1. רמת האוגאיסטיות גרועה משל סדום כל העולם יעצור, לא יהיו חתונות, כי יש קורונה עד.. שאני אחתן את בני/בתי, ואז.. טוב מדובר הרי בבן שלנו, חיימקה שלי, אותו גידלנו 20 שנה.. כשאותם מוסרים ירצו לחתן את הילד שלהם איפה הם יחתנו? בסלון? חתן כלה ושתי זוגות ההורים? או שהם יטוסו לירח להתחתן? או שהם יחכו כמה שנים עד שנושא הקורונה יסתדר? לא, השכנים לא יחתנו כי "מה יוצא לי מזה" ואני כן אחתן, כי זאת הבת היקרה שלי, אין כמוה בעולם, מספר אחת..
2. המשטרה לא מחפשת חתונות, אבל קצין אחד הסביר לא מזמן בתקשורת, כשהמשטרה מקבלת קריאה מאחד המלשינים, היא לא יכולה לסגור ככה תיק, המשטרה חייבת לבוא לרשום דוחות ולפזר
3, קצת סותר, אבל פיצוץ החתונה אירע דווקא בגלל התנהגותם הסהרורית של קרובי החתן והכלה, חמומי מזג שמיד עם ההתחלה, השוטרת הציעה שיסיימו את החופה ואז רק משפחה גרעינית ממש נשארת, שומעים את במפורש בסרטונים שפוסרמו משם יכלו לומר לה "נכון צודקת, מיד נפזר" מקבלים דו"ח 5000 אותו אי אפשר למנוע, מפזרים חלק מהמוזמנים, מורידים קצת מהווליום המטורף של הרמקולים, והחתונה ממשיכה בצורה מצומצמת יותר כשרק משפחות החתן והכלה נמצאים. אבל אחי החתן או הכלה צעק קילל ודחף אגרוף לאחד השוטרים, הוא פוצץ את החתונה, והוא לדעתי גרוע יותר מהמלשינונים
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 15/10/2020 19:37:54
 |
|
|