|
|
| נשלח ב-19/10/2020 21:28 |
|
| |
מה קשור פה אדמו"רים למען השם?? בישיבות לא לומדים תורה? הבל פיהם של תשב"ר זה לא תורה? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2020 21:28 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
| מושגים כתב: |  |
עזוב, רטוריקה ידועה שאין מאחוריה מאומה.
|
|
כופר בדברי חז"ל?
|
|
אתה כופר בהשמר לך ושמור נפשך מאד? אתה על תתערב לי בהשמר לך ושמור נפשך, ואני לא אתערב לך בגדולה תורה... (סתם משחק מילים) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2020 21:29 |
|
| |
מה קשור פה אדמו"רים למען השם??
בישיבות לא לומדים תורה? הבל פיהם של תשב"ר זה לא תורה?
|
|
אין לי בעיה שילמדו, אבל מי שחיובי שישאר בבית שבועיים ויחזור לתלמודו מה הבעיה? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2020 21:31 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  |
ולכן גם האדמורי"ם שנדבקים לא יפנו לטיפול רפואי וודאי לא כזה של vip על חשבון המון העם, אלא ימשיכו "להמית את עצמם" על לימוד תורה... |
|
אולי אם הם היו לומדים הם לא היו נזקקים לטיפול הרפואי מצד שני אם הם היו לומדים הם לא היו אדמורים
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2020 21:31 |
|
| |
אתה מוציא את התסכול שלך על האדמו"רים וזה עוד איכשהו מובן. אבל מה קשור פה ישיבות, תלמודי תורה וכוללים שלכו"ע מרבים זכות התורה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2020 21:32 |
|
| |
עזוב, רטוריקה ידועה שאין מאחוריה מאומה.
|
|
כופר בדברי חז"ל?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2020 21:33 |
|
| |
|
|
אין לי בעיה שילמדו, אבל מי שחיובי שישאר בבית שבועיים ויחזור לתלמודו מה הבעיה?
|
|
שבועיים לימוד התורה זה אצלך דבר של מה בכך?? "כי טוב יום בחצריך מאלף", טוב לי יום אחד שאתה עוסק בתורה לפני, מאלף עולות שעתיד שלמה בנך להקריב לפני על גבי המזבח' נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2020 21:38 |
|
| |
| ליטאישעבר כתב: |  |
| מצדרביעי כתב: |  |
ולכן גם האדמורי"ם שנדבקים לא יפנו לטיפול רפואי וודאי לא כזה של vip על חשבון המון העם, אלא ימשיכו "להמית את עצמם" על לימוד תורה... |
|
אולי אם הם היו לומדים הם לא היו נזקקים לטיפול הרפואי מצד שני אם הם היו לומדים הם לא היו אדמורים |
|
די, אני חסיד, אתה מעליב... וברצינות, היו וישנם אדמו"רים תלמידי חכמים עצומים. הישועות משה היה מתמיד עצום. (הרב וואזנר היה מנהיג חסידי אמנם לא אדמו"ר רשמי וגם בנו הרח"מ שליט"א), ויבלחט"א מהר"א מסאטמער, הרבי מצאנז. הגר"ש אלתר, לא זוכר את כולם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2020 21:40 |
|
| |
|
|
אין לי בעיה שילמדו, אבל מי שחיובי שישאר בבית שבועיים ויחזור לתלמודו מה הבעיה?
|
|
שבועיים לימוד התורה זה אצלך דבר של מה בכך??
"כי טוב יום בחצריך מאלף", טוב לי יום אחד שאתה עוסק בתורה לפני, מאלף עולות שעתיד שלמה בנך להקריב לפני על גבי המזבח'
|
|
היא הדבר אשר אמרתי רטוריקה ותו לא. אי אפשר ללמוד שבועיים בבית. נו באמת. יעשו בדיקות לכל הבחורים, מי שחיובי יכנס לבידוד מי שלילי יכנס מיד לישיבה. וכדי לא לחייב את כולם בבידוד, יעשו קפסולות. עם רצון טוב אפשר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2020 21:40 |
|
| |
לפני כשלושים שנה הייתי אצל הישועות משה ז"ל עם כמה אנשי שם, כשנכנסנו הגמרא היה פתוח, וכשיצאנו מיד פתח שוב. נכנס לי לעצמות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2020 21:41 |
|
| |
לפני כשלושים שנה הייתי אצל הישועות משה ז"ל עם כמה אנשי שם, כשנכנסנו הגמרא היה פתוח, וכשיצאנו מיד פתח שוב.
נכנס לי לעצמות
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2020 21:42 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2020 21:45 |
|
| |
מה זה אומר על הגיל שלך?...
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2020 21:49 |
|
| |
תהיה בריא עמו"ש. זקן אשמאי אתה לא. ולגבי הבעירה בעצמות, אצלי בוער בעצמות התפילות והטישים של הישועות משה זיעא, ואני כל כך רוצה שהנוער של היום גם יחוו ויחקק בנפשותם אבל תוך שמירה על הגוף והנפש. עם קצת רצון אפשר לקיים מזה ומזה אל תנח ידך. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2020 21:53 |
|
| |
תהיה בריא עמו"ש. זקן אשמאי אתה לא. ולגבי הבעירה בעצמות, אצלי בוער בעצמות התפילות והטישים של הישועות משה זיעא, ואני כל כך רוצה שהנוער של היום גם יחוו ויחקק בנפשותם אבל תוך שמירה על הגוף והנפש. עם קצת רצון אפשר לקיים מזה ומזה אל תנח ידך.
|
|
יפתח בדורו כשמואל בדורו הצדיקים והראשי ישיבות מהדור הקודם כבר לא נמצאים אתנו. מוטל עלינו לחנך את הדור הבא לכיפוף גם תחת ה"יפתח בדורו"! אין לך אלא כהן שבימיך! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|