|
|
| נשלח ב-15/10/2020 07:53 |
|
| |
אני לא יודע אם הסיפור הזה נכון אבל בת דודתי שתחי' אישה לא צעירה (ובלי קשר צדקת) הלכה לבית הכנסת, לצידה ישבה אישה אחרת שהשתעלה עליה. היא שאלה את האישה אם היא חשה בטוב והאישה ענתה שכן, זה בסדר, יש לה קורונה אבל "לקחתי אקמול וזה יסתדר". היא נדבקה, חלתה והדביקה גם את בעלה, יהודי לא מאוד בריא. שניהם בחסדי שמים עברו את המחלה ויצאו מזה אבל עברו עליהם חודשים מאוד קשים וזה היה יכול להגמר ח"ו הרבה יותר גרוע. מסוג הסיפורים המטורפים שאתה לא מאמין עד שזה לא קורה למישהו קרוב. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 08:07 |
|
| |
| אלי_ו כתב: |  | אני לא יודע אם הסיפור הזה נכון אבל בת דודתי שתחי' אישה לא צעירה (ובלי קשר צדקת) הלכה לבית הכנסת, לצידה ישבה אישה אחרת שהשתעלה עליה. היא שאלה את האישה אם היא חשה בטוב והאישה ענתה שכן, זה בסדר, יש לה קורונה אבל "לקחתי אקמול וזה יסתדר". היא נדבקה, חלתה והדביקה גם את בעלה, יהודי לא מאוד בריא. שניהם בחסדי שמים עברו את המחלה ויצאו מזה אבל עברו עליהם חודשים מאוד קשים וזה היה יכול להגמר ח"ו הרבה יותר גרוע. מסוג הסיפורים המטורפים שאתה לא מאמין עד שזה לא קורה למישהו קרוב. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
תמניא: ממילא בצד השני של האשה ישבה אסימפטומטית, אז מותר לזו לכתחילא לבוא לעשות וידוא הריגה.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 09:01 |
|
| |
אשרלשלמה
| מנחה_חדשה כתב: |  | | איך נתנו לאדם בגילו ללכת לבית כנסת בשיא ההתפרצות של הקורונה? |
|
צר לי לאכזב. מידיעה, הרב צולק כבר לא יצא מביתו כבר יותר משנתיים. הסיפור שהיה בבית הכנסת להד"ם. נדבק בקורונה מהמטפל הצמוד אליו שנדבק מחשמלאי שבא לבית לתקן משהו.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 09:46 |
|
| |
דברים כאלו אפשר למנוע!
ע"י שמירה על כמות נדבקים נמוכה, איתור מהיר ובידוד אמיתי של כל חולה מאומת ובני משפחתו, בידוד אמיתי של כל מי שבא במגע עם חולה, חבישת מסיכה בכל מגע עם מי שאינו מהמשפחה הגרעינית.
כל הזמן הסבירו מכחישי המגיפה שאי אפשר להכריח את כולם לשמור על ההנחיות בשביל האנשים בסיכון, ואלו צריכים לשמור על עצמם.
התשובה להם הייתה: אף אחד לא יכול לשמור לגמרי כאשר יש רמות הדבקה גבוהות!
עכשיו כשרואים את התוצאות, עוברים להסביר שזה בלתי נמנע. נו, זה מה שאמרנו לכם, לכן צריך שכל הציבור כולל מי שלא בסיכון יישמר.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 11:11 |
|
| |
| כברהיה כתב: |  |
דברים כאלו אפשר למנוע!
ע"י שמירה על כמות נדבקים נמוכה, איתור מהיר ובידוד אמיתי של כל חולה מאומת ובני משפחתו, בידוד אמיתי של כל מי שבא במגע עם חולה, חבישת מסיכה בכל מגע עם מי שאינו מהמשפחה הגרעינית.
כל הזמן הסבירו מכחישי המגיפה שאי אפשר להכריח את כולם לשמור על ההנחיות בשביל האנשים בסיכון, ואלו צריכים לשמור על עצמם.
עכשיו כשרואים את התוצאות, עוברים להסביר שזה בלתי נמנע. נו, זה מה שאמרנו לכם, לכן צריך שכל הציבור כולל מי שלא בסיכון יישמר.
|
|
אני מסכים איתך במאה אחוז, וכל מי שמזלזל בבריאות של אחרים מתוך חשבונות אגואיסטים יתן את הדין. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 11:20 |
|
| |
מוקדש לתמניא:

|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 11:48 |
|
| |
| בלתי_קרוא כתב: |  |
| כברהיה כתב: |  |
דברים כאלו אפשר למנוע!
|
|
אני מסכים איתך במאה אחוז, וכל מי שמזלזל בבריאות של אחרים מתוך חשבונות אגואיסטים יתן את הדין. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2020 02:27 |
|
| |
מוג לב.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2020 00:34 |
|
| |
נניח שאי אפשר היה למנוע את החוליה האחרונה שבשרשרת ההדבקה או את זו שלפניה, אבל בודאי היה אפשר למנוע את אחת החוליות הקודמות לה וזה היה מנוע את המשך השרשרת. המתמטיקה כאן מאוד פשוטה, ככל שיותר אנשים יזהרו וככל שאנשים יזהרו יותר, כמות הנשאים תרד ובסופו של דבר כמות המתים תרד
|
|
|
|
|