כדי שיהיה כאן שינוי, צריך קבל החלטות קשות. להחליף את ביבי זו החלטה מאד מאד קשה. אני עדיין חושב שהוא המנהיג הטוב ביותר לעם ישראל. אבל יש לו גיבנת שאינו יכול להיפטר ממנה. וזו מפריעה לו למשול ולאכוף את חוקי הקורונה . לטובתנו החרדים צריך להתחיל לחשוב על אלטרנטיבה
בכל מקרה לעמך, וגם לציבור החרדי נמאס כבר מביבי, שמצד אחד משטה בנו, ומצד שני נותן לנו חיוכים וחנופה.
די, לישראלים נמאס ממנו, הוא כבר סרח.
מה האלטרנטיבה שאתה מציע?
נשלח ב-18/10/2020 00:00
אדמה10 כתב:
אם מחר קמה ממשלה חדשה זו הולכת להיות ממשלה ללא ביבי וללא חרדים - אם עדיין לא שמת לב
רק תסביר לי איך. שאני אבין. ממשלה של 61 שכוללת את תמר דזנברג ובצלאל סמוטריץ?
נשלח ב-18/10/2020 00:16
לפיד מוכן להיכנס לממשלה אם ביבי בחוץ וליברמן אם החרדים בחוץ
נשלח ב-18/10/2020 00:20
ליברמן לא יושב בשום ממשלה לא עם ביבי ולא עם החרדים.לפיד לא יושב עם ביבי ולא עם ליצמן.
נשאר רק ממשלה עם כחול לבן שס ולפיד, בראשות בנט.ועדיין ייתכן שצריך את מרצ לצד סמוטריץ
נשלח ב-18/10/2020 00:30
במידה וקמה מחר ממשלה חדשה: ליכוד ללא ביבי פלוס כחול לבן ושות' פלוס יש עתיד וליברמן. אם יהיו בחירות זה סיפור אחר. בכל אופן לא ברור איך ממשיכים לאפשר ליהדות התורה לנהל את ועדת הכספים בהתחשב בזעם הקיים ובכלל מה יש עדיין ליהדות התורה לעשות בקואליציה. דרעי בינתיים ממשיך לשמור על כל האופציות פתוחות
נשלח ב-18/10/2020 00:36
אדמה10 כתב:
ליכוד ללא ביבי
מצוין. שלח בתיבה הפרטית איפה השגת את החומר וכמה זה עלה,אני זקוק הערב בדחיפות למשהו איכותי לאור המצב.