בית פורומים בחדרי חרדים

"חתונת הדמים": תיעוד קשה מעימותים בין החוגגים לשוטרים בגבעת זאב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/10/2020 00:52 לינק ישיר 

מלפפוןמתוק כתב:
נו ו?
גם בבעלז הם לא אוכפים
גם בויזניץ הם לא אוכפים
גם במאה שערים הם לא אוכפים
כנ"ל ברוב בתי הכנסת בריכוזים החרדים
כמעט ולא אוכפים באף מקום. נסעתי אתמול למקומות הקדושים בגליל, ורק בחדשות דיברו על סגר! בכבישים ובערים לא ראינו שום סגר! וטוב שכך...

אז למה כולם בוכים כל היום?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2020 00:54 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

מלפפוןמתוק כתב:
נו ו?
גם בבעלז הם לא אוכפים
גם בויזניץ הם לא אוכפים
כמעט ולא אוכפים באף מקום. נסעתי אתמול למקומות הקדושים בגליל, ורק בחדשות דיברו על סגר! בכבישים ובערים לא ראינו שום סגר! וטוב שכך...

כי הפחד מהסגר הוא הרבה יותר גרוע מעצם הסגר
והפחד מהקורונה הרבה יותר גרוע מהקורונה עצמה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2020 01:10 לינק ישיר 

" בקיצור עד שהמשטרה הגיעה למקום, ספק גדול  היה,  אם מישהו מבין החוגגים היה נדבק ונפגע מהקרונה, אך, לאחר שהיא הגיעה למקום,  ווידואו שמערב זה יהיו נפגעים"  בגוף ובנפש

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 15/10/2020 01:12:12

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2020 01:25 לינק ישיר 
ירו_שלמי

נוירולוג כתב:
תפקיד המשטרה הוא לאכוף את החוק, וגם החוק, מבחינתי, הגיוני.

אבל! חתונה זה קודש קודשים! יתכן שלא הגיבו שם כראוי, יתכן שגם היה שם אלכוהול שליבה את היצרים, אבל לעצור חתונה? לאמלל חתן וכלה ביום המאושר בחייהם? איך?? היו באים מצלמים וחוקרים למחרת ומטילים קנס למען יראו וייראו, אבל למה להיגרר?

לא שאני מופתע, רמת שוטר ממוצע בארץ היא כמעט כמו של סיקריק מצוי, ואין בעצם על מי לבוא בטענות. אני כן חושב שאם גמזו כבר הבין שעליו להתנצל על תגובתו הילדותית, אז גם חברי הפורום צריכים להבין שזה אירוע מיותר ודוחה.

לכן לא מובן מדוע יש אנשים שבוחרים בדרך של לתקוף שוטרים ,אני יודע מגיל קטן שעם שוטרים לא מתעסקים (גם אם אני חזק פיזית מהשוטר).

אולי סומכים על זה שאח"כ מיטב צייצני המגזר ואחריהם הח"כים המסורים שלנו יתלהמו, יצווחו ויגנו עליהם?

אני ממש לא מגן על החוגגים, אבל בישראל כמו בישראל זו תגובה לא מפתיעה, חתונה זה אירוע רגשי מאוד, ואכן כמו שחשבתי העצור היה שיכור, ולכן זה מה שקורה, הם לא סמכו על שום דבר, פשוט איבדו את זה כי הפריעו לחתונה שלהם. ולכן גם אם השוטרים הגיעו בצדק לחתונה, היה עליהם לגלות קצת רגישות ולסגת, הכלה לא צריכה לסבול בגלל כמה חמומי מוח שיכורים. את הקנס ניתן לגבות גם מחר.

בקיצור, בדרך כלל אני בעד השוטרים בהפגנות, הפעם גם השוטרים וגם החוגגים הרגיזו אותי... קצת טאקט לא היה מזיק להם.

כתבתי לאורך התגובות שלי שכל האירוע הזה מאוד מצער, זה לא היה אמור להיגמר כך.

אחדד עוד משהו (שבעיני מובן מאליו), לשוטרים חייב להיות יכולת להפעיל שיקול דעת, וצריך לראות מה מול מה, לבקש מאם הכלה להתלוות לתחנת משטרה תוך כדי החתונה של בתה זה לא כורח המציאות. יכלו לנהוג אחרת, וסביר שלא כל השוטרים היו נוהגים בצורה הזו. אבל דווקא בגלל שאנו יודעים שלא תמיד אפשר לסמוך על שיקול דעת וותרני של שוטר, צריך מראש להימנע מעימותים אתם.

התופעה שמאוד רווחת בתקופה האחרונה, של להתעמת בכוח עם המשטרה, לתקוף שוטרים, זה משהו שבעבר היה קיים רק אצל הסיקריקים, כיום הציבור הרחב אימץ את זה, הרבה באשמת התקשורת החרדית שמלבה יצרים, וכנראה גם תוך הפנמה שזה מותר, כי יהיה לך גב לאחר מכן מ"מובילי דעת הקהל החרדי" כשהם מובילים באף את חברי הכנסת שמתלהמים אחריהם.

