|
|
| נשלח ב-14/10/2020 22:58 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  |

משטרת ישראל הגיבה הערב (רביעי) לפרסומים אודות הפשיטה האלימה על החתונה שהתקיימה בגבעת זאב. לצד התגובה, פרסמה המשטרה את התיעוד ממצלמות השוטרים. בהודעת המשטרה נכתב: "בהמשך לפניות כתבים אודות האכיפה שבוצעה בחתונה שהתקיימה בבית בישוב גבעת זאב, השוטרים כאמור הגיעו בעקבות דיווח על חתונה והפרת התקנות ובה עשרות משתתפים. השוטרת שתיעדה את המתרחש וביקשה לזהות את בעלת הבית, הותקפה על ידה, ולכן נאלצו השוטרים להודיע לה שהיא מעוכבת, וביקשו ממנה להתלוות אליהם מספר פעמים. בשלב זה, שאר בני הבית החלו להתלהם ולהפריע לשוטרים, תוך שחלקם זורקים לעברם בקבוקי שמן מזכוכית שהתנפצו. השוטרים עצרו את אחד החשודים תוך שהוא מתנגד למעצר ותוקף אותם, ובתוך כך החליק על השמן, ושניהם נחבלו משברי הזכוכית. השוטרים רשמו קנס לבעלת הבית והעבירו את החשוד לתחנת המשטרה, שם זומן צוות מד"א שמעניק לו טיפול רפואי. לצערנו בשעה האחרונה מופצים ברשתות החברתיות פרטים מעוותים לחלוטין אודות המקרה בניסיון להכפיש את השוטרים ולהטיל דופי בפעילותם, זאת במקום לגנות את מי שהפר את התקנות ברגל גסה, לא נשמע להוראות השוטרים ותקף אותם. אנו רואים בחומרה רבה כל ניסיון לפגוע בשוטרים המבצעים את תפקידם כחוק למען בריאות הציבור".
|
|
אין בסרטון הזה כלום ושום. פרסמו את החלק שנוח להם.. אבל התרגלנו שנוירולוג מגן עליהם בחירוף נפש נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| |
| אדמה10 כתב: |  | בארה"ב אירוע כזה היה מסתיים כשכל בני הבית פצועים או עצורים
בארה"ב בעידן קורונה אירוע כזה בכלל לא היה מתחיל. אירועים ברשות היחיד שפוזרו עקב הלשנות זה שייך לרוסיה הקומוניסטית. אבל כאן זה לא ארה"ב ולא רוסיה, אלא מערכת שיצאה משליטה וספק גדול מאד אם יכולה בכלל לחזור לשליטה בקונסטלציה הנוכחית |
|
זה לא משנה
אירוע בו שוטרת מותקפת וכשהתוקפת מתבקשת להתלוות למשטרה והיא מסרבת ולאחר מכן בני הבית מפעילים אלימות כלפי השוטרים היה נגמר או בבית חולים או בתא המעצר.
|
|
|
|
|
| |
מצדרביעי
| נוירולוג כתב: |  | בארה"ב אירוע כזה היה מסתיים כשכל בני הבית פצועים או עצורים
|
|
בארה"ב שוטר יכול להיכנס לבית פרטי ללא צו בית משפט?...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2020 22:59 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | המשטרה: העצור נפצע מבקבוק זכוכית שנזרק על ידי בן משפחה בחתונה בגבעת זאב.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2020 23:02 |
|
| |
ולראות את ההמונים שנהרו הערב לירושלים להפגנה, מאות מכונית, אלפי אנשים. לא סגר לא נעליים. הזוי מה שקורה במדינה הזאת.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2020 23:04 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | בארה"ב אירוע כזה היה מסתיים כשכל בני הבית פצועים או עצורים
בארה"ב שוטר יכול להיכנס לבית פרטי ללא צו בית משפט?... |
|
מן הסתם שלא, וגם בארץ למיטב ידיעתי לא (יש כמובן החרגות)
אני לא בקי מה התקנות בקורונה, אבל יש מצב שהמשפחה יכלה להתנגד לכניסת השוטרים, אבל כאן המשפחה אפשרה להם להיכנס
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2020 23:05 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  | | חריף_ומקשה כתב: |  | המשטרה: העצור נפצע מבקבוק זכוכית שנזרק על ידי בן משפחה בחתונה בגבעת זאב.
|
|
|
|
יש לך הוכחה שהשוטרים פצעו אותו?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2020 23:16 |
|
| |
מצדרביעי
| נוירולוג כתב: |  | בארה"ב אירוע כזה היה מסתיים כשכל בני הבית פצועים או עצורים
בארה"ב שוטר יכול להיכנס לבית פרטי ללא צו בית משפט?...
