|
|
| נשלח ב-14/10/2020 23:41 |
|
| |
איפה המשטרה בהתקהלויות אוסרי המסכות?
גיבורים גדולים על חתונה קטנה בבית.ועל בתי כנסיות קטנים בקרית ספר. איפה אתם בבלז? איפה אתם בפוניבז? איפה אתם בכל הטישים ?
וכבר כתב כאן אחד הניקים (כמדומני מצד רביעי) בתחילת הסגר: האכיפה הכי אגרסיבית תהיה על מניינים של 26 איש...........
תוקן על ידי פצקו ב- 14/10/2020 23:41:18
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2020 23:47 |
|
| |
לחצים פוליטיים מונעים מהם לבצע אכיפה שם
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2020 23:50 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2020 23:50 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | | לחצים פוליטיים מונעים מהם לבצע אכיפה שם |
|
כמובן שהשאלה היתה רטורית.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 09:54 |
|
| |
ישנם גם כמה אולמות העורכים אירועים לא חוקיים יום יום ואין שום שוטר באיזור. כנראה יש גם מי שיודע לשלם... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 10:07 |
|
| |
כלל ראשון בחקיקה לא מחוקקים חוק שמועד להפרה ורשויות האכיפה לא יכולות או מעוניינות לאכוף אותה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 10:31 |
|
| |
מצדרביעי
| תמניא_אפי כתב: |  | כלל ראשון בחקיקה לא מחוקקים חוק שמועד להפרה ורשויות האכיפה לא יכולות או מעוניינות לאכוף אותה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
כמעט לראשונה אני נאלץ להסכים עם תמניא...
אני זוכר שעוד כשהתחילו לדבר על הגבלות בחגים (אף אחד עדיין לא חלם על סגר נוסף), ודיברו על 4 חלופות פעולה שהגרועה מביניהם הייתה "סגר נושם", אמר אדלשטיין "בשיחות סגורות" שצריך להתעקש על החלופה הכי מחמירה, כדי שה"לחצים" שיפעילו אח"כ הלוביסטים יגרמו לירידה לחלופה השלישית בחומרתה, כדי שבפועל כולי האי ואולי תיושם החלופה השנייה בחומרתה....
אבל זאת מדינת הישראבלוף וזאת לא רק אשמת הפוליטיקאים...
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|