס כץ הן שכונות ירוקות !!
האם מיקום השכונות בפאתי העיר הוא הפרמטר שלהם שהן לא בסגר ??

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > דרעי גפני ביבי לא נסכים לסגר בערים החרדיות נבעיר את המדינה !!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.