בשורה תחתונה, גם מול הפרת הנחיות ניתן להפעיל שיקול דעת. אבל התופעה של להתעמת בכוח עם השוטרים זה דבר רע וכמעט אף פעם לא נגמר טוב.

תוקן על ידי נוירולוג ב- 15/10/2020 00:20:32

מסכים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2020 01:42 לינק ישיר 

כמה מוזר שכולם מדברים על האלימות שהיתה בחתונה, ומתעלמים מעצם הפסקת החתונה
חתונה זה דבר שמתכוננים אליו שבועות וחדשים ארוכים, מבלי לדבר על שורת הקניות הארוכה, מתכוננים נפשית ליום הזה, אירוע של פעם בחיים, האירוע הכי חשוב לאדם, ולעצור את זה זה כפרת עוונות שקול ליסורים שאי אפשר לתאר

וכמה חבל שהמדינה לא השכילה לאפשר איזשהו מתווה לחתונה, הרי החתונה בגבעת זאת היתה ממש מצומצמת ותחת כיפת השמים, היו צריכים להשאיר אופציה של עד 30 איש משפחה גרעינית נטו, רב וצלם, במקום לסגור לגמרי את אופציית החתונה ולהגיע למצב בו האזרח נאלץ לעבור על החוק כי אין לדעת מתי יעבור המצב המטורף הזה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2020 02:36 לינק ישיר 

שאגתשביט כתב:
מה המשטרה אמורה לעשות?
לאכוף. לאכוף. לאכוף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2020 02:42 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
התוצאות של סכסוך ושיסוי חלקי העם אחת בשניה היא הרבה יותר גרועה מהקורונה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

כל אחד מהם גרוע בפני עצמו. במקום שנתאחד ונתלכד סביב השמירה על ההנחיות ומלחמה בנגיף הארור, קורה פה בדיוק ההיפך. אנשים נלחמים זה בזה ובינתיים המגפה ממשיכה. ואולי זה העונש שלנו על כל המריבות הקשות והזילזול המתמשך בחיי אדם.

תוקן על ידי קונטרול ב- 15/10/2020 02:52:35

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2020 09:21 לינק ישיר 
מצדרביעי

נוירולוג כתב:
נו ו?
גם בבעלז הם לא אוכפים
גם בויזניץ הם לא אוכפים

אני בוכה כי:
1. הילדים הקטנים שלי בבית מתחרפנים ומחרפנים, ומטפסים על הקירות ועלי.
2. כבר חודש שמשום מה אני לא יכול לשתות קפה בשקט בבית קפה (כמובן במרחב הפתוח).
3. אני לא יכול לעבוד כרגיל במקום העבודה, אלא לעבוד איכשהו חלק מהזמן בבית שממש לא נוח (במיוחד עם הילדים בבית כאמור...).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2020 10:39 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
נו ו?
גם בבעלז הם לא אוכפים
גם בויזניץ הם לא אוכפים

אני בוכה כי:
1. הילדים הקטנים שלי בבית מתחרפנים ומחרפנים, ומטפסים על הקירות ועלי.
2. כבר חודש שמשום מה אני לא יכול לשתות קפה בשקט בבית קפה (כמובן במרחב הפתוח).
3. אני לא יכול לעבוד כרגיל במקום העבודה, אלא לעבוד איכשהו חלק מהזמן בבית שממש לא נוח (במיוחד עם הילדים בבית כאמור...).

אני מבין ומזדהה

כנראה שלא הבנת נכון את השאלה שלי אליו, הוא טען שאין שום סגר והכל מתנהל כרגיל, אז שאלתי בציניות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2020 12:11 לינק ישיר 

ברשת ב' השמיעו כעת  את ההקלטה של התלונה הטלפונית למוקד 100 על החתונה שזה גרם לכל הענין. בקיצור הלשנה 'סטנדרטית' של שכן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2020 13:39 לינק ישיר 

כמי שמכיר את דפוס התנהגות המשטרה.

1. אין ספק שזה שמדובר בחרדים היד קלה על ההדק ועל הבריונות. הם יודעים שאין מי שיגן באמת על החרדי המוכה, לא על אתיופים ולא על ערבים הם היו מעיזים לעשות את מה שהם עשו בגבעת זאב, החרדים הם בהחלט הילד כאפות של המדינה התקשורת וכמובן השוטרים.

2.  השוטרים הם ברמה האינטלקטואלית בתחתית החברה בישראל מי שאין לו בגרות לא מצליח בהייטק אין לו השכלה נהיה שוטר. עכשיו יש כלל אצל השוטרים כמו אצל הילדים ורפי השכל אם מישהו מרביץ להם או פגע בכבודם או נדמה להם שמישהו נגע בהם הם מייד משתוללים כאחוזי אמוק ילדותי: 'אמא הוא הרביץ לי מגיע לו למות', לכן כשהאמא של הכלה לא נתנה לשוטרת לצלם את הכלה, זה נקרא 'תקיפת שוטרת' בשכל הילדותי והתינוקי של השוטרים בישראל (ובכל העולם), וכך, ואוו 'תקיפת שוטר' מיד הם מזניקים פלוגה שלמה של שוטרים שבטח ביטלו את זמנם בעישון.. ושתיה, ומיד הם באים חדורי מוטיבציה של לשבור ידיים ורגלים, וואו תקפו שוטר נהרוס הכל נשבור ראשים, נרביץ בכל הכח, זה הרמה השכלית הירודה של השוטרים הרדודים של מדינת ישראל   

תוקן על ידי צייתלתמרור ב- 15/10/2020 13:39:34

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2020 14:00 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
כמה מוזר שכולם מדברים על האלימות שהיתה בחתונה, ומתעלמים מעצם הפסקת החתונה
חתונה זה דבר שמתכוננים אליו שבועות וחדשים ארוכים, מבלי לדבר על שורת הקניות הארוכה, מתכוננים נפשית ליום הזה, אירוע של פעם בחיים, האירוע הכי חשוב לאדם, ולעצור את זה זה כפרת עוונות שקול ליסורים שאי אפשר לתאר

וכמה חבל שהמדינה לא השכילה לאפשר איזשהו מתווה לחתונה, הרי החתונה בגבעת זאת היתה ממש מצומצמת ותחת כיפת השמים, היו צריכים להשאיר אופציה של עד 30 איש משפחה גרעינית נטו, רב וצלם, במקום לסגור לגמרי את אופציית החתונה ולהגיע למצב בו האזרח נאלץ לעבור על החוק כי אין לדעת מתי יעבור המצב המטורף הזה

א. התייחסתי
ב. זה לא סותר את העובדה שהסערה וההתלהמות וההסתה של אתמול הכל נובע מרדידות, שטיפת מוח, פופוליזם וכו'.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2020 14:07 לינק ישיר 

זו לא הפעם היחידה שתקפו את השוטרת 

גם בזמן המעצר במטבח, השוטרת מצלמת, ואב החתן או הכלה מתנפל עליה, תוקף אותה והמצלמה נופלת על הרצפה.

.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2020 15:51 לינק ישיר 

צייתלתמרור כתב:

1. אין ספק שזה שמדובר בחרדים היד קלה על ההדק ועל הבריונות. הם יודעים שאין מי שיגן באמת על החרדי המוכה, לא על אתיופים ולא על ערבים הם היו מעיזים לעשות את מה שהם עשו בגבעת זאב, החרדים הם בהחלט הילד כאפות של המדינה התקשורת וכמובן השוטרים.

2.  השוטרים הם ברמה האינטלקטואלית בתחתית החברה בישראל מי שאין לו בגרות לא מצליח בהייטק אין לו השכלה נהיה שוטר. עכשיו יש כלל אצל השוטרים כמו אצל הילדים ורפי השכל אם מישהו מרביץ להם או פגע בכבודם או נדמה להם שמישהו נגע בהם הם מייד משתוללים כאחוזי אמוק ילדותי: 'אמא הוא הרביץ לי מגיע לו למות', לכן כשהאמא של הכלה לא נתנה לשוטרת לצלם את הכלה, זה נקרא 'תקיפת שוטרת' בשכל הילדותי והתינוקי של השוטרים בישראל (ובכל העולם), וכך, ואוו 'תקיפת שוטר' מיד הם מזניקים פלוגה שלמה של שוטרים שבטח ביטלו את זמנם בעישון.. ושתיה, ומיד הם באים חדורי מוטיבציה של לשבור ידיים ורגלים, וואו תקפו שוטר נהרוס הכל נשבור ראשים, נרביץ בכל הכח, זה הרמה השכלית הירודה של השוטרים הרדודים של מדינת ישראל   

בוא אחדש לך משהו, המשטרה זה גוף אכיפה. זו העבודה שלהם - לאכוף. לאכוף את ההנחיות שהממשלה קבעה והחליטה. בהזדמנות זו, אשלח את הערכתי למשטרת ישראל ונמשיך לחזק את ידם אל מול העבודה הקשה שלהם עם פורעי החוק והאנרכיסטים מכל המגזרים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2020 16:04 לינק ישיר 

קונטרול כתב:

צייתלתמרור כתב:

בוא אחדש לך משהו, המשטרה זה גוף אכיפה. זו העבודה שלהם - לאכוף. לאכוף את ההנחיות שהממשלה קבעה והחליטה. בהזדמנות זו, אשלח את הערכתי למשטרת ישראל ונמשיך לחזק את ידם אל מול העבודה הקשה שלהם עם פורעי החוק והאנרכיסטים מכל המגזרים.

אין לך רחמים כלפי אחיך החרדיים, אלה שהוכו אמש עד זוב דם???

יש לך הערכה כלפי שוטרים, שגם אם צריך אותם, מפני מוראה של מלכות, אך הם נוהגים, לעיתים קרובות, ברשעות ובאכזריות יתרה כלפי המגזר החרדי???

יהי רצון שייפול אותו האיש בידי שוטר

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > "חתונת הדמים": תיעוד קשה מעימותים בין החוגגים לשוטרים בגבעת זאב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.