בית פורומים בחדרי חרדים

ה"שבועיים" המאיימים מ"שמחת תורה" - עומדים לפוג. איפה עליית התחלואה??

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/10/2020 14:03 לינק ישיר 

יוחנןש כתב:
וזה היה נכון עובדתית ב"ה.
כזכור, לא נולדה שום הדבקה בשבועיים אחרי ל"ג בעומר במאה שערים.
במגזרי הרוקדים, תולדות אהרן כפי שבלט, לא היה שום מת מאז.

פשוט התחיל גל חדש 3-4 שבועות אחרי ל"ג בעומר. משכונות רחביה הגיעה הרעה החולה השנייה.

הגיוני שאת ההתפרצות הגדולה תראה שם רק 3-4 שבועות אחרי. כי רק אז מתחילים לראות את המאושפזים. על סתם מאומתים או חולים קל, אין מידע. כי הם לא הולכים להיבדק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2020 14:12 לינק ישיר 

קהלת כתב:
הקורונה, כמו כל וירוס בא והולך בגלים, כך היה גם בעבר וכך זה מתנהג עכשיו, בלי קשר לסגרים והתנהלות כזו או אחרת. הגלים הולמים עכשיו גם בגרמניה, בבלגיה, בצ'כיה, בצרפת, באנגליה ובעוד הרבה מאוד מדינות שבהם לא היו התקהלויות בראש השנה, ביום הכיפורים, בסוכות ובשמחת תורה, וגם אי אפשר לתלות בהם את התחלואה בציבור חרדי לא ממושמע, גם שם יש גלים, זה דרכו של נגיף.

הנגיף החכם הזה יודע לגלוש על הגלים כשיש סגר הוא מבין שאין גל ואז הוא לא גולש ושאין סגר הוא הופ מרגיש גל והוא גולש ברור זהוא נגיף מהונדס  לגלישת גלים 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2020 14:13 לינק ישיר 

www.bhol.co.il/news/1144608

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2020 14:14 לינק ישיר 

אז פותח האשכול חושב שאין קורונה והתקהלות במקום סגור לא גורמת למחלה ופרופסור לס הוא כבר מחמיר כי הוא מודה שיש כנראה תמותה עודפת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2020 14:16 לינק ישיר 

תוקן על ידי ליטאישעבר ב- 19/10/2020 14:16:28

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2020 14:22 לינק ישיר 

פלדלפי כתב:
פלדלפי

חריף_ומקשה כתב:

כל הנ"ל, לפי הכללים שלימדו אותנו המומחים, חייבים להביא כמויות בלתי נדלות של הדבקות, בכל הגילאים.
כל הנ"ל התקיים כפשוטו בכל בתי הכנסת החסידיים, ברוב מוחץ של בתי הכנסת הספרדיים, ברוב רגיל של בתי הכנסת הליטאיים, במיעוט בתי הכנסת הלאומיים.
כלומר, בקרב 80 אחוז מהחרדים.

ממש לא נכון.
רוב מוחץ אצל הליטאיים ואצל הספרדים לא היה ריקודים כרגיל. בכל מקום נזהרו ברמה כזו או אחרת. אבל לא היה כרגיל.
וצריך לזכור שחלק גדול מהציבור בכלל היה בבידוד בגלל התוצאות מר"ה ויו"כ. וחלק גדול פשוט פחד להיכנס לתוך בתי הכנסת. ובנוסף לא היה לימודים במוסדות החינוך.

ולפני שאתה יוצא בהכרזות, כדאי להמתין עוד כמה שבועות כדי לראות את מצב המאושפזים והנפטרים.

אל תיתן לעובדות להרוס לו את התאוריה !! 
הוא רוצה להגיע למסכנא שהקורונה זה שטות ובשביל זה הוא מצייר מציאות שתתאים לו לתאוריה..... 

בשכונה שלי כל בתי הכנסת עשו הקפות מקוצרות ברחוב בהקפדה על ריחוק כולל הספרדים חוץ מהשטיבלעך החסידי ששם הכל התנהל כרגיל - אבל משם לא תהיה הדבקה כי הרגיל שלהם זה לעמוד בחוץ ולפטפט... 

לא מדוייק, אבל אהבתי את השנינות...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2020 14:26 לינק ישיר 

ליטאישעבר כתב:

אז פותח האשכול חושב שאין קורונה והתקהלות במקום סגור לא גורמת למחלה ופרופסור לס הוא כבר מחמיר כי הוא מודה שיש כנראה תמותה עודפת

כמה טוב שתמיד אפשר להשתמש ב"הכחשת קורונה" כמפלט אחרון

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2020 14:28 לינק ישיר 

הפעם דווקא אני שואל באמת ובתמים.

לא מניח הנחות, לא מסיק מסקנות, ואפילו לא מתכוין לרמוז בציניות.

אני באמת שואל.

מדוע אין באמת "הדבקה מאסיבית".

גם אם המאושפזים והקשים אי אפשר לדעת כנראה בשלב זה, אבל חקרתי ודרשתי בכמה וכמה בתי כנסת, האם ב"שבת בראשית" היה ניכר מחסור באנשים, השוכבים בבית ומתמודדים עם חולשה וחום וכדומה. וקיבלתי עדכון, שאין שום שינוי לעומת שבועות קודמים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2020 14:35 לינק ישיר 

משרד הבריאות מעדכן על נתוני התחלואה: 892 נדבקים חדשים בקורונה אובחנו אתמול. מדובר בזינוק במספר הנדבקים ביחס לימים האחרונים. אחוז המאומתים עלה גם כן: 3.5% מתוך 25,623 בדיקות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2020 14:35 לינק ישיר 

אין לי נתונים ואני לא יודע מספרים אך זה ברור א.שהרבה מקומות לא רקדו כמו שאתה מתאר באיזור מגורי  נוכחתי בשלושה בתי כנסת ליטאים שלא היה בהם ריקודים רק  למחלימים ובאחד רקדו בחוץ ב.שמחת תורה היתה אחרי סגר כך שמי שנדבק נשאר בבית והדבקה חדשה כמעט שלא היתה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2020 14:44 לינק ישיר 

יוחנן אתה מנצל את העובדה שבאותם אזורים מטפלים בבית כמו שהתפרסם ולא הולכים בכלל להיבדק כך שאתה לא יכול להביא ראיה מהם.

תתייחס גם ללינק שצירפתי קודם 
pastinghttps://www.bhol.co.il/news/1144608  

למעשה בוודאי הייתי שמח שהיית צודק ותנצח בטענה הזו שואף אחד לא נדבק בקורונה, אדרבא.  הלוואי שכולם יהיו בריאים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2020 14:47 לינק ישיר 

בימים הקרובים תהיה עליה במאומתים החרדים ללא כל ספק. הבדיקות של עשרות אלפי בני הישיבות כ"י לפני הכניסה לקפסולות תעלה את התוצאות החיוביות, אם בגלל טעויות דגימה, אם בגלל נגיף מת שנותר מהעבר ואם בגלל אימות אמיתי. תמתינו רק יומיים שלושה ונשמע את סיפורי שמחת תורה, באחריות. לא מבין למה הישיבות לא עושות בדיקות פרטיות בתשלום במקום דרך משרד הבריאות שמשתמש בנתונים באופן שרירותי. עלות הבדיקות לעומת תוצאות הסגר זניחה, ובטוח שהיו מוצאים תורמים לזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2020 14:54 לינק ישיר 

אין כלום כי לא היה כלום

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2020 15:06 לינק ישיר 

אין כלום כי לא היה כלום ובנתיים עוד אחד מת.
אני טוען שהמספרים בין קבוצת המציאותיים לקבוצת המכחישים לא נשאר סטטי . המספרים זזים. כי כשמתים מקבוצת המכחישים אז הם וסביבתם עוזבים את הקבוצה השיקרית. .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2020 15:08 לינק ישיר 

בינתיים מספר המזלזלים הולך וגדל מיום ליום.

יש לך מידע שונה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ה"שבועיים" המאיימים מ"שמחת תורה" - עומדים לפוג. איפה עליית התחלואה??
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.