מן הסתם שלא, וגם בארץ למיטב ידיעתי לא (יש כמובן החרגות)
אני לא בקי מה התקנות בקורונה, אבל יש מצב שהמשפחה יכלה להתנגד לכניסת השוטרים, אבל כאן המשפחה אפשרה להם להיכנס
|
|
כל הבלגן התחיל להבנתי, מזה שהאמא של הכלה דרשה מהשוטרת לא לצלם בשטח פרטי...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2020 23:23 |
|
| |
תוקן על ידי אךטובוחסד ב- 14/10/2020 23:27:22
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2020 23:34 |
|
| |
נו ו? גם בבעלז הם לא אוכפים גם בויזניץ הם לא אוכפים גם במאה שערים הם לא אוכפים כנ"ל ברוב בתי הכנסת בריכוזים החרדים
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2020 23:37 |
|
| |
תפקיד המשטרה הוא לאכוף את החוק, וגם החוק, מבחינתי, הגיוני.
אבל! חתונה זה קודש קודשים! יתכן שלא הגיבו שם כראוי, יתכן שגם היה שם אלכוהול שליבה את היצרים, אבל לעצור חתונה? לאמלל חתן וכלה ביום המאושר בחייהם? איך?? היו באים מצלמים וחוקרים למחרת ומטילים קנס למען יראו וייראו, אבל למה להיגרר?
לא שאני מופתע, רמת שוטר ממוצע בארץ היא כמעט כמו של סיקריק מצוי, ואין בעצם על מי לבוא בטענות. אני כן חושב שאם גמזו כבר הבין שעליו להתנצל על תגובתו הילדותית, אז גם חברי הפורום צריכים להבין שזה אירוע מיותר ודוחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2020 23:43 |
|
| |
| ירו_שלמי כתב: |  | תפקיד המשטרה הוא לאכוף את החוק, וגם החוק, מבחינתי, הגיוני.
אבל! חתונה זה קודש קודשים! יתכן שלא הגיבו שם כראוי, יתכן שגם היה שם אלכוהול שליבה את היצרים, אבל לעצור חתונה? לאמלל חתן וכלה ביום המאושר בחייהם? איך?? היו באים מצלמים וחוקרים למחרת ומטילים קנס למען יראו וייראו, אבל למה להיגרר?
לא שאני מופתע, רמת שוטר ממוצע בארץ היא כמעט כמו של סיקריק מצוי, ואין בעצם על מי לבוא בטענות. אני כן חושב שאם גמזו כבר הבין שעליו להתנצל על תגובתו הילדותית, אז גם חברי הפורום צריכים להבין שזה אירוע מיותר ודוחה. |
|
לכן לא מובן מדוע יש אנשים שבוחרים בדרך של לתקוף שוטרים ,אני יודע מגיל קטן שעם שוטרים לא מתעסקים (גם אם אני חזק פיזית מהשוטר).
אולי סומכים על זה שאח"כ מיטב צייצני המגזר ואחריהם הח"כים המסורים שלנו יתלהמו, יצווחו ויגנו עליהם?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 00:03 |
|
| |
ירו_שלמי
| נוירולוג כתב: |  | תפקיד המשטרה הוא לאכוף את החוק, וגם החוק, מבחינתי, הגיוני.
לא שאני מופתע, רמת שוטר ממוצע בארץ היא כמעט כמו של סיקריק מצוי, ואין בעצם על מי לבוא בטענות. אני כן חושב שאם גמזו כבר הבין שעליו להתנצל על תגובתו הילדותית, אז גם חברי הפורום צריכים להבין שזה אירוע מיותר ודוחה.
