בית פורומים בחדרי חרדים

נחשף שוב האמת שמאחורי המספרים: הכנסה "טובה" לבתי החולים!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/10/2020 22:08 לינק ישיר 
נחשף שוב האמת שמאחורי המספרים: הכנסה "טובה" לבתי החולים!

במשך כל התקופה טענו כאן ניקים שונים שאילצו את בני משפחותיהם לחתום שיקירם נפטר מקורונה (וסירבו לשחרר את הגופות אם לא יחתמו!), למרות שהם ידעו בבירור שזה לא נכון. וטענו בבירור שבית החולים מקבל תקציב על כך...
(מי מתנדב לחפש ולהביא לכאן את העדויות הללו?)
אז הנה:

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2020 22:13 לינק ישיר 

עושה רושם שהאתר דנן בחר באופן שיטתי בקידום מכחישי הקורונה ובכל הזיה/טענה שמופצת נגד ממשלת ישראל, משרד הבריאות ובתי החולים בכל מה שקשור לקורונה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2020 22:15 לינק ישיר 

הדס שטייף להבנתי, לא ידועה כאמינה במיוחד בלשון המעטה, תתקנו אותי אם אני טועה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2020 22:45 לינק ישיר 

הדס שטייף הצטרפה לאגודת מספרי הסיפורים.
סיפוריה ומקורותיה יכולים להעיד על כל הרזומה שלה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2020 23:02 לינק ישיר 

גב' שטייף, תסבירי לי רגע, אני לא מבין.
בית חולים שבין כתליו מת אדם מקורונה, מקבל כסף (220 אלף ש"ח) מהמדינה?
על מה בדיוק? פרס על זה שלא הצליחו לרפא אותו? פרס על זה שהצליחו להמית אותו?
אולי על זה שהחולה השתמש במכונת הנשמה לחודש-חודשיים? (כלומר שאב כ-500 קילו-וואט... ממשאבי בית החולים).
ומה יש למדינה לעשות עם הגופה של אותו חולה? מחקר?
אהה, המדינה אפילו לא מקבלת את הגופה, אלא המשפחה. אז על מה המדינה משלמת בעצם? 
תועמד מיד המדינה לדין על זה ששילמה לבתי החולים מאז ספירת התמותה מקורונה, סך כולל של מעל חצי מיליארד ש"ח!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2020 23:08 לינק ישיר 

משרד הבריאות משלם על ימי האשפוז, לא על מוות
הרופאים בבית החולים קובעים את סיבת המוות, לא בני המשפחה
והאשמה כל כך חמורה על סמך שיחה אקראית בבית קפה, מעידה על המצייצת הדס שטייף הרבה מאוד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2020 23:18 לינק ישיר 

הדס שטייף לא פנתה לגורמים המוסמכים על מנת לקבל מידע שנחשב בגדר זכות הציבור לדעת.
במקום זה היא מסתמכת על גיסה של האלמנה, (של הדודה של השכנה וכו' וכו')
אני משער שסיבת מחיקת הציוץ הנלוז, היא אזהרה חריפה מפני תביעת דיבה שהיתה חוטפת ואשר היתה מרסקת לה את הצורה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי מושגים ב- 22/10/2020 23:19:31

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2020 23:21 לינק ישיר 

מושגים כתב:

הדס שטייף לא פנתה לגורמים המוסמכים על מנת לקבל מידע שנחשב בגדר זכות הציבור לדעת.
במקום זה היא מסתמכת על גיסה של האלמנה, (של הדודה של השכנה וכו' וכו')
אני משער שסיבת מחיקת הציוץ הנלוז, היא אזהרה חריפה מפני תביעת דיבה שהיתה חוטפת ואשר היתה מרסקת לה את הצורה.

