ברגע האמת האח הקיצוני ממאה שערים עשה עבודה נהדרת, ובזה הציל את כבודה האבוד של היהדות.
ראו נא, מי אלה שבעקבות התנהגותם המופקרת, כבודה של היהדות, ועמה המגזר החרדי על כל גווניו , הושמץ בצורה שאין דומה לה. אך, דווקא האח " המשוגע" והקיצוני ממאה שערים, הוא זה, שבראי ההיסטוריה הציל את כבודה של היהדות החרדית בעידן הקורונה.
רמת אשכול. האם גמזו איבד את הבושה, אתמהא, גם במאה שערים הריפוי נעשה ע"י רופאים, ולא מדובר ברפואה פירטית שבהחלט יש להתנגד לה.
נשלח ב-14/10/2020 20:20
לךתדע1 כתב:
רמת אשכול. האם גמזו איבד את הבושה, אתמהא, גם במאה שערים הריפוי נעשה ע"י רופאים, ולא מדובר ברפואה פירטית שבהחלט יש להתנגד לה.
מבלי להתייחס לתוצאות, במאה שערים זה נעשה בצורה פיראטית, זה שמדי פעם מישהו מביא רופא (שאין לי מושג מי הוא והאם יש לו רישיון והאם הגיע מבית לחם או מרמאללה) לא אומר שהם עובדים לפי פרוטוקולים רפואיים כלשהם.
נשלח ב-14/10/2020 20:50
את מי בכלל מעניין מה הוא אומר? הוא לא היה רלוונטי מבחינתי כבר בהופעת האימה ההזויה שלו בפעם הראשונה כשדיבר על חוזה חדש והחזרת האמון.. האיש חי בסרט בדיוני..
האיש חי בסרט בדיוני, כי הוא לא יודע שאנשים מאותם משפחה שטופלו בידי "אחים קיצוניים" כבר הבריאו ורקדו בשמחת תורה, ואילו בני משפחה אחרים שאושפזו בבתי חולים עדיין מטופלים ומדרדרים שם! השם ירחם.
נשלח ב-14/10/2020 21:15
החולה בבית ומשפחתו מפיצה את הנגיף
נשלח ב-14/10/2020 21:17
נוירולוג כתב:
מבלי להתייחס לתוצאות, במאה שערים זה נעשה בצורה פיראטית, זה שמדי פעם מישהו מביא רופא (שאין לי מושג מי הוא והאם יש לו רישיון והאם הגיע מבית לחם או מרמאללה) לא אומר שהם עובדים לפי פרוטוקולים רפואיים כלשהם.
סתם לידיעתך, אני יודע מיהו הרופא שרואים שם בסרטון. מדובר בראש מחלקה בבית חולים בירושלים.
נשלח ב-14/10/2020 21:18
נוירולוג כתב:
אני מבינה שהכנסת בית לחם וראמאללה לתמונה נועד לרמוז על חבריהם של נותני השירות הרפואי?, לעצם העניין, בבתי החולים בארץ לא חסרים רופאים ממוצא ערבי, והם לגמרי בסדר, יתרה מזאת, מהסרטון שפורסם ברשת, יש הוכחה ברורה, שמדובר ברופאים יהודים. נוירולוג, לעיתים גם המלאך הטוב, לא מסכים תמיד עם הדברים הטובים אבל בעל כורחו?
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 14/10/2020 21:21:02
נשלח ב-14/10/2020 21:22
לךתדע1 כתב:
אני מבינה שהכנסת בית לחם וראמאללה לתמונה נועד לרמוז על חבריהם של נותני השירות הרפואי?, לעצם העניין, בבתי החולים בארץ לא חסרים רופאים ממוצא ערבי, והם לגמרי בסדר, יתרה מזאת, מהסרטון שפורסם ברשת, יש הוכחה ברור, שמדובר ברופאים יהודים.
איך יש הוכחה ברורה מהסרטון שמדובר ברופאים יהודים?
בבתי החולים לא חסרים רופאים ממוצא ערבי, חלקם אפילו רופאים מהשורה הראשונה, אך עדיין מדובר במערכת מסודרת עם תיעוד, עם פיקוח, עם אפשרות להיחשף לתביעות במקרה של רשלנות, ועוד.
נשלח ב-14/10/2020 21:23
שאגתשביט כתב:
החולה בבית ומשפחתו מפיצה את הנגיף
ואותו חולה שפונה לבית החולים לא היה בבית טרם שפונה לבית החולים?
נשלח ב-14/10/2020 21:24
לךתדע1 כתב:
החולה בבית ומשפחתו מפיצה את הנגיף ואותו חולה שפונה לבית החולים לא היה בבית טרם שפונה לבית החולים?
בחברה ביקום המקביל המשפחה נכנסת לבידוד.
נשלח ב-14/10/2020 21:26
נוירולוג כתב:
אני מבינה שהכנסת בית לחם וראמאללה לתמונה נועד לרמוז על חבריהם של נותני השירות הרפואי?, לעצם העניין, בבתי החולים בארץ לא חסרים רופאים ממוצא ערבי, והם לגמרי בסדר, יתרה מזאת, מהסרטון שפורסם ברשת, יש הוכחה ברור, שמדובר ברופאים יהודים.
איך יש הוכחה ברורה מהסרטון שמדובר ברופאים יהודים?
בבתי החולים לא חסרים רופאים ממוצא ערבי, חלקם אפילו רופאים מהשורה הראשונה, אך עדיין מדובר במערכת מסודרת עם תיעוד, עם פיקוח, עם אפשרות להיחשף לתביעות במקרה של רשלנות, ועוד.
אתה תקשיב לסרטון ותיווכח, גם אותו רופא יש לו ביטוח במקרה של רשלנות רפואית. בינתיים את התיעוד שקיבלנו מבתי החולים הוא שהחולה מבקש לשתות, להתפנות ואין מי שיתייחס אליו. אני לא מכלילה.
נשלח ב-14/10/2020 21:28
שאגתשביט כתב:
החולה בבית ומשפחתו מפיצה את הנגיף ואותו חולה שפונה לבית החולים לא היה בבית טרם שפונה לבית החולים?
בחברה ביקום המקביל המשפחה נכנסת לבידוד.
ומניין לך שזה לא המצב במאה שערים? בסופו של יום טובי הפרופסורים מודים כבר שזאת השיטה המועדפת.
נשלח ב-14/10/2020 21:29
חלקית. ברור שלמודל הזה יש יתרונות מובהקים, אבל אם אחר כך המשפחה נדחסת אחר כך בטיש, מה הואלנו?