|
|
| נשלח ב-14/10/2020 15:03 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | אם 40% מהנדבקים הם א סימפטומטיים, זאת אומרת שאם יש 50,000 נדבקים פעילים, יש יותר מ25,000 נדבקים פעילים שהם א סימפטומטיים והם מסתובבים בכל מקום בחוסר מודעות, איזה טעם יש להתרחק דווקא ממי שיש לו סימפטומים? אבל אתה ללא מילים, אז זה בעיה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אתה שוב הולך לכיוון אחר
כשעשית את זה בפעם הקודמת מיקדתי את השאלה בצורה ברורה יותר, וענית תשובה שאפילו אני שהכרתי אותך ואת השיטה שלך נותרתי לרגע פעור פה.
אתה בעצם אומר שאדם שיודע שהוא חולה קורונה (או סובל מתסמיני קורונה, זה היינוך הך לצורך העניין) יכול להסתובב חופשי בציבור, להיכנס לבתי אבות, לבתי כנסת סגורים עם אנשים צעירים ומבוגרים, הכל כרגיל.
נדמה לי שאפילו בבעלז תיחשב חריג וקיצוני
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2020 15:15 |
|
| |
היצר לא להיזהר הוא בעיקר עצלות וחוסר הבנה. אלה שמשכנעים בדרך כלל מודעים לעובדות אבל שקועים עמוק בהצדקת שיטתם. יכול להיות שההצטדקות מובנת עבור מי שלא מסוגל להודות בטעות, אבל מדוע לאדם לחטוא ולא לו? הכל בשביל לשכנע את עצמו שהוא לא טעה? עבור זה להכניס אנשים לסיכון שיהרגו או ייהרגו? הטעם של הויכוח כל כך מתוק שהוא דוחה ספק פיקוח נפש?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2020 15:15 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  |
| תמניא_אפי כתב: |  | אם 40% מהנדבקים הם א סימפטומטיים, זאת אומרת שאם יש 50,000 נדבקים פעילים, יש יותר מ25,000 נדבקים פעילים שהם א סימפטומטיים והם מסתובבים בכל מקום בחוסר מודעות, איזה טעם יש להתרחק דווקא ממי שיש לו סימפטומים? אבל אתה ללא מילים, אז זה בעיה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אתה שוב הולך לכיוון אחר
כשעשית את זה בפעם הקודמת מיקדתי את השאלה בצורה ברורה יותר, וענית תשובה שאפילו אני שהכרתי אותך ואת השיטה שלך נותרתי לרגע פעור פה.
אתה בעצם אומר שאדם שיודע שהוא חולה קורונה (או סובל מתסמיני קורונה, זה היינוך הך לצורך העניין) יכול להסתובב חופשי בציבור, להיכנס לבתי אבות, לבתי כנסת סגורים עם אנשים צעירים ומבוגרים, הכל כרגיל.
נדמה לי שאפילו בבעלז תיחשב חריג וקיצוני
|
|
טוב לא שאלת על בתי אבות וכו' אז אסייג שבמקום של קיבוץ אנשים של קבוצות סיכון, זאת אומרת בית אבות או בית חולים סביר שהייתי נמנע מלהיכנס מטעמי מצפון. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2020 15:19 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2020 15:20 |
|
| |
יש להניח ששיטת קירור האמבטיה באשר לסכנות הקורונה הפילה יותר חללים מאשר הדבקה נקודתית. גם היא ויראלית.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2020 15:29 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
כן
|
|
אתה מדבר על הנדבק שלא היה לו טעם להישמר שלא להידבק ממי שיש לו סימפטומים כי גם ככה יש אחרים לא סימפטומטים, נניח שאתה צודק (ואתה ממש לא), האם זה מסביר מדוע המדביק שיש לו סימפטומים לא צריך להיזהר מלרצוח ???
אתה טמבל או עושה את עצמך ?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2020 15:32 |
|
| |
| אפיקטוזין כתב: |  |
כן
|
|
אתה מדבר על הנדבק שלא היה לו טעם להישמר שלא להידבק ממי שיש לו סימפטומים כי גם ככה יש אחרים לא סימפטומטים, נניח שאתה צודק (ואתה ממש לא), האם זה מסביר מדוע המדביק שיש לו סימפטומים לא צריך להיזהר מלרצוח ???