תוקן על ידי מושגים ב- 22/10/2020 23:19:31

ולבסוף היתה חייבת לרדת מהעץ בכבוד אז היא צייצה ציוץ מגומגם ומעורפל (משהו על ציפורניים...)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2020 23:32 לינק ישיר 

הדס שטייף ידועה בהשמצותיה נגד הציבור החרדי. ובטח אותו מישהו משלם גם לבתי החולים בשבדיה, איטליה, ספרד, בריטניה, ארה"ב וכל דרום אמריקה להצהיר שזה קורונה. ברור.
חוצמזה, ממתי צריך את בני המשפחה להצהרה ממה אדם מת? את זה רופא קובע, לא? אולי גם צריך את אישורם בכלל להוציא תעודת פטירה? ואם אדם מת מהתקף לב צריך את אישור בני המשפחה לכתוב ממה הוא מת? נשמע פייק אחד גדול בשירות הרק-לא-ביבי/טראמפ.  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2020 23:37 לינק ישיר 

"לכל הנשמות "הטובות" בהמשך לציוץ שנמחק. נמחק מסיבות שלא אפרט. אומר כך. צייצתי במפורש שכך סיפרה לי האישה בבית הקפה. סיפרה על גיסתה האלמנה . ציטתי מדוייק מה אמרה. עד שעמד לידי ושמע מילה במילה היה המום. בשל הציפורניים שנשלפו, חזרתי לקחת מהאישה את עדותה. בנתיים קיבלתי עדות נוספת דומה"

אז זה מה שעיתונאים עושים, שומעים שמועה בבית קפה לא מנסים לבדוק ולאמת ורצים לפרסם כמידע עיתונאי ומקצועי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2020 23:47 לינק ישיר 

בלי הדס שטייף, גם אני כתבתי כאן לפני שבועיים באחד האשכולות, ששמעתי ממישהו שמד"א ובתי החולים מקבלים על פינוי/אשפוז קורונה הרבה יותר ממקרים אחרים ויש אינטרס לומר על אדם שנפטר מסיבה אחרת, שהיה עם קורונה, ואז כל יום אשפוז זה 15,000 במקום 4 או 6 אלף, ומד"א מקבלים על פינוי 4000 במקום 600.

ואני לא בטוח שהמקור שלי פחות טוב משלה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2020 23:50 לינק ישיר 

ורק תסביר למה צריך חתימה של בני משפחה. הרופא לא מספיק נאמן? בני המשפחה יותר מומחים לקורונה מאשר הצוות הרפואי? אין בדיקות מטוש, דם סרולוגיה? רק חתימה של בן משפחה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2020 23:55 לינק ישיר 

אךטובוחסד כתב:

בלי הדס שטייף, גם אני כתבתי כאן לפני שבועיים באחד האשכולות, ששמעתי ממישהו שמד"א ובתי החולים מקבלים על פינוי/אשפוז קורונה הרבה יותר ממקרים אחרים ויש אינטרס לומר על אדם שנפטר מסיבה אחרת, שהיה עם קורונה, ואז כל יום אשפוז זה 15,000 במקום 4 או 6 אלף, ומד"א מקבלים על פינוי 4000 במקום 600.

ואני לא בטוח שהמקור שלי פחות טוב משלה.

אתה יורה לעצמך במוניטין...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2020 00:03 לינק ישיר 

hhaavv כתב:

ורק תסביר למה צריך חתימה של בני משפחה. הרופא לא מספיק נאמן? בני המשפחה יותר מומחים לקורונה מאשר הצוות הרפואי? אין בדיקות מטוש, דם סרולוגיה? רק חתימה של בן משפחה?

אוי, עם הקושי בהבנה!

1. מישהו מטעם המשפחה חייב לחתום על מסמכים של תעודת הפטירה

2. בתעודת הפטירה רשום סיבת המוות

3. בן משפחה שיודע שלא היה לנפטר/ת קורונה סירב לחתום על מסמכים שהיה רשום בהם שסיבת המוות היא קורונה

עכשיו, כמה זה אחד, ועוד אחד, ועוד אחד?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2020 00:09 לינק ישיר 

אני לא יודע מה יותר קשה - להציע שוחד עבור שקר ולהסתכן באי הסכמה ותלונה במשטרה, או לזייף את המסמך לאחר החתימה או לזייף חתימה..

מישהו מוכן פה להתערב על סכום כסף? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2020 00:11 לינק ישיר 

קשה מאוד להאמין שגוף רשמי כמו בית חולים יעשו דבר כזה.

חייבת להיות להם איזה גיבוי לטיעון של הימצאות קורונה, בדיקות מסוימות וכדומה.

אבל לפעמים המציאות עולה על כל דמיון

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > נחשף שוב האמת שמאחורי המספרים: הכנסה "טובה" לבתי החולים!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext