|
|
| נשלח ב-18/10/2020 00:38 |
|
| |
ומה עם המפלגות החרדיות האם אל הגיע זמנן [לא חשבתי שאומר את זה לא הייתי מעולם במקומות האלו, אבל המציאות עולה על כל דמיון]
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2020 00:39 |
|
| |
כרגע אין אף מנהיג שמגיע ולו לקרסוליים של ביבי,
לאף אחד אין את התבונה המדינית שלו,
לאף אחד אין את ההבנה הכלכלית שלו.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2020 00:39 |
|
| |
כל כאלב ביבי יומו
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2020 00:41 |
|
| |
| אפיקטוזין כתב: |  | | כל כאלב ביבי יומו |
|
תתבייש לך ! ! !
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2020 00:46 |
|
| |
תקרא שוב
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2020 00:48 |
|
| |
| בעיקרשומע כתב: |  | | ומה עם המפלגות החרדיות האם אל הגיע זמנן [לא חשבתי שאומר את זה לא הייתי מעולם במקומות האלו, אבל המציאות עולה על כל דמיון] |
|
מגוחך לדבר על "המפלגות" כאילו הן הבעיה.
המפלגות ,לפחות האשכנזית, אינן גוף העומד לעצמו. הוא הזרוע הפוליטית-פרלמנטרית של הציבור וההנהגה.
כשבראש הציבור וההנהגה עומדים אנשים חסרי אחריות -אגב-לא קנאים בדעותיהם כמו רא"י סולוביציק /רבני העדה/הפלג!
זה עוד היה לגיטימי אם הם היו הולכים למאבק כי הם היו מאמינים שצריך להאבק במדינה!
ינקי קנייבסקי ,כמו הבלזר, רחוקים מקנאות ומלוחמניות כרחוק מזרח ממערב!
שניהם עשו את מה שעשו סתם כי זה הגרעפס שיצא להם אחרי הטשולנט, ואחרי שהם עשו אותו הם יתעקשו בכל מחיר על כך שהוא ייכנס לאוזן של כולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2020 00:49 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | כרגע אין אף מנהיג שמגיע ולו לקרסוליים של ביבי,
|
|
וחבל
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2020 00:50 |
|
| |
בעיקרשומע
| מוישה_וחצי כתב: |  | ומה עם המפלגות החרדיות האם אל הגיע זמנן [לא חשבתי שאומר את זה לא הייתי מעולם במקומות האלו, אבל המציאות עולה על כל דמיון]
המפלגות ,לפחות האשכנזית, אינן גוף העומד לעצמו. הוא הזרוע הפוליטית-פרלמנטרית של הציבור וההנהגה.
כשבראש הציבור וההנהגה עומדים אנשים חסרי אחריות -אגב-לא קנאים בדעותיהם כמו רא"י סולוביציק /רבני העדה/הפלג!
שניהם עשו את מה שעשו סתם כי זה הגרעפס שיצא להם אחרי הטשולנט, ואחרי שהם עשו אותו הם יתעקשו בכל מחיר על כך שהוא ייכנס לאוזן של כולם.
|
|
מסכים אתך, אני מדבר על האקט המעשי של הצבעה להם בבחירות.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2020 00:54 |
|
| |
לפי כל הסקרים האחרונים לליכוד+חרדים+ערבים יש פחות מ60. ומכאן שכל השאר יש לפחות 61. כלומר ממשלת אחדות בנט-לפיד ברוטציה. הורביץ ממרצ הצהיר שיהיה מוכן לשבת ביחד עם ימינה. סמוטריץ' אמנם הצהיר שלא יישב בממשלת שמאל, אבל לא אמר מילה על ממשלת אחדות.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2020 00:56 |
|
| |
| מוישה_וחצי כתב: |  |
| בעיקרשומע כתב: |  | | ומה עם המפלגות החרדיות האם אל הגיע זמנן [לא חשבתי שאומר את זה לא הייתי מעולם במקומות האלו, אבל המציאות עולה על כל דמיון] |
|
|
|
נא להוציא את הטשולנט והגרעפסים מהשיח זה, לא מכבד, ולא מוסיף. הבעיה היא שאכן הרבי מבלז עשה את זה לא מקנאות לה', אלא מקנאות אחרת, ואי אפשי להרחיב בענין. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2020 00:58 |
|
| |
| muki28 כתב: |  | כרגע אין אף מנהיג שמגיע ולו לקרסוליים של ביבי,
וחבל |
|
המדינה לא זקוקה כעת דוקא למנהיג עולמי אלא למנהל ואיש ביצוע שידע לשים לידו אנשים מקצועיים, להאציל סמכויות ולהניע תהליכים ליציאה מהמשבר
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2020 01:01 |
|
| |
| מוישה_וחצי כתב: |  | ליכוד ללא ביבי
מצוין. שלח בתיבה הפרטית איפה השגת את החומר וכמה זה עלה,אני זקוק הערב בדחיפות למשהו איכותי לאור המצב. |
|
אם אתה בתודעת "ביבי ראש ממשלה לנצח", בהחלט יש חומרים שמשחררים מזה, מספיק אפילו גלנליווט עם התווית התכלת... אבל לא לקחת לבד.....
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2020 01:11 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | לפי כל הסקרים האחרונים לליכוד+חרדים+ערבים יש פחות מ60. ומכאן שכל השאר יש לפחות 61. כלומר ממשלת אחדות בנט-לפיד ברוטציה. הורביץ ממרצ הצהיר שיהיה מוכן לשבת ביחד עם ימינה. סמוטריץ' אמנם הצהיר שלא יישב בממשלת שמאל, אבל לא אמר מילה על ממשלת אחדות. |
|
אל תשכח שממשל ביידן הולך להחזיר לסדר היום את הנושא הפלסטיני.
קשה מאוד להוביל ממשלה צרה של 61-62, שדזנברג ויאיר גולן מחד וסמוטריץ מאידך יכולים להפיל אותה.כשיש סדר יום מדיני.
כל החלטה על פינוי קראוון בנגוהות ג'2 תביא לפרישת סמוטריץ. כל החלטה על בניית מרפסת במעלה אדומים תביא לפרישת דזנברג ויאיר גולן.
ממשלת לפיד-בנט הקודמת היתה רחבה יותר-68 כמדומני, ובתקופתה שלח וגרמן היו כפופים לגמרי ללפיד,וסמוטריץ ואריאל היו כפופים לגמרי לבנט.
היום זה אחרת לגמרי.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2020 01:34 |
|
| |
| אדמה10 כתב: |  | אם אתה בתודעת "ביבי ראש ממשלה לנצח", .. |
|
ביבי יו"ר הליכוד (שזה לא בהכרח אומר ראש ממשלה) עד שהוא ייכנס לכלא.
משפט במדינת ישראל לוקח כמה שנים טובות.כידוע לכל ילד.
מכאן, שבשנים הקרובות, אין חיה כזאת "ליכוד בלי ביבי".
אלא אם כן תהיה עיסקת טיעון. אבל זה כבר סיפור אחר.
|
|
|
|
|