בית פורומים בחדרי חרדים

ישראל אהרן קלצקין: הקורונה לא הורגת, הלחץ ממנה גורם לבעיות נפשיות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/10/2020 14:13 לינק ישיר 
ישראל אהרן קלצקין: הקורונה לא הורגת, הלחץ ממנה גורם לבעיות נפשיות

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2020 14:16 לינק ישיר 

אתרוגים נאך סוכות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2020 14:23 לינק ישיר 

אני גם מעיד שאין קורונה  וגם מושגים כי היינו חולים ולא קרה לנו כלום אין דבר כזה סרטן אני מכיר כמה אנשים שהיו חולים והבריאו ואין דבר כזה אירוע מוחי כי סבא שלי יצא מזה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2020 14:42 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2020 15:03 לינק ישיר 

החלוץ כתב:

זה רק מראה כמה עומס יש בבתי חולים וכמה בעייתי שהציבור החרדי דואג שיהיה יותר עמוס

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2020 15:13 לינק ישיר 

ליטאישעבר כתב:

החלוץ כתב:

זה רק מראה כמה עומס יש בבתי חולים וכמה בעייתי שהציבור החרדי דואג שיהיה יותר עמוס

אין עם לדבר, הקופסא נעולה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2020 15:20 לינק ישיר 

אולי הוא שואל לאן נעלמה המסירות נפש של הרופאים כמו ששאל הרב קליין שנוהג ביום יום למסור את נפשו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2020 15:49 לינק ישיר 

מעבר לכך שהכותרת קצת מטומטמת, התחלתי לקרוא את התוכן והבנתי שהבן אדם לא יודע על מה הוא מדבר.

הכותרת מטומטמת, כי אנשים מתים מקורונה, יכול להיות שיש אנשים שלולי הזלזול, ובטיפול מסור יותר, בדרכי הטבע היו חיים עמנו היום, אך אנשים מתים מקורונה, וגם אנשים שטופלו במסירות, כולל כאלו שטופלו בבית, גם מהם יש שהלכו לעולמם.

וכשקראתי את הקטע הבא הבנתי שהוא לא יודע בכלל על מה הוא מדבר:

הוא סיפר לי מה עבר עליו בבית החולים. היה לו מדדי סיטוראציה נמוכה, כשהוא הגיע לבית חולים, ובמקום לתת לו מכשיר הנשמה שתסייע לו ברגעי הקושי שמו לו מכונת חמצן, והוא הרגיש שהוא נחנק מרוב חמצן שדחפו לו, הוא לא היה צריך את זה, הוא היה זקוק רק לסיוע מידי פעם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2020 18:44 לינק ישיר 

ירושלמי יכול לצאת מירושלים, אבל ירושלים לא יוצא מהירושלמי,, קלצקין הירושלמי אמנם עזב את ירושלים, אבל ירושלים לא עזבה את קלצקין הירושלמי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2020 01:07 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

הוא סיפר לי מה עבר עליו בבית החולים. היה לו מדדי סיטוראציה נמוכה, כשהוא הגיע לבית חולים, ובמקום לתת לו מכשיר הנשמה שתסייע לו ברגעי הקושי שמו לו מכונת חמצן, והוא הרגיש שהוא נחנק מרוב חמצן שדחפו לו, הוא לא היה צריך את זה, הוא היה זקוק רק לסיוע מידי פעם.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אוויל משריש!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2020 06:24 לינק ישיר 

כמה אנשים חולי סרטן ל"ע נפטרו מהסרטן? תמיד אומרים שנהיה לו זיהום, קיבל דלקת ריאות, ארוע מוחי, חיידק תקף אותו, נהיה חלש מהטיפולים וכו' וכו' אז כנראה שסרטן לא הורג! נמאס כבר עם כל התובנות של השלעפערס בין מנחה למעריב הקורונה פה, והיא הורגת! יש שמתים מסיבוך ויש שלא. ויש שבאים לבתי חולים ולא מקבלים טיפול מספק כי בתי חולים קורסים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2020 07:23 לינק ישיר 
ירו_שלמי

גלמרוביץ כתב:
כמה אנשים חולי סרטן ל"ע נפטרו מהסרטן? תמיד אומרים שנהיה לו זיהום, קיבל דלקת ריאות, ארוע מוחי, חיידק תקף אותו, נהיה חלש מהטיפולים וכו' וכו' אז כנראה שסרטן לא הורג! נמאס כבר עם כל התובנות של השלעפערס בין מנחה למעריב הקורונה פה, והיא הורגת! יש שמתים מסיבוך ויש שלא. ויש שבאים לבתי חולים ולא מקבלים טיפול מספק כי בתי חולים קורסים!

מזה הפחד הגדול שלי. עוד מעט יגיעו החיסונים, ואז נגלה שהציבור החרדי כבר לא מאמין בחיסונים.. משום מה החשש מהשלכות כאלה ואחרות לאחר הקורונה על הציבור החרדי - מדאיגות אותי כמעט כמו התוצאות הישירות.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ישראל אהרן קלצקין: הקורונה לא הורגת, הלחץ ממנה גורם לבעיות נפשיות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext