|
|
| נשלח ב-15/10/2020 02:43 |
|
| |
הפלא ופלא הליטאים לדבריהם שומרים על כל כללי הקורונה. מסכות ? אולי יותר מהחסידים. מרחק? חחח רואים אותם בכל ההפגנות רואים אותם מלווים בצפיפות את ראש הישיבה (כשהוא בקפסולה) רואים אותם בחתונות ולהבדיל בלוויות רואים אותם בריקודים בשמחת בית השואבה , בסופרים שם מצטופפים רבים רבים, בביקורי קרובים הולכים לבית כנסת גם כשלא מרגישים טוב ועוד ועוד. ממש כמו החסידים.( בתוך עמי אנוכי. .) ונניח כדבריהם שהם מאד שומרים אז למה יש להם חולים ונפטרים יותר מהחסידים? אולי תפסיקו עם הדמגוגיה? זה שרובינשטיין מבני ברק כל היום יספר שהם בירידה לא יכסה על המספרים (גם אלו שלא נבדקים) האמיתיים. !!!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 09:42 |
|
| |
הליטאים לקח להם מאתיים שנה עד שהתחילו להיות חסידים (ראה ערך ר' חיים) הם תופסים קצת לאט.. בסוף יבינו גם את חוסר התועלת בכל הבלגן של קורונה. לאט לאט נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 12:07 |
|
| |
| פלדלפי כתב: |  | א אכן יש בעיה משותפת לכלל החסידים! לא סתם נקראת חסידה.. החסידים לא מתחשבים באף אחד אחר וחושבים רק על עצמם ! |
|
זה לא נכון. יש חסידויות ששומרות על הכללים. גור, חב"ד, קרלין ועוד.
תוקן על ידי שלג_דאשתקד ב- 15/10/2020 12:07:41
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 12:09 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 12:14 |
|
| |
תמניא, אל תיפגע, אבל אתה בטיעוניך "הגאוניים" שיכנעת אותי שהצד השני צודק.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 23:47 |
|
| |
אם רצונכם לדעת איזה הוא חלק הגוף המכובד ביותר אצל חלק מהגהצי"ם והרהצי"ם, ואיזה אביזר כה חיוני להם עד שמטלטלים אותו לכל מקום, לרבות כשיוצאים לתשליך, תתבוננו בחפץ המרופד והמפואר שהוא כביכול סמל ה'מלוכה' ...!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 23:49 |
|
| |
| שלג_דאשתקד כתב: |  | תמניא, אל תיפגע, אבל אתה בטיעוניך "הגאוניים" שיכנעת אותי שהצד השני צודק.
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2020 00:07 |
|
| |
| נצל כתב: |  | אם רצונכם לדעת איזה הוא חלק הגוף המכובד ביותר אצל חלק מהגהצי"ם והרהצי"ם, ואיזה אביזר כה חיוני להם עד שמטלטלים אותו לכל מקום, לרבות כשיוצאים לתשליך, תתבוננו בחפץ המרופד והמפואר שהוא כביכול סמל ה'מלוכה' ...!
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2020 00:52 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | הליטאים לקח להם מאתיים שנה עד שהתחילו להיות חסידים (ראה ערך ר' חיים) הם תופסים קצת לאט.. בסוף יבינו גם את חוסר התועלת בכל הבלגן של קורונה. לאט לאט נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ר' חיים הוא חריג. כשדיברתי בזמנו שהעובדה שהכתירו את ר' חיים למנהיג הדור (עבור קולות וכסף) זו תקלה חמורה. כי יש כללים מי ראוי להיות דיין (בעלי דיעה מרובה. יודעים קצת משאר חכמות כגון רפואות וחשבון) וק"ו מי ראוי להיות מנהיג. ור' חיים ממש לא שם. רוב האברכים הסכימו איתי בעיקרון, אבל נדו לי בראשם, ואמרו שזה לא כזה נורא. מה כבר יכול להיות? היום הרבה אברכים באו אלי ואמרו לי שצדקתי. כתוצאה מהניסיון לאלץ בכוח ולייצר הנהגה במקום שהיא לא קיימת. לא יוצאים הוראות ברורות לציבור. יצרו אנרכיה מסוכנת.
|
|
|
|
|