לכן לא מובן מדוע יש אנשים שבוחרים בדרך של לתקוף שוטרים ,אני יודע מגיל קטן שעם שוטרים לא מתעסקים (גם אם אני חזק פיזית מהשוטר).
אולי סומכים על זה שאח"כ מיטב צייצני המגזר ואחריהם הח"כים המסורים שלנו יתלהמו, יצווחו ויגנו עליהם?
|
|
אני ממש לא מגן על החוגגים, אבל בישראל כמו בישראל זו תגובה לא מפתיעה, חתונה זה אירוע רגשי מאוד, ואכן כמו שחשבתי העצור היה שיכור, ולכן זה מה שקורה, הם לא סמכו על שום דבר, פשוט איבדו את זה כי הפריעו לחתונה שלהם. ולכן גם אם השוטרים הגיעו בצדק לחתונה, היה עליהם לגלות קצת רגישות ולסגת, הכלה לא צריכה לסבול בגלל כמה חמומי מוח שיכורים. את הקנס ניתן לגבות גם מחר.
בקיצור, בדרך כלל אני בעד השוטרים בהפגנות, הפעם גם השוטרים וגם החוגגים הרגיזו אותי... קצת טאקט לא היה מזיק להם.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 00:15 |
|
| |
| ירו_שלמי כתב: |  | תפקיד המשטרה הוא לאכוף את החוק, וגם החוק, מבחינתי, הגיוני.
אני ממש לא מגן על החוגגים, אבל בישראל כמו בישראל זו תגובה לא מפתיעה, חתונה זה אירוע רגשי מאוד, ואכן כמו שחשבתי העצור היה שיכור, ולכן זה מה שקורה, הם לא סמכו על שום דבר, פשוט איבדו את זה כי הפריעו לחתונה שלהם. ולכן גם אם השוטרים הגיעו בצדק לחתונה, היה עליהם לגלות קצת רגישות ולסגת, הכלה לא צריכה לסבול בגלל כמה חמומי מוח שיכורים. את הקנס ניתן לגבות גם מחר.
בקיצור, בדרך כלל אני בעד השוטרים בהפגנות, הפעם גם השוטרים וגם החוגגים הרגיזו אותי... קצת טאקט לא היה מזיק להם. |
|
כתבתי לאורך התגובות שלי שכל האירוע הזה מאוד מצער, זה לא היה אמור להיגמר כך.
אחדד עוד משהו (שבעיני מובן מאליו), לשוטרים חייב להיות יכולת להפעיל שיקול דעת, וצריך לראות מה מול מה, לבקש מאם הכלה להתלוות לתחנת משטרה תוך כדי החתונה של בתה זה לא כורח המציאות. יכלו לנהוג אחרת, וסביר שלא כל השוטרים היו נוהגים בצורה הזו. אבל דווקא בגלל שאנו יודעים שלא תמיד אפשר לסמוך על שיקול דעת וותרני של שוטר, צריך מראש להימנע מעימותים אתם.
התופעה שמאוד רווחת בתקופה האחרונה, של להתעמת בכוח עם המשטרה, לתקוף שוטרים, זה משהו שבעבר היה קיים רק אצל הסיקריקים, כיום הציבור הרחב אימץ את זה, הרבה באשמת התקשורת החרדית שמלבה יצרים, וכנראה גם תוך הפנמה שזה מותר, כי יהיה לך גב לאחר מכן מ"מובילי דעת הקהל החרדי" כשהם מובילים באף את חברי הכנסת שמתלהמים אחריהם.
בשורה תחתונה, גם מול הפרת הנחיות ניתן להפעיל שיקול דעת. אבל התופעה של להתעמת בכוח עם השוטרים זה דבר רע וכמעט אף פעם לא נגמר טוב.
תוקן על ידי נוירולוג ב- 15/10/2020 00:20:32
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 00:40 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | נו ו? גם בבעלז הם לא אוכפים גם בויזניץ הם לא אוכפים גם במאה שערים הם לא אוכפים כנ"ל ברוב בתי הכנסת בריכוזים החרדים |
|
כמעט ולא אוכפים באף מקום. נסעתי אתמול למקומות הקדושים בגליל, ורק בחדשות דיברו על סגר! בכבישים ובערים לא ראינו שום סגר! וטוב שכך...
|
|
|
|
|