אתה טמבל או עושה את עצמך ? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2020 16:18 |
|
| |
כן
|
הוא לא טמבל, הוא פסיכופט! האא בעצם לבית אבות הוא לא יכנס מטעמי מצפון אבל לבית כנסת בכל נדרי כשהוא רואה שיושב שם אדם מבוגר אז כן.. מקווה מאד שזה לא דעת הרוב שליט"א, חושש שאני טועה. הגיע הזמן להפסיק להאכיל את הטרול ולפנות להנהלה שתסנן את הפסיכופט מהפורום.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2020 16:19 |
|
| |
חבל על הןיכוח כשמאשימים אחרים כשבלוויות לא שומרים על הכללים
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2020 16:23 |
|
| |
| muki28 כתב: |  |
כן
| הוא לא טמבל, הוא פסיכופט! האא בעצם לבית אבות הוא לא יכנס מטעמי מצפון אבל לבית כנסת בכל נדרי כשהוא רואה שיושב שם אדם מבוגר אז כן.. מקווה מאד שזה לא דעת הרוב שליט"א, חושש שאני טועה. הגיע הזמן להפסיק להאכיל את הטרול ולפנות להנהלה שתסנן את הפסיכופט מהפורום. |
|
הוא אשר אמרתי! בפורום הזה אפשר לדבר על ד' ועל משיחו, להוציא את דיבת הציבור החרדי רע מכל הכיוונים. פרה קדושה אחת יש פה, ושמו "קורונה" נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2020 16:27 |
|
| |
בד"ה
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2020 18:09 |
|
| |
כן
|
|
|
כשתפסיק לקבוע מראש מי צודק ומי לא, נוכל להתווכח
|
|
למקרה שבאמת לא הבנת, הכוונה היתה שגם על זה יש בשפע על מה להתווכח, כי הרי אם אתה נאלץ לחצות כביש חשוך ומהיר באמצע הלילה ואתה שומע זמזום מכונית מתקרבת, אתה לא תגיד לעצמך "עכשיו זה הזמן לחצות, כי בכל מקרה יש מכוניות חשמליות שלא משמיעות רעש, אז מה הטעם להתאמץ"! אבל נניח (!) שאתה צודק מבחינת האדם החוצה, האם ההוא שנוהג במכונית במידה וידוע לו שיש חוצים בקטע כביש הזה, האם גם הוא לא צריך להיזהר "כי בכל מקרה יש מכוניות חשמליות שיכולות להרוג את החוצים אז למה להתאמץ" ??? #בזבוזמן נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2020 18:38 |
|
| |
תמשיך תמניה, תמשיך, אם אתה וחבר מרעיך היו מפעילים את האבר שמעל הכתפיים, הייתם קולטים שעדיף לכם שמי שיקרא אותכם ישתכנע, בינתיים אתם זוכים, או לא זוכים לקריאות שכוייח, בשטיבל, והרגשת קבס למי שקורא אותכם, ביחד עם הרגשת סלידה, תנסו לעצור רגע ולחשוב, מה חושב זה שקורא אותכם, תתבישו להסתכל בראי, שמונה עשר נפטרו בבני ברק השבוע מעבר למספר הרגיל, תענו לעצמכם, לא לי, הכתיבה שלכם פשוט לא משכנעת אף אחד,תתפסו את זה ודיבורים מהסוג של הרב לנדאו, הרב קירשנבוים ועוד, הם טיפה בים ממה שחושבים עליכם, שום כתיבה מטומטמת פה, לא תשנה את מה שחושבים עליכם, אלא תשכנע שאין עם מי לדבר .
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2020 18:56 |
|
| |
לא תזיז בעלזער מדתו. אם מחר הרבי מבעלזא יגיד שלרכב על אופניים בלי ידיים זו מצווה מדאורייתא, הם יעשו את זה גם עם כיסוי עיניים ובית ההלוויות שמגר יצטרך להרחיב גבולו לתוך הקריה… נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי אךטובוחסד ב- 14/10/2020 18:56:59
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 05:21 |
|
| |
תמניא, אם אתה מתעלם מהדברים של אפיקטוזין, אתה תתגלה כמוג לב שבתוך לבו יודע שהרבי שלו נכשל באיסורי רציחה, אך בפומבי כאילו תומך בכך. שאלו אותך שאלה ברורה ובהירה, אל תתחמק.
|
|
|
|
|