|
|
| נשלח ב-15/10/2020 16:09 |
|
| |
אז זהו זה לא היה אכיפה זו הייתה תגובה אימפולסיבית לרגש הילדותי שפגעו בכבודם ותקפו שוטרת ועובדה שהביאו פלוגה שלימה להגן על כבודם האבוד
וגם לנושא האכיפה אם יש אכיפה סלקטיבית היא לא שווה והיא לא ראויה
וכן יש פקודות שאסור לבצע אותם כולנו יודעים שלפושעי מלחמה לא עוזרת הטענה קיבלתי פקודה וכן כך לא מפרקים ומתנהגים בחתונה של אזרחים וזה לא משנה אם הם הפרו הוראה שטותית של התקהלות של עד 20 איש, קצת אנושיות עדינות ורמת משכל לא תזיק למשטרה ולקובעי המדיניות בישראל, ראינו את ההפגנות המקודשות את האירוח של נשיא המדינה וראש הממשלה של בני משפחתם ועוד עשרות הפרות רבות של ראשי השלטון שלא יטיפו לנו
תוקן על ידי צייתלתמרור ב- 15/10/2020 16:10:44
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 16:24 |
|
| |
| רודףסמלים כתב: |  | | קונטרול כתב: |  |
| צייתלתמרור כתב: |  | כמי שמכיר את דפוס התנהגות המשטרה. 1. אין ספק שזה שמדובר בחרדים היד קלה על ההדק ועל הבריונות. הם יודעים שאין מי שיגן באמת על החרדי המוכה, לא על אתיופים ולא על ערבים הם היו מעיזים לעשות את מה שהם עשו בגבעת זאב, החרדים הם בהחלט הילד כאפות של המדינה התקשורת וכמובן השוטרים. 2. השוטרים הם ברמה האינטלקטואלית בתחתית החברה בישראל מי שאין לו בגרות לא מצליח בהייטק אין לו השכלה נהיה שוטר. עכשיו יש כלל אצל השוטרים כמו אצל הילדים ורפי השכל אם מישהו מרביץ להם או פגע בכבודם או נדמה להם שמישהו נגע בהם הם מייד משתוללים כאחוזי אמוק ילדותי: 'אמא הוא הרביץ לי מגיע לו למות', לכן כשהאמא של הכלה לא נתנה לשוטרת לצלם את הכלה, זה נקרא 'תקיפת שוטרת' בשכל הילדותי והתינוקי של השוטרים בישראל (ובכל העולם), וכך, ואוו 'תקיפת שוטר' מיד הם מזניקים פלוגה שלמה של שוטרים שבטח ביטלו את זמנם בעישון.. ושתיה, ומיד הם באים חדורי מוטיבציה של לשבור ידיים ורגלים, וואו תקפו שוטר נהרוס הכל נשבור ראשים, נרביץ בכל הכח, זה הרמה השכלית הירודה של השוטרים הרדודים של מדינת ישראל
תוקן על ידי צייתלתמרור ב- 15/10/2020 13:39:34 |
| בוא אחדש לך משהו, המשטרה זה גוף אכיפה. זו העבודה שלהם - לאכוף. לאכוף את ההנחיות שהממשלה קבעה והחליטה. בהזדמנות זו, אשלח את הערכתי למשטרת ישראל ונמשיך לחזק את ידם אל מול העבודה הקשה שלהם עם פורעי החוק והאנרכיסטים מכל המגזרים. |
|
אין לך רחמים כלפי אחיך החרדיים, אלה שהוכו אמש עד זוב דם??? יש לך הערכה כלפי שוטרים, שגם אם צריך אותם, מפני מוראה של מלכות, אך הם נוהגים, לעיתים קרובות, ברשעות ובאכזריות יתרה כלפי המגזר החרדי??? יהי רצון שייפול אותו האיש בידי שוטר נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
האם אתה מרחם על כל שודד או
עבריין כזה או אחר שהמשטרה עוצרת? אם המשפחה הנ"ל הייתה משפחה חילונית, מעניין איך היית מרגיש כלפיהם?
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 17:10 |
|
| |
אחרי שראיתי את כל הסרטים, משום מה, גרסת המשטרה נראית לי יותר סבירה. ולזוג הצעיר מזל טוב ושיזכו לבנות בית נאמן בישראל.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 17:36 |
|
| |
אשכול מאכזב מאוד .תגובות מאכזבות . טוב .אני מחזק את ידי המשטרה וקורא להם לעצור כל אירוע שלא מתנהל , ובאבי אבוה שלא מתנהל לפי כללי הזהירות. חבורת החוגגים המופרעים השיכורים דינם למעצר במיידי ללא שום התחשבות ורחמים. חבורת החוגגים הבריונים ידעו מהרגע הראשון שהם הולכים לצפצף על העולם ואז לגלגל עיניים שיתחשבו בהם. בושה וכלימה . שיהיה מזל טוב לזוג הצעיר אבל אם רק יעיז מי שיעיז לארגן עוד חפלה כזו אני מקווה שהמשטרה תטפל כפל כפליים ממה שהיה אתמול . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 22:27 |
|
| |
איפה חברי הכנסת החרדים למה קולם לא נשמע ??? כמה רוע ורשע יש לאדם שמלשין על חתונה בבית פרטי??? תחת כיפת השמים !! למה להפסיק את החתונה לגמרי לצער חתן וכלה ביום החתונה ?, המראה של אח החתן הפצוע מזכיר תמונות מימים אפלים בתקופת השואה !! כל השוטרים שהגיעו הגיעו בעקבות התקרית של אם הכלה עם השוטרת !! ישנה אימרה ששוטרים הם דומים לפושעים ברוע ובאלימות שלהם !! רק שהם מנתבים את הרוע נגד האזרחים!! כמובן שלא כל השוטרים אלימים !! יש עדין שוטרים אנושיים !! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 22:33 |
|
| |
| שרית560 כתב: |  | איפה חברי הכנסת החרדים למה קולם לא נשמע ??? כמה רוע ורשע יש לאדם שמלשין על חתונה בבית פרטי??? תחת כיפת השמים !! למה להפסיק את החתונה לגמרי לצער חתן וכלה ביום החתונה ?, המראה של אח החתן הפצוע מזכיר תמונות מימים אפלים בתקופת השואה !! כל השוטרים שהגיעו הגיעו בעקבות התקרית של אם הכלה עם השוטרת !! ישנה אימרה ששוטרים הם דומים לפושעים ברוע ובאלימות שלהם !! רק שהם מנתבים את הרוע נגד האזרחים!! כמובן שלא כל השוטרים אלימים !! יש עדין שוטרים אנושיים !! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לבושתנו וכלימתנו חברי הכנסת קפצו וצווחו כתרנגולות מול התמונות משם, מבלי לדעת או לברר בכלל מה היה שם.
כל פעם שאת רואה ערס פצוע מנפילה את נזכרת בימים אפלים מהשואה? (כי זה פחות או יותר מה שהיה שם, הפציעה שלו היא משברי בקבוקי זכוכית שבני המשפחה זרקו על השוטרים).
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2020 12:26 |
|
| |

|
|
|